Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

CROCS Z UK

Poslední komentáře  
· 1 PLenčin páteční trapas
· 2 PLenčin páteční trapas
· 3 PLenčin páteční trapas
· 4 PLenčin páteční trapas
· 5 PLenčin páteční trapas
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Květena na hrob
· 2 SPOLEČNÁ OBJEDNÁVKA CROCS Z UK
· 3 návrat do školy v ČR po pobytu v zahraničí
· 4 Dobrý dort na Českolipsku
· 5 Blokace "hrudníku"
· 6 Šaty pro družičku
· 7 Karlovarsko
· 8 Stara verze Skype
· 9 První česká paterčata
· 10 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 CO VÁS (nejen) DNESKA POTĚŠILO? :-)
·  2 2006 - listopad
·  3 Dobrý dort na Českolipsku
·  4 A co sexy pohodlné kalhotky?
·  5 A co sexy pohodlné kalhotky?
·  6 A co sexy pohodlné kalhotky?
·  7 Hubnu, hubneš, hubneme
·  8 A co sexy pohodlné kalhotky?
·  9 Farmářky :-)
·  10 2006 - listopad
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Čím tišit kašel (astmatický) v 35 tt?

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Josefka
Howgh
Howgh

Registrace: 29.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2012 10:17 pm    Předmět: Čím tišit kašel (astmatický) v 35 tt? Citovat

Napište jakýkoli typ, ozkouším cokoli, co je bezpečné pro miminko. Na plicním i v lékárně mi nic neporadili. Beru jen kortikoidy a stříkám si do nosu + ovoce a zelenina pro zvýšení imunity. Dodržuji protialergení opatření. Mám už popraskané žilky v očích od dráždivého suchého kašle, nespím, bolí mě celé plíce...určitě ani tomu miminku se to moc nemůže líbit. Potřebuji něco, co zabere co nejdřív...dávám si ještě tři dny, než se sesypu.

Teda ale s těmi kódy to už je za hranicí chápání - tentokrát, když mi dochází kyslík mi to generuje "vzduch".
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2012 10:31 pm    Předmět: Re: Čím tišit kašel (astmatický) v 35 tt? Citovat

Josefka napsal:
Napište jakýkoli typ, ozkouším cokoli, co je bezpečné pro miminko. Na plicním i v lékárně mi nic neporadili. Beru jen kortikoidy a stříkám si do nosu + ovoce a zelenina pro zvýšení imunity. Dodržuji protialergení opatření. Mám už popraskané žilky v očích od dráždivého suchého kašle, nespím, bolí mě celé plíce...určitě ani tomu miminku se to moc nemůže líbit. Potřebuji něco, co zabere co nejdřív...dávám si ještě tři dny, než se sesypu.

Teda ale s těmi kódy to už je za hranicí chápání - tentokrát, když mi dochází kyslík mi to generuje "vzduch".

Josefko, nabídl ti někdo Prothazin? Ne, že by to byla značka ideál, ale ordinuje se v těhu i na jiné věci, tak čistě laicky usuzuju, že by to šlo i na kašel...

Jinak moc soucítím, zažila jsem v těhu s Vašíkem a byla jsem absolutně zoufalá, drž se!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Baru
Treperenda
Treperenda

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2012 10:35 pm    Předmět: Citovat

Jak píše Missorka buď Protazin a nebo dejchák - máš?
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Nico
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2012 10:38 pm    Předmět: Citovat

Josefko, to je hrůza. To Tě fakt v takovém stavu poslali z plicního domů V rozpacích
Ty kortikoidy máš předpokládám inhalačně? Jsi astmatička? Co jiná medikace?
Zkusila bych asi nějaké antihistaminikum příadně antitusikum. A zítra zavolej na gyndu.
Majda
Howgh
Howgh

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2012 11:40 pm    Předmět: Citovat

a hlavne...prestat litat do prace Grrrrr
hlavni jsi ty a tvoje zdravi pani Josefkovic srdicko
Lindusa
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 12:58 am    Předmět: Citovat

To me nakrmili v podobnem tydnu tenotenstvi ventolinem, codeinem a robitussinem. L.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Josefka
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 7:14 am    Předmět: Citovat

Majdo - ty práskačko! ;) Tak jsem dneska už vážně jít nemohla, jestli přežiju, jdu až v úterý a ne na celý den.

To zas byla noc. 2x sem se počůrala, prostě s tím kašlem se neuhlídám. Volně prodejná antihistaminika příadně antitusika buť nezabírají nebo mi je v lékárně zakázali. Ventolin a Kodein by asi pomohl ale ten bych tam miminu nerada posílala.

Na gyndě mi řekli, ať si zavolám na plicní, na plicním mi řekli, že bych se měla domluvit na gynekologii.
Claricia
Tornado Emergency

Registrace: 15.11. 2009

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 7:19 am    Předmět: Citovat

Josefko, vydupej si na plicním Seretide (dýchák). Já ho používala (používám) ve všech třech těhotenstvích, protože jinak bych už byla dávno udušená a mimina taky.

Kurňa, tohle je fakt nezodpovědnost od plicního. Marný...

Majda
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:12 am    Předmět: Citovat

Ja nepraskam ;) ja jen vim, jak jsem se stresovala s praci na konci ja a porad to bylo, jeste tohle, jeste tamto a pak se mi strasne ulevilo kdyz mi v te nemocnici rekli, ze u z do prace fakt nemuzu....myslim, ze ti to ulevi az budes moct byt v klidu doma srdicko ( a budes mit cas nahanet doktory Vychechtaný )
Josefka
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 11:23 am    Předmět: Citovat

Majda napsal:
Ja nepraskam ;) ja jen vim, jak jsem se stresovala s praci na konci ja a porad to bylo, jeste tohle, jeste tamto a pak se mi strasne ulevilo kdyz mi v te nemocnici rekli, ze u z do prace fakt nemuzu....myslim, ze ti to ulevi az budes moct byt v klidu doma srdicko ( a budes mit cas nahanet doktory Vychechtaný )

Ty vtipálku - příští týden u nás končí školka a budu mít doma toho malýho otrapu srdicko co mi před chvílí nastavil minutku, že prý mi dává 45 minut na počítači, abych si všechno vyřídila (holdám inspiraci na ozdobení dortu, nakonec udělám osvědčený medovník ale zas nevím, jak to zkloubit s marcipánem, co byl podmínkou, takže asi udělám včeličky dle Miss a zabiju 2 mouchy jednou ranou). Už vidím ten "poklid". Holt - jedno dítě, žádné dítě. Vychechtaný
Lindusa
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 1:43 pm    Předmět: Citovat

Kdyz zagooglis v AJ, tak zjistis, ze ventolin se smi pouzivat po cele tehotenstvi a take se tu hojne pouziva. Codein i Robitussin rovnez. Oboji jsem mela ve dvou tehotenstvich, protoze prinos zkratka prevazuje rizika. On nedostatek kysliku pri zachvatech kasle tomu miminku totiz fakt neprospiva... Nechapu, jak tohle mohou lekari prehlizet. Hmm, v zajmu ditete... BS!!! V CR zkratka chybi standardizace a bohuzel i dovzdelavani se, co se techto veci tyce (mluvim o lekarich/lekarnicich). Ja osobne davala codein jen jednou pres den a na dve noci, 1/2 predepsane davky a stacilo to, pres den Ventolin. Tady by si fakt neriskli predepsat neco, co by ohrozilo miminko, na to tu mame opravdu moc pripadu chtivych pravniku Vychechtaný . At je brzy lepe, je to fakt silenost. L.

-11 lbs.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Baru
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 4:22 pm    Předmět: Citovat

Přesně - mě moje alergoložka řekla, že je mnohem lepší používat Ventolin a Seretide, než to mimčo nechat udusit. Kortikoidy jdou v tomto případě lokálně. Je sice jasné, že se do oběhu dostanou, ale je to šetrnější varianta pro mimčo.
Baru
Janka2
Pískle

Registrace: 14.11. 2011

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 9:39 am    Předmět: Citovat

Co zkusit mastičku Psí sádlo? Myslím samozřejmě tu z lékárny, z bylinek. Nejsem sice astmatička, ale během těhotenství jsem byla 2x hodně nachlazená se suchým dráždivým kašlem, hlavně v noci, a mastička mi pomohla. Je právě doporučovaná i na astma. Alespoň bych to zkusila.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Josefka
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:39 pm    Předmět: Citovat

Tak mám zase zobat Xyzal, jako před otěhotněním a Ventolín při záchvatech. No, nevím. Přez den to nějak zvládám ale ty noce už mě zmáhají Smutný

Díky za rady a podporu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: