Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 bolestivá boule na dásni
· 2 Vytápění dřevěnými peletami - zkušenosti
· 3 semináře přírodní domácí kosmetiky
· 4 Jizvy na čele a účes u školáka
· 5 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
· 6 dress code - smart casual, co na sebe
· 7 pro missorku
· 8 kartarka
· 9 STEPHEN KING
· 10 Rozštěp-Ultrazvuk ve 21 týdnu

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 prosinec 2013
·  2 Alternativní léčba - homeopatie, Bachovy esence, bylinky...
·  3 pro missorku
·  4 SPOLEČNÁ OBJEDNÁVKA CROCS II.
·  5 *ZPOVEDNICE*
·  6 ČERVEN 2012
·  7 pro missorku
·  8 dress code - smart casual, co na sebe
·  9 pro missorku
·  10 zahrádka jinak
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

má s ní poměr?
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - v rodině
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Amazonka01
Moderátor - Přirozený porod

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 10:28 am    Předmět: Citovat

Sharki napsal:
Základní rozdíl mezi kamarádkou a milenkou je, že kamarádku není blbé pozvat domů na kafe a představit ji manželce ;)

Jsou tací, co takhle v klidu manželce představí milenku - jako kamarádku a spolupracovnici Hustej
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Sharki
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 17.7. 2007

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 10:34 am    Předmět: Citovat

Amazonka01 napsal:
Sharki napsal:
Základní rozdíl mezi kamarádkou a milenkou je, že kamarádku není blbé pozvat domů na kafe a představit ji manželce ;)

Jsou tací, co takhle v klidu manželce představí milenku - jako kamarádku a spolupracovnici Hustej

Tak na ty platí už jen rána pánvičkou do hlavy Vychechtaný
A milenka to taky ustojí s ledovým klidem? No to jsou dneska lidi Kulivočko
Když už nic, tak aspoň bych chtěla vědět, kdo je můj sok...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Amazonka01

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 10:38 am    Předmět: Citovat

Jj, milenka to ustála se srdečným výrazem a manželka věřila Kulivočko
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Gehenna
B-C Kašpar

Registrace: 13.12. 2007

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 10:49 am    Předmět: Citovat

Sharki napsal:
Amazonka01 napsal:
Sharki napsal:

Tak na ty platí už jen rána pánvičkou do hlavy Vychechtaný
A milenka to taky ustojí s ledovým klidem? No to jsou dneska lidi Kulivočko
Když už nic, tak aspoň bych chtěla vědět, kdo je můj sok...

Rozum a cit nemohou být v opozici natrvalo.

(jinak jaký sok? každá zajišťuje podle všeho jiný servis:D)
Ratta
Kecka
Kecka

Registrace: 2.4. 2012

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 1:51 pm    Předmět: Citovat

Můj bývalý muž mi taky říkal, že mu nějaká dává to, co já ne... Až po deseti letech jsem definitivně pochopila, že celkově mně ten chlap není hoden, že se chudák prostě spletl.

Teď mám takového, pro kterého jsem jediná a nejlepší, princezna. To si zaslouží každá. Jenže dokud to nezažije, bude se trápit ve vztahu, o kterém is neuvědomuje, že je podřadný, spokojí se s druhým nejlepším, protože nezažila nejlepší.

Pokud tomu tvému něco ve vašem vztahu chybí, ať to hledá jinde, ale se vším všudy. To on žije ve vztahu, kde je přesvědčený, že má jen to druhé nejlepší. Pokud o tom bude přesvědčený on, tak ani ty nebudeš od něho dostávat to nejlepší, to si nechá pro tu druhou. A to si přece nezasloužíš, nejsi žádná chudinka, ale princezna.
Jindriska
Treperenda
Treperenda

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 9:17 pm    Předmět: Re: má s ní poměr? Citovat

Inkognito napsal:
Tak já vím jaká jsem.Nejsem prostě domácí typ.Vaření mě nebaví,uklízím jednou za týden.volný čas trávím bud s dítětem nebo když můžu tak to věnuju sobě-kosmetika atd
ona je opak-u nich doma je teplá večeře na denním pořádku,přítel říkal,že se o něj konečně někdo zajímá,že ho poslouchá,ptá se ho a naslouchá mu.,že já to neumím,že ho ani neposlouchám,což je popravdě pravda.Trochu.Něco mi říká,já mu sice odpovím,ale za pár minut neím co mi říkal ani co jsem mu na to řekla,protože prostě furt myslím na něco jiného...
chce si pořád pi sms vyznávat lásku se mnou,mě ale smsky moc nebaví,tak jen stroze odepisuji

No... taky nejsem domácí typ, ve smyslu tom, že denně nevytřu a studenou večeři nepovažuju za kapitální hřích. Ale vím, co mi můj muž říká a pamatuji si, co jsem mu odpověděla. Nepíšu žhavé sms, ale to, co cítím, dám najevo jinak a jinde. O tu večeři asi ani tak moc nejde... o to, že ho nevnímáš ano. Taky by mi to vadilo. Tak nějak mi přijde, že viníkem v tomto případě není jenom on...
J.

www.z-kultury-i-nekultury.blogspot.com
Inkognito
Inkognito

Registrace: 1.10. 2006

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 9:31 pm    Předmět: má s ní poměr? Citovat

Někteří si z toho dělají hezký den,doufám,že se tu najde i pár "nevtipným" příspěvků.Příběh má pokračování.dnes se to otočilo o 360 st....
prostě jsem si s dotyčnou psala přej jeho mobil(jeho jměnem) a tím jsem z ní vytáhla( a poté z něho když jsem mu všechno řekla co vím) že prostě spolu chodí,milují se,spali spolu.Ted nevím jak dál.Jak už jsem psala,vím jaká jsem,nejsem dokonalá.Můj úlet byl ale jen úlet na jednu noc,s klukem ketrého nikdy neuvidím,se kterým to nemá budoucnost.Na rozdíl o nich.Ted mě přemlouvá abych zůstala.Nevím co mám dělat.Nevěra sama o sobě by mi nevadila,kdyby v tom nebyly ty city.Nepřekousnu,že v mé společnosti myslí na jinou,ne že s ní spí ale že na ní myslí,že se jí dotýkal s láskou.Mám kam jít,zvažuju,a to dost intenzivně,že půjdu alespon dočasně.čas na pročiětění hlavy.Nevěřím mu a nedůvěra mě hlodá.V září odjíždíme s dítětem na 14 dní na dovolenou,jak mám vědět co on tu bude dělat,s KYM bude,CO bude...
Janička
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 6.2. 2008

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 9:39 pm    Předmět: Citovat

Nemá budoucnost? Dyť jsi psala, že zase přijede... Víš ty co chceš? Vychechtaný

A holky ti to tu psaly. Buď pátrej, ale s vědomím, že můžeš zjistit něco nepěknýho. Nebo nepátrej. A ty mu lezeš do mobilu a teď brečíš, že nevíš co máš dělat (vždyť to bylo naprosto jasný, a ty jsi doteď aspoň mohla předstírat, že TO nevíš... což teď už nemůžeš).

Rozchody jsi tu řešila už dávno, jeho zahýbání, pak svoje, teď zas jeho, tak já ti nevím - myslíš, že to někdy bude jiný?
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 9:45 pm    Předmět: má s ní poměr? Citovat

Janička:měl přijet ale nepřijel.A i kdyby-on má přítelkyni a očividně podle fotek na facebooku jsou štastný.A i kdyby ne-co s mladším klukem?uvázat mu na krk "cizí" dítě?
A nebrečím,ani slza mi neukápla.Mě je jasný,že jsem ho prakticky vehnala do cizí náruče
Gehenna
B-C Kašpar

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 9:45 pm    Předmět: Citovat

Marný...
A nemůžete se prostě rozejít a dát si pokoj? Nějak jsem nepochopila, proč spolu jste, když všecko, co potřebujete, vám zajišťujou externisti.
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 9:51 pm    Předmět: má s ní poměr? Citovat

No tak jsme mladý,asi děláme chyby,ale těch bychom se postupem času a "dospíváním" mohly vyvarovat
On plakal,abych neodcházela,když jsem před cca 14 dny hrozila rozchodem.Ted mi píše už asi 5. smsku abych mu odpustila
nevím co ke mě cítí on,do hlavy mu nevidím,ale u mě to je o zvyku,mám ho ráda jako kamaráda,jsme spolu celkem dlouho a představa že se rozejdeme,je jako by mi vzali třeba jednu ruku.Ne srdce(bohužel)
Gehenna
B-C Kašpar

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 9:54 pm    Předmět: Citovat

"Prostě jsme se rozešli, protože každej z nás hledá někoho, kdo už nebude hledat nikoho jinýho, a do tý doby než najdeme takovýho člověka, kterej už nikoho nehledá, tak budeme hledat každej sám."

http://www.youtube.com/watch?v=mtrniTweuzE

Grrrrr
Majda
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 12:06 am    Předmět: Citovat

Marný... Marný... Marný...

jak rikam, chudak dite...
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 5:18 pm    Předmět: Citovat

mam kamaradku- vdavala se hodne mlada, z velke lasky....pak zacala dalkove studovat VS (odtud se zname), byvala vzdycky jednou za 6tydnu tyden mimo domov....a jeji muz si nasel...no, my jsme rikali "pritulku"- byla to i pritelkyne a postupem casu se ukazalo, ze i velmi pritulna Grrrrr (taky u nich doma spavala, kdyz kamaradka byla pryc, prece si celou noci "povidali", ne?)
pak jednou kamaradka potkala pry neskutecne charismaticekho chlapa (nevim, nevidela jsem ho) a stravila s nim par uzasnych noci...no, a tak byla se svym pritelem a on s ni...a k tomu meli ty externisty....a nesnaseli se cim dal vic...a trvalo pres tri roky, nez jim docvaklo, ze MUSI jit od sebe...a najednou z nich jsou lidi, co nemaj problem jit na kafe nebo tak....proste dobri znami....

nastesti v tom vztahu nebyli deti- ted uz ma kazdy z nich sve zazemi, svou rodinu....a je jim dobre....a na to jejich "spolecne obdobi s externisty" nevzpominaji vubec hezky...

myslim, ze by neuskodilo najit silu a zavrit dvere....

inko s ohledem na kamaradku
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 7:54 pm    Předmět: má s ní poměr? Citovat

Dnes jsem se dozvěděla další informace.Pomalu to po přiznání z něj tahám.s dotyčnou se to snažil utnout prý už jednou ale dělala mu scény,i žárlivý scény na mě,tak prý musel na ní pomalu.Prý si myslí,že on je její majetek a to že jí psal ty zamilované sms nikdy nemyslel vážne a i když byl s ní,myslel na mě.Zalíbilo se mu,že je pro někoho důležitý a ten pocit trval krátce.a díky tomuto celému !případu" poznal,že jsem nenahraditelná i přes mé chyby které stejně nemůže změnit...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - v rodině Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Přejít na stránku
Strana 6 z 7
Přidat do záložek

Přejít na: