Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 PLenčin páteční trapas
· 2 PLenčin páteční trapas
· 3 PLenčin páteční trapas
· 4 PLenčin páteční trapas
· 5 PLenčin páteční trapas
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 návrat do školy v ČR po pobytu v zahraničí
· 2 Dobrý dort na Českolipsku
· 3 Blokace "hrudníku"
· 4 Šaty pro družičku
· 5 Karlovarsko
· 6 Stara verze Skype
· 7 První česká paterčata
· 8 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
· 9 Jak opravdu zlikvidovat vši?
· 10 Likvidace černiska

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
·  2 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
·  3 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
·  4 První česká paterčata
·  5 První česká paterčata
·  6 První česká paterčata
·  7 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  8 První česká paterčata
·  9 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
·  10 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Trampolína - uskladnění

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Ostatní potřebnosti a jiné příslušenství k dětem
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vercasv82
Pískle

Registrace: 24.11. 2009

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:54 pm    Předmět: Trampolína - uskladnění Citovat

Ahoj všem,
jdu si pro radu. Chceme koupit na chatu trampolínu, můžeme bohužel jen malou (183 cm) kvůli tomu, že nemůže zůstávát na zahradě a musí se pokaždé skládat. Tak nás napadlo, abysme nemuseli vždy celou rozkládat, že bysme tu obruč i s plochou na skákání dávali vcelku do garáže, jde to vůbec? Jakože sundat ty nohy, tyče a síť a zbytek nechat. (původně jsem si totiž myslela, že to bude jednoduché, protože ty nohy jsou skládací pod, jako byly kdysi takovéty kempingové židle, jestli pamatujete Stydlín ).
Díky, Veronika
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Gábinka
BC katalog (moderátor)

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 7:10 pm    Předmět: Citovat

nevim, zda poradim. Nicméně - máme tedy menší - asi 120cm? bez sítí. Uklízím každý den do zahradního domku. Zatím je tam opřená o zeď, ale jakmile si manžel udělá čas, chce koupit nějaké "háky", přidělá to a tu trampošku budem věšet do vzduchu, aby nezabírala místo

Nešlo by to nějak tak pořešit?
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Vochemerle
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 18.12. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 7:55 pm    Předmět: Citovat

Ty nohy určitě samostatně oddělat jdou, ale bude to dřina a sama to nedáš. My máme 4 metrovku a přenášíme jen při sekání trávy. Nohy manžel přivázal ke konstrukci, nadzvedneme a přesuneme. Je ale pravda, že ji máme na zahradě od jara a na zimu ji komplet složíme do krabic a je ve stodole. Jestli máte místa, aby tam normálně stála rovně, ne na boku, tak bych ji asi jen přenášela bez demontáže.
Lo
Kecka
Kecka

Registrace: 6.12. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 8:32 pm    Předmět: Citovat

Máme trampolínu 2,5m.
Na zimu odděláme nohy a síť a obruč s trampolínou přiděláme na zeď v garáži, zbytek dáme do skříně.

Demontáž i montáž provádíme ve dvou, otázka 10-15 minut.
Zuza77
Drbna
Drbna

Registrace: 29.11. 2009

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 8:40 pm    Předmět: Citovat

Naše nohy samy sundat nejdou Veselý Jen odmontovat nástrojem. Stejně tak ty horní tyče na síť. Nandavání sítě je taky opruz. Než to co týden rozebírat, asi bych si ji odpustila - i když jinak naprostá spokojenost. Asi jsem líná.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Macheli
Pískle

Registrace: 7.3. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 8:44 pm    Předmět: Citovat

My jsme ted kupovali trimetrovou skládací. Když ji nepouzivame, cela ta sit s tycema se sklapne, takže zůstane vlastně placata jen ve výšce te skákaci plochy, doufam, ze to nezni uplne nesrozumitelne, prodává se to i ochrannou plachtou.
Vercasv82
Pískle

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 8:48 pm    Předmět: Citovat

Holky, moc děkuju za odpovědi. Jinak to fakt nevymyslíme. Garáž je malá a nízká (2 metry), takže skrz dveře naštorc a pak leda postavit bokem. Pořád promýšlíme, jestli se to "vyplatí" skládat to pokaždé oproti tomu kolik se na tom naskáče.
Vercasv82
Pískle

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 8:50 pm    Předmět: Citovat

Macheli napsal:
My jsme ted kupovali trimetrovou skládací. Když ji nepouzivame, cela ta sit s tycema se sklapne, takže zůstane vlastně placata jen ve výšce te skákaci plochy, doufam, ze to nezni uplne nesrozumitelne, prodává se to i ochrannou plachtou.

To by pro nás bylo uplně ideální, hledala jsem něco takovýho, ale nenašla. Respektive našla, ale jen velikost 120 cm. Nemohla bys mi dát odkaz? Klidně SZ.
Macheli
Pískle

Registrace: 7.3. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 8:54 pm    Předmět: Citovat

http://www.kidoh.de/3/17074662-1/spielwaren/klapp-trampolin-farbe-orange.html

Tady je odkaz, je to e-shop v německu, ale když to existuje tady, proc ne v Česku. Mozna by se to dalo objednat i Do ceska, ta krabice nebyla velka. Já jsem z toho nadšena, protože nám ta obrovská trampolína nehyzdi zahradu.
Vercasv82
Pískle

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 8:59 pm    Předmět: Citovat

Díky, kouknu. Já to teda původně pochopila špatně. Ta 120 cm byla skládací jakože v půlce, ale tohle by taky dost zjednodušilo, když by to bylo v naší velikosti. Zkusím pohledat u nás.
Kosicek
Pískle

Registrace: 6.5. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 9:34 pm    Předmět: Citovat

Jestli bude trampolína s ochrannou sítí, tak bych se podívala, jak je řešeno její připevnění (ale u těch malých to snad nebude nic moc hrozného?), my máme doma 3 m, neskládáme (teda jen na zimu) a říkám si, že by mě z toho asi kleplo (a doufám, že snad i případného zloděje Veselý). Musím se podívat, jak to mají vyřešeno někdo, kdouse s tou trampolínou třeba přemisťuje-jestli s tím má také tolik práce, já jsem za tu práci vlastně ráda, je to jakási pojistka, ale my tu ochranou síť musime šroubovat, každá vtyčná tyč má 2 takové svěrné 3 dílné sponky, každá ta sponka je na 2 dlouhé šrouby s matkama, které musíme dotahovat a povolovat kleštěma+ plastové krytky na šroubování. Trampolínu není zas tak těžké složit (i když natahování pér je náročnější), ani rozložit,sundat nohy a přenést jen ten skákací kruh a pod. lze snadno. Ale nejvíce času nám zabere přimontovávání a odmontovávání právě té ochranné sítě.
Vercasv82
Pískle

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 9:49 pm    Předmět: Citovat

Bohužel nemám možnost se na trampolínu v reálu kouknout, ale zítra tam zkusím zavolat a zeptám se, snad budou vědět, jak je to konkrétně u téhle trampolíny řešený. Díky moc za odpovědi.
Martinka3
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 26.8. 2009

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 9:53 pm    Předmět: Citovat

My máme trampolínu do bytu - jen malou, v průměru asi 120 cm, a je skládací. Nohy se dají normálně odšroubovat a pak se složí na 1/4nu a dá se do tašky, ve které jsme ji koupili. Je vcelku skladná (složená).
Vercasv82
Pískle

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 10:07 pm    Předmět: Citovat

Martinka3 napsal:
My máme trampolínu do bytu - jen malou, v průměru asi 120 cm, a je skládací. Nohy se dají normálně odšroubovat a pak se složí na 1/4nu a dá se do tašky, ve které jsme ji koupili. Je vcelku skladná (složená).

Tak to je asi ta, kterou jsem viděla, ale přijde mi malá na zahradu, když můžeme sice jen o kus, ale aspoň o něco větší. Ale mám na ni zálusk až se přestěhujem do většího bytu ;)
Piki
Pískle

Registrace: 3.7. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 9:02 am    Předmět: Citovat

To teda koukám, že všichni tu trampošku na zimu skládají. Neříkám,že to je bůhvíjaký kousek naší zahrady - máme 3,5metru, ale kdybych to měla pořád skládat, tak mě šlehne.
Zkoušeli jsme složit na zimu, ale stáhnout síť se nám nepodařilo. Měli jsme pocit, že už bysme ji tam nikdy nedali. Takže jsme sundali jenom skákací plochu a péra.....na pár měsíců, když byl sníh. Jinak je na zahradě pořád, protože děti skáčou stále Veselý

Piki
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Ostatní potřebnosti a jiné příslušenství k dětem Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: