Zaslal: čt červen 21, 2012 10:02 pm Předmět: Virtuální podpora pro jednoho babyklokánka
Ahoj holky,
dnes se v jedné Pražské porodnici narodil malinký chlapeček - Jakoubek.
Má 2,47 kg, 46 cm a bojuje statečně o své místo na tomto světě. Narodil se 35 + 5 tt.
Je to syn mého velmi dobrého kamaráda a já vím, že se tady najde spousta hodných lidí, kteří budou na Kubíka myslet, aby byl co nejdřív se svým báječným tátou a hodnou maminkou doma.
Tak chlapečku - bojuj, a já ti tímto přeji do života už jenom samé dobré věci.
Kačí a Lukášek a Lucinka
Naposledy upravil Kaciatko dne pá červen 22, 2012 11:09 pm, celkově upraveno 1 krát.
Palce držíme
Podle toho, co píšeš je chlapeček docela veliký. Můj se narodil 35+2, 45 cm, 2.8 kg, trošku silnější žloutenka, 2 dny světlo, za 8 dní jsme šli domů. to bude dobré...
Kaciatko, držím radši palce, kdyby byly problémy, ale jen dodám, že syna (i neteř) mám narozené přesně takhle a to už je v 99,9% případů naprosto ok, jen lehká nedonošenost, občas je potřeba na chvíli podpora dýchání nebo inkubátor na zahřátí, ale u nás se vůbec netvářili, že by byl nějaký problém, prostě pro ně to bylo donošené dítě _________________ J. 9/2008
K. 11/2010
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 5896 Bydliště: Za kanalem
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:42 pm Předmět:
drzim palecky, ale pevne verim, ze bude ok. Nase mala byla 36+5tt a mela 2.9kg a 49cm, mela antibiotika na nejakou infekci dychacich cest a 3ti den jsme sly domu
Myslím, že to bude v poho. Můj nejstarší se narodil ve 34t a měl jen 1,6kg, po 3týdnech jsme si ho vezli domů To Kubík půjde domů o dost dřív _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Tomášek 9/2010, Martínek 5/2007
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
Kaciatko,
nevím, nakolik budu povzbudivá. Syn se mi narodil 33+4tt, míry 2300g a 46cm, apgar 3-7-8, první týden nedýchal sám (kvůli infekci, crp 260), byl na plné plicní ventilaci, pak další dva týdny na podpůrném kyslíku v budce, teď jsou mu dva roky a dohnal co mohl ;) případně předehnal v porodnici jsme byli celkem 28dnů
Držím palce, myslím na ně!!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.