Registrace: 29.12. 2011 Příspěvky: 144 Bydliště: Praha
Zaslal: po červen 25, 2012 5:57 pm Předmět: doporucite plavani+ "denni" tabor pro 5 letou v Pr
ahoj holky,
doprucite prosim nejaky kurz plavani/bazen pro deti (nemusi byt kurz-proste mensi bazen urcen pro deti) pro 5letou dcerku v Praze, Praze zapad, pripadne Beroun?
do velkych bazenu (napr.aquaparky) se nam s ni lezt nechce kdyz ji chceme naucit konecne plavat
a dalsi vec- mate nejakej tip na "denni" tabor pro deti v Praze? tedy bez prespani- idealni s nejakym tancem, nebo spevem- to dcerka rada...ale neni podminkou...
jsem myslela ze ji dam na 2 tydny do jeji skolky v lete a ale pry jenom pro oba pracujici rodice-jsem na materske se synkem..coz jako chapu, ale mohli to dat vedet drive
kdyz uz i ta VZP na to mozna prispeje:) tak by bylo fajn toho vyuzit
Registrace: 29.12. 2011 Příspěvky: 144 Bydliště: Praha
Zaslal: po červen 25, 2012 6:52 pm Předmět:
Tetakosto-to plavani jestli to spravne chapu je 3 mesicni-kazdy tyden a jedna lekce 250 korun?
ale je to pouze s rodicema, vid? ja spis myslela neco pro 5 letou-že uz by v bazenu byla sama a ja na ni dohlizela s miminem v ruce..neb nevim kam bych dala mimino:)
ale zajimave!!
jeste kouknu na tu skolicku
diky!!
Registrace: 28.3. 2010 Příspěvky: 610 Bydliště: Praha západ
Zaslal: po červen 25, 2012 7:07 pm Předmět:
Navalon, pro pětiletou tam mají kurzy bez rodiče v bazénu. Já takhle letos jezdila s Kájou i Haničkou. Když jsem malého plavčila, Hanka seděla na břehu a pak plavala jen s instruktorkou. Jen teď nemůžu najít rozpis kurzů - přešli na elektronické omlouváni a rezervaci kurzů. Ale určitě ti mailem odpoví. _________________ TetaKosta
Filip 03/2004, Hanka 02/2006, Karlík 05/2010
Registrace: 28.3. 2010 Příspěvky: 610 Bydliště: Praha západ
Zaslal: čt červen 28, 2012 3:42 pm Předmět:
Navalon, dneska jsem tam byla na kurzu a zaurgovala, že jsi nedostala odpověď na mail. Když tak tam zavolej. Paní Machková je ochotná, leč zaneprázdněná
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.