Náš kamarád dělal dětem po domě stopovačku. Moc se jim to líbilo. _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Tomášek 9/2010, Martínek 5/2007
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
hry v bytě bych neriskovala - polovina dětí nebude znát / nepochopí pravidla, pak budeš řešit kdo podvádí a nepodvádí a nakonec se ti rozbrečí ti, co nevyhráli...
Připrav pro ně spíš nějaké tvoření, nebo třeba variantu, že si každej ozdobí svůj dort (uděláš korpus na plech, rozkrájíš na malé kousky a pak jim dáš všanc polevy, lentilky, gumové medvídky, oříšky atd.).
Nebo udělej filmový večer, pozvi děti navečer, pusť jim pohádku z DVD a servíruj popcorn, pizzu, colu.... (holt pak vyluxuješ obývák, no)
Sally ne nutně, hry v bytě hrajeme s dětmi od školkového věku.
Zakladatelko nepíšeš, jak jsou děti staré, ale pro menší může být třeba
olympiáda 5 smyslů - ke každému vymyslíš někaký úkol.
Př: chuť - zavážeš oči, dáváš ochutnat ovoce, musí si zapamatovat co měli a pak to zapsat na hrací lístek, příp. ti co psát neumí to pošeptají zapisovateli.
hmat- do pytlíku dáš různé předměty, složitost a počet volíš opět podle věku, ve stanoveném limitu mají poznat co je uvnitř
...
u téhle hry nemusí být nutně vítěz a poražený
Větší co už umějí číst a psát mohou hrát třeba na detektivy - tohle je geniální hra, i s předpřipravenými pomůckami, jen si to musíš přeložit:
www.klaucke.info/pdf/detektivparty.pdf
Nebo jsme hráli honbu za pokladem, ta je tak pro desetileté a má vítěze a poražené.
Ahoj, jednou jsem měla tlupu čtyřletých dětí v našem supermalém bytě , zabalila jsem jim jednotlivé kousky velkého puzzle do alobalu a poschovávala je různě po bytě. Děcka hledala a skládala - mělo to úspěch ohromný.
A pak jsem zatemnila a dala jim takové ty svítící tyčinky.
A pak pustila disko a děj se vůle boží
Ahoj, můj syn dostal k 6. narozeninám oslavu s klaunem s partou kamarádů a nej hra byla na mumie, museli jsme ji opakovat několikrát. To se utvoří dvojice a ten jeden vždy udělá z druhého mumii a to tak, že ho od hlavy k patě zabalí do toaleťáku (mumie musí mít ruce u sebe, takže po zabalení s nimi nemůže hýbat). Pak se zařve nějaký pokyn, u nás to bylo BORDÉÉÉL, mumie zvedne ruce a musí se z toho toaleťáku dostat. samozřejmě papír lítá všude a všem se to moc líbí a i já jsem to měla celkem rychle uklizené a jelo se dál
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.