Zaslal: po červen 25, 2012 12:05 am Předmět: Praha - tip na zajímavé hřiště venkovní
Ahojte,
existuje v Praze, nejlépe metrem dostupné, nějaké opravdu zajímavé venkovní hřiště ? Něco neobvyklého, zajímavé prolízačky, domky, stavby....
Děkuji za tip s adresou _________________ Majinka + 2 kluci 08/04+11/07
Zaslal: po červen 25, 2012 12:11 am Předmět: Re: Praha - tip na zajímavé hřiště venkovní
Majinka napsal:
Ahojte,
existuje v Praze, nejlépe metrem dostupné, nějaké opravdu zajímavé venkovní hřiště ? Něco neobvyklého, zajímavé prolízačky, domky, stavby....
Děkuji za tip s adresou
Jo a koukám, že zakladatelka shání i restauraci, tak na Gutovce je, sice ne samoobslužná, ale se 2 dětma se to dá zvládnout.
V Kroužkách je taky restaurace.
Ještě mě napadlo hřiště ve Stromovce, u kterého je rest. Vozovna, ale tam se musí tramvají, od metra je to kus, a pak ještě kus pěšky. Ale zas Stromovka hezká i na procházku. http://www.vozovna-stromovka.cz/
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 4746 Bydliště: mezi Přerovem a Bystřicí
Zaslal: po červen 25, 2012 8:27 am Předmět:
a mě se líbilo i to pod Nuselákem, za divadlem Na Folimance, dostupnost metrem nevím, my tam vždy chodíme pěšky od švagra co bydlí nedaleko ;)
(a zatočit mě v prostřed Prahy a někam poslat tak neručím za to kam dojedu )
na Gutovku se chystáme při letošním pražském výletu
A pak jsme o víkendu s kamarádkama vyzkoušely Žluté lázně - je tam krásný dětský koutek, s bazénkama, brouzdalištěm, bazén s dětskými šlapadly, fontánky.... Není tam sice klasický bazén na koupání, ale i větší děti se tam určitě vyřádí za teplého počasí.
Tedy Gutovka mě zaujala. Na začátku července bude u nás sedmiletá sestřenice, plus naši dva kluci (6a3). Asi se vypravíme.
Nemáte někdo odhad, jestli tam bude ve všední prázdninový den hodně lidí?
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 1116 Bydliště: Praha
Zaslal: po červen 25, 2012 1:06 pm Předmět:
Zuzo,
boli sme včera - a super ! Cez víkend tam býva plno, ale dalo sa, tak predpokladám, že cez prázdniny budú vačšie deti rozlezené mimo Prahy a budú tam len maminy s mrňatami...
Nezabudnite deťom vziať plavky - budú mokrí od hlavy k pate a boty, v ktorých možu i do vody a do piesku ( i keď kvantá detí sa tam moce v spoďárkoch a na boso, ale 7 ročná už bude radšej v plavkách)...
Teď koukám, že je na jejich stránkách i polední menu restaurace, takže vím předem, do čeho půjdu, až ty tři mláďata dostanou hlad .
Hřiště i vodní svět vypadají bezva i s tím, že je tam uhlídám všechny tři sama. Pocachtají se a nebudu se muset bát, že se někde utopí na koupálku.
Je to sice od nás kus cesty, ale vypadá to, že to bude stát za to.
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2479 Bydliště: Praha 10
Zaslal: po červen 25, 2012 1:40 pm Předmět:
Zuza77 napsal:
Tedy Gutovka mě zaujala. Na začátku července bude u nás sedmiletá sestřenice, plus naši dva kluci (6a3). Asi se vypravíme.
Nemáte někdo odhad, jestli tam bude ve všední prázdninový den hodně lidí?
Bude!
A bohužel se i na těch hřištích pro mrňousy slejzají větší školáci...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.