Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Sexualita - 6 let
· 2 knížka o dospívání pro kluka
· 3 Hory v Česku-jarní prázdniny
· 4 Hliník v Infanrix Hib
· 5 Lítáte ve snu?
· 6 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
· 7 slintanie po vytrhnuti osmiciek
· 8 Přenos černého kašle od školáka
· 9 Krůty - listopad, prosinec
· 10 Odličovač make-upu

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Dobrogrilování pro Vojtu - sobota 18.5.2013 v Žalhosticích
·  2 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  3 Přenos černého kašle od školáka
·  4 FOTOPROJEKT 52/2013!!! Dobrý druhý ročník je tu! :)
·  5 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  6 Sexualita - 6 let
·  7 Ještě nám to není jedno...
·  8 Přenos černého kašle od školáka
·  9 Dobrogrilování pro Vojtu - sobota 18.5.2013 v Žalhosticích
·  10 Přenos černého kašle od školáka
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

HA v patnácti
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Pubertu měli zakázat
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Naja
Howgh
Howgh

Registrace: 29.10. 2006

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 9:44 am    Předmět: Citovat

Gehenna napsal:
Anální sex - nejlepší antikoncepce. srdicko

Huráááá

Diskuze Alternativní léčba

Homeopatická poradna Modrý had - PRAHA; Facebook
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jarkab1
Howgh
Howgh

Registrace: 27.8. 2007

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 9:58 am    Předmět: Citovat

Gehenna napsal:

VychechtanýVychechtanýVychechtaný
no nevím teda, jestli by na to přistoupili

jinak děkuji bohu za ty dva raubíře - fakt bych holce HA asi nedovolila, ale jak to řešit - netuším
puberťáka asi nějak nenápadně vybavím kondomy, leč stále věřím, že on - zlatíčko slušné Grrrrr - tyto věci ještě nějakou dobu provozovat nebude
( a mám noční můry, když si uvědomím, že jsem byla o rok starší, když jsem začala )
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mamamila
ZLATÁ MAMAMILA

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 10:14 am    Předmět: Citovat

Gehenna napsal:

ovšem ty ho nepraktikuješ Kulivočko Kulivočko Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Karlici
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 17.11. 2008

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 10:19 am    Předmět: Citovat

a co telisko? to je na 5 let, do te doby deti pravdepodobne neplanuji. By me zajimalo, jestli telisko muze mit negativni vliv na pozdejsi tehotenstvi. Nastesti mam take 2 raubire, ktere az prijde cas vybavim kondomy. Jestli jsou zvykli pouzivat kondomy, pridala bych ten krem. Jakmile najede na prasky, uz se ke kondomum nevrati. Nekdo si pochvaluje to kolecko (asi femcap Stydlín nebo jak se jmenuje).
Llevelyn
Guma a neuvařitelná slepice :-)

Registrace: 2.12. 2007

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 10:32 am    Předmět: Citovat

No..kolečko bude asi nuvaring, HA ale s lokálním účinkem. Taky nic moc, navíc znám víc žen, které po něm měly ošklivé vedlejší účinky.

femcap je toto http://www.forlady.cz/vyrobci/femcap moc se tu o tom neví, je to obdoba dříve používaného pesaru, který HA vytlačila. Za předepisování HA mají lékaři " provize" , stejně jako u některých jiných léků, pesar není tak " zajímavý" pro farmaceutické firmy ( koupíš, pár let používáš, uváděný rok je minimum, který firma garantuje, ale lze používat déle)

Tělísko, další " podivnost", v děloze způsobuje mírný ale stálý lokální zánět, velmi poškozuje imunitu, plus navíc zase většina obsahuje hormony. Další kompliakcí je možnost zarůstání do děložní sliznice.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Amazonka01
Moderátor - Přirozený porod

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 10:33 am    Předmět: Citovat

Gehenna napsal:

Jsem pro celibát Vychechtaný, anál je příliš blízko ;)
Jagaga
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 1.11. 2011

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 10:58 am    Předmět: Citovat

U tělíska, krom výše uvedeného, je riziko i to, že pokud přes něj otěhotní (asi spíš u nehormonálního je riziko vyšší, jak u těch hormonálních nevím), těhu zamlkne, tak ji čeká narkóza a čištění. Taky nic moc.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Hamina
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 11:14 am    Předmět: Citovat

Jestli si dobre pamatuji, telsiko se nedava zenam co jeste nerodily. Nebo aspon kdysi to tak bylo.

Kdysi jsem mela nehormonalni telisko, nic nezarostlo. O narusene imunite nevim o zanetu taktez ne. Ted otazka jestli to clovek vubec pozoruje.

H.
Martinka3
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 26.8. 2009

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 11:14 am    Předmět: Citovat

Se současnými znalostmi jsem zásadně proti HA.
Dřív jsem tyhle znalosti neměla, takže jsem HA brala hodně dlouho. Tenkrát to bylo vychvalované, samá pozitiva a výhody... nikdo neřekl, že by to mohl být problém. Naštěstí!!! žádný problém nepozoruju a otěhotněla jsem po 3 letech od vysazení HA, tak doufám, že organismus se už pročistil a nebudou problémy.

Jiné metody antiko existují, ale stejně jediná 100%-ní je abstinence. Pokud holčina v 15-ti sexuje, tak prostě musí vzít na vědomí, že se něco může pos... a že může otěhotnět. Pokud tohle riziko nevezme na vědomí, tak ať nesouloží...

(dodávám, že to samé platí i pro partnera - tj. pro synovce: pokud si není ochoten vzít odpovědnost za případné těhotenství své partnerky, ať se sexem počkají... vždycky se může stát, že něco nevyjde, praskne kondom atd.)
Amazonka01

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 11:23 am    Předmět: Citovat

Hamina napsal:
Jestli si dobre pamatuji, telsiko se nedava zenam co jeste nerodily. Nebo aspon kdysi to tak bylo.

Kdysi jsem mela nehormonalni telisko, nic nezarostlo. O narusene imunite nevim o zanetu taktez ne. Ted otazka jestli to clovek vubec pozoruje.

H.

Znám dívky, které tělísko měly - bez porodů, ale většinou se nedoporučuje.

A o zánětu opravdu nevíš, ten je sterilní a lokální, prostě jen více bílých krvinek, které pak mohou způsobit mikropotrat (pokud některé spermie přejde před "měděnou" bariéru.

Jinak tělísko jsem měla, a zarůstalo mi nejen do sliznice děložní, ale i částečně do sliznice vejcovodu, což by mohl být větší problém. Naštěstí jsem si ho (z jiných důvodů) nechala vyndat včas.
Hataika
Krafařka
Krafařka

Registrace: 11.10. 2007

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 11:23 am    Předmět: Citovat

Tak včera se mi moc do diskuzí přispívat nechtělo,nějak jsem byla votrávená z atmosféry tady v jistých diskuzí,ale tuhle jsem ráda pročetla.Dceři je čerstvých 15 let a na preventivce u doktorky padl rovněž dotaz,zda bere HA nebo o ní uvažuje.Dcera není žádná zakřiknutá puťka,ale i ona nějak nebrala jako samozřejmost,že s úderem patnáctin začne brát HA.My jsme spolu domluvené,že až bude chtít,přijde za mnou a otázku antiko budeme řešit.Je to patnácitletá puberťačka,někdy na zabití,ale já si vážím toho,že komunikujeme a dokážeme si povídat o všem.Ale my to tak máme nastavené už od malička.Snad to vydrží.Uvidíme,jakou formu pak zvolíme.

Jinak já brala HA pouze pár let a snášela jsem jí opravdu těžko.Spousta žen jí bere léta a problémy nepociťují,ale samotný fakt,že člověk do sebe tolik let pere hormony stojí za zamyšlení.Ale mám kamarádku,která tak těžce snášela měsičky,že HA byla její záchrana.

Hami mě teda přímo nadchlo to přispívání na antikoncepci i partnerem.
Amazonka01

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 11:26 am    Předmět: Citovat

Jagaga napsal:
U tělíska, krom výše uvedeného, je riziko i to, že pokud přes něj otěhotní (asi spíš u nehormonálního je riziko vyšší, jak u těch hormonálních nevím), těhu zamlkne, tak ji čeká narkóza a čištění. Taky nic moc.

Tak u zamlklého tě čeká narkoza a čištění skoro vždy (pokud se dáš Veselý), jinak kupodivu při tělísku, pokud embryo přežije první dny (většinou nepřežije a je potraceno, ZT je spíš vyjímka), tak už ho tělísko vůbec ohrožovat nemusí. Dětí s "Danou" na hlavě se rodilo a rodí relativně dost.
Llevelyn
Guma a neuvařitelná slepice :-)

Registrace: 2.12. 2007

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 11:27 am    Předmět: Citovat

Hamina napsal:

H.

Kdepak, všechno lze v moderní medicíně, už je i tělísko pro mladé dívky ( gynefix)

Asi to běžně člověk nepozoruje, že má v děloze zánět a že mu to poškozuje imunitu, ale může to dělat zle, pokud žena nemá "železné zdraví", může se to projevit později ( ale nemusí). V každém případě bych to nedoporučila, pokud je jiná možnost, ženou akceptovatelná. Nic není bez rizika. Buď to ovlivňuje zdraví nebo je to málo komfortní nebo je vyšší riziko otěhotnění.
Jagaga
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 1.11. 2011

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 12:48 pm    Předmět: Citovat

Amazonka01 napsal:
..., jinak kupodivu při tělísku, pokud embryo přežije první dny (většinou nepřežije a je potraceno, ZT je spíš vyjímka), tak už ho tělísko vůbec ohrožovat nemusí. Dětí s "Danou" na hlavě se rodilo a rodí relativně dost.
Záleží na tom, kam embrio roste, jestli do tělíska, nebo na druhou stranu. To moje rostlo do tělíska, takže dopadlo špatně.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Amazonka01

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 12:53 pm    Předmět: Citovat

Jagaga napsal:
Amazonka01 napsal:
..., jinak kupodivu při tělísku, pokud embryo přežije první dny (většinou nepřežije a je potraceno, ZT je spíš vyjímka), tak už ho tělísko vůbec ohrožovat nemusí. Dětí s "Danou" na hlavě se rodilo a rodí relativně dost.
Záleží na tom, kam embrio roste, jestli do tělíska, nebo na druhou stranu. To moje rostlo do tělíska, takže dopadlo špatně.

Jagago jasně, případné těhotenství s tělískem většinou končí potratem, jen většina právě jako SP, zamlkých je relativně málo (ne, že nejsou). Takže asi jako každá ATK, ani tělísko není 100%, a těhotenství může končit i revizí.

Jen jsem chtěla uvést na pravou míru tvůj příspěvek, který vyzníval, že každé těhu s tělískem, pokud špatně skončí, tak dojde na revizi.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Pubertu měli zakázat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Přejít na stránku
Strana 2 z 6
Přidat do záložek

Přejít na: