Registrace: 17.6. 2008 Příspěvky: 3434 Bydliště: Praha
Zaslal: út červen 26, 2012 10:42 am Předmět: Search ICQ - nechci ho, co s tím
Ahoj holky,
včera jsem si do počítače opět nainstalovala ICQ. Samozřejmě jsem jim odsouhlasila všechno a teď se nemůžu zbavit vyhledávání ICQ. Mám google chrome, jsem zvyká vyhledávat všechno přes horní lištu a teď mi to hledá přes icq. Irituje mě to hrozně - máte někdo radu, jak se toho zbavit? Už jsem zase ICQ odinstalovala, ale zůstalo mi to tam pořád. Chci zpátky vyhledávání google!
Je to pracovní počítač, jenže IT man je externí a nechce se mi ho volat kvůli tomuhle...
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 21734 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: út červen 26, 2012 10:45 am Předmět:
Klikněte si na Přizpůsobení a ovládání (takový ten montážní klíč vpravo nahoře), otevřete si Možnosti a hned v první kartě (obecné) máte řádek Vyhledat, v roletovém okně můžete zvolit vyhledávač, nebo si otevřete Spravovat vyhledávače a tam s tím můžete pracovat.
Píšou jinde.
popř.
Launch Google Chrome.Click on the "Wrench" in the upper-right corner of the toolbar, then choose "Options".
In "Option" dialog, select the Basics tag and click "Manage" button.
In "Search Engines" dialog, seclect icq search and press the Remove button.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.