Zaslal: ne červen 24, 2012 4:50 pm Předmět: BŘEZEN 2013
Ahojky,¨
dovoluji si založit "Březen" pro miminka narozená v tomto měsíci pro r.2013. Už 2x mi test potvrdil // tak se raduji a doufám, že se ke mě někdo brzy přidá.
K Dr.chci jít až na zač.července aby tam už bylo něco vidět ,-)
zatím jsem inko K.,protože rodině se to chystáme říct až později tak aby mě tu nikdo neodhalil
Registrace: 1.11. 2008 Příspěvky: 3425 Bydliště: Doma
Zaslal: ne červen 24, 2012 5:12 pm Předmět:
Moc gratuluju ...
Fňuk, to už je to 6 let, co jsem našla své první //...
Ať jde všechno tak jak má.. ! _________________ Smečka tří pinďourů.
Patrik 3/2007, 3130g, 50cm
Jeníček 10/2010, 2670g, 46cm
Kája 6/2012,3260g ,50cm
..a uvidíme co nám přinese budoucnost... "omyl" v podobě holčičky, by nebyl uplně špatný, ale prosím až tak za 5 let :-D
Marti: diky...vidim dle metriku ze patris asi do unora 2013, tak at jde taky vse jak má ,-)
Chokino: jo jo první // jsem já objevila před 7lety a toto je moje již čtvrté objevení // tak jsem šťastná, že nás příroda ještě takto obšťastnila snad to vyjde až do konce.....
Ahoj holky,rada bych se k vam pridala,mam skoro rocniho chlapecka a ted jsem objevila pozitivni testik,modlim se za nove miminko,moc jsme si druhe prali,k dr se tez chystam az za par tydnu,zatim jsem si naordinovala kyselinu listovou,jelikoz vim kdy k "tomu" doslo,miminko by se mohlo narodit 9.brezna drzme si navzajem palce! _________________
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 9430 Bydliště: JM
Zaslal: po červenec 02, 2012 2:57 pm Předmět:
Ahoj,
gratuluju všem a přeji všem pohodové těhotenství. Já ty moje // čárky našla přesně 2.7.06 i když nakonec bylo z březňátka únorňátko _________________
No huráááá už tu nebudu sama :-DD Alinaaa vítej do březňátek
Já jsem si TP vypočítala na 3/3/2013 což mi vyhovuje...skoro sama 3 :-D ale realita bude asi jiná jelikož je to mé 4.těhu a mimi půjde asi dříve
já jsem už u dr.byla ale zatím kromě tečky nic neviděl takže jsem objednaná na 17/7 a to doufám, už bude vidět . Taky tou dobou se to chystáme říct rodině tak doufám, že budu mít první fotečku miminka a pak už se s radostí odtajním ,-)
Ahoj,tak at nam rostou a jsou zdrave,smim se zeptat jak stare je Tve nejmladsi ? Memu chlapeckovi bude rok a pul az se druhy broucek narodi...bude to asi narocne ale sama jsem ze ctyr deti a jsme tez brzy po sobe,takze myslim ze deti maji pak k sobe bliz nez treba sourozenci po 5letech .Ted se mi chce porad spat a je mi spatne... _________________
Alinaaa: nejmladší má 20měs takže až se mimi narodí bude mít nějakých 2 a čtvrt roku což bude nejmíň co mezi dětma mám tak uvidím jak to budeme zvládat ale ty to máš k sobě ještě blíž takže oproti tobě si můžu pískat :-D
Vy budete určitě kupovat sourozenecký kočárek že? My to už budeme asi řešit jen stupátkem...ale uvidím třeba se do té doby tak rozchodí že to nebude potřeba...
a tebe obdivuji. Děti takhle blízko po sobě by byla pro mě smrt beru to i teď na to těhotenství že malý je fakt hodně malý, určitě ho ještě nosíš na rukách atd... pak navíc s břiškem.... no smekám
Mě zatím není vůbec ale vůbec nic....jen hlava se mi točí ale to je možná i tím horkem...
Ahoj, tak jestli muzu, rada se mezi vas pridam. Jsem tehotna s vysnenym tretetem, termin vychazi 7.3. Jenze na prvni utz budu moct jit az v desatem tydnu (30.7.) moje dr ma dovcu, tak doufam, ze mi ty pristi tydny rychle utecou.
Zatim inko H.
Ahoj, zdravím, taky s třeťátkem, chvíli mi to asi bude trvat než to rozdýchám, kdyby to bylo před rokem, nebo aspoň před půl rokem tak v pohodě, ale už jsem se viděla někde jinde. Rozdíl mezi prvním a druhým mám 2,5 roku, teď to bude 3,5 roku. Tak snad to bude větší pohodička ;) Bez hlídání, rodina daleko, v novém místě, skoro nikoho tu v okolí neznám...to bude v březnu hukot
Inko nevímkolikáté
Inko, to bude v pohode On je to takovej trochu sok, i kdyz si to clovek moc preje. Ja mam mezi prvnim a druhym rozdil rok a pul, o trete se snazime rok a pul, mladsi dceri budou v prosinci tri. A jsme taky bez hlidani. Takze taky doufam, ze uz to bude trochu vetsi pohodicka. Ale asi by to chtelo jeste ctvrte, aby nebylo to nejmladsi tak stranou
Inko H., čtvrtě jo to si raději ani nepředstavuju, ale jo mám radost, na druhou stranu vím do čeho jdu, takže už u toho není taková bezstarostnost, mám dvě zdravé děti a mám strach, aby i třetě bylo, navíc jsem první měla císařem, pak druhé normálně - ale ne v ČR, takže porod v ČR bude pro mě asi těžce řešitelný problém - zatím to vypadá na porodní turistiku, o které manžel nechce ani slyšet - zatím ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.