Registrace: 20.4. 2007 Příspěvky: 4048 Bydliště: na té našé Hané só tam bochte slané :)
Zaslal: st červen 20, 2012 3:42 pm Předmět: horečky a nic k nim???
Ahoj, už jsem z toho celá nervní... Dcerka (3 roky) má od neděle horečky, ale nic k tomu - nemá rýmu, kašel, krkobol, nic... jen si občas stěžuje, že ji bolí nožička. V pondělí jsme byli u dr., dělala výtěr z krku a CRP, nic nenašla. Zítra máme jít na kontrolu.
Nenapadá někoho, co by to mohlo být? Nějaká viróza? Nebo z toho vedra? (ale to by snad netrvalo tak dlouho...)
u nás řádila pětidenní viroza, fakt vysoké horečky a nic. Nicméně dceři se z dlouhodobých horeček vyklubal zánět močových cest.. takže možná ještě ať jí dr. mrkne na moč...
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 4183 Bydliště: dedinka na Slovensku; na BC Květníček
Zaslal: st červen 20, 2012 4:01 pm Předmět:
Ja som to sem už napísala a potom zmazala, tiež som mala niekoľko dní vysoké horúčky a zápal močových ciest - bez iných príznakov, ale tomu by asi nenasvedčovalo to nízke CRP.
Evko, a srážíš tu horečku, nebo ne? Moje děti si v horečce zpracovávají silné zážitky. Třeba po víkendové akci kde je hodně dětí a hodně zážitků pak mívají dva dni horečku. Ale já to nijak neřeším, k Mudr s tím nechodím, nesrážím
Ahoj, malá min, čtvrek přišla ze školky s horečkou a krom toho jí taky nc nebylo, měla až 39,6, nesrýžela jsem, do druhého dne byla v pohodě. Asi vyróza.
U nás to bylo cca před 3 týdny. Syn měl jeden den 40tky, další den lehce přes 39, další den 38 a k večeru už jen něco málo přes 37. Další den jako když utne. Kromě horečky se nic neobjevilo. U dr. jsme nebyli.
Dvou až tří denní horečku bez dalších příznaků mají děti 2-3 do roka. Jak to přijde, tak to odejde. Taky většinou tápu a děsím se, co z toho vyleze a ono ni.
Samozřejmě kdyby to trvalo týden a nebo se k tomu něco přidalo, upalovala bych k dr.
Registrace: 1.1. 2007 Příspěvky: 3999 Bydliště: Česká Lípa
Zaslal: st červen 20, 2012 6:03 pm Předmět:
Plenka napsal:
Evko, a srážíš tu horečku, nebo ne? Moje děti si v horečce zpracovávají silné zážitky. Třeba po víkendové akci kde je hodně dětí a hodně zážitků pak mívají dva dni horečku. Ale já to nijak neřeším, k Mudr s tím nechodím, nesrážím
Tak nějak to má syn taky, resp. i když je "přetažený", tzn. třeba celý týden ve školce poo nespí, k tomu nějaké akce... _________________ Jára - 17.11.2006
Též teplota a nic k tomu. Jeden den až 39, druhý den až k večeru, třetí den zase celý, dneska ok. Krev ok, moč ok, poslech, krk, prostě nic. Asi fakt z vedra.
Registrace: 20.4. 2007 Příspěvky: 4048 Bydliště: na té našé Hané só tam bochte slané :)
Zaslal: st červen 20, 2012 8:30 pm Předmět:
Díky, tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube... horečku srážím, když přeleze 39 stupňů, což teď měla...
K doktorce bychom taky nelezli, ale tu první noc s horečkou se nám M. dvakrát počůrala, takže jsem se obávala toho zánětu močáku, ale to by bylo vidět na CRP, ne? Moč každopádně vezmeme, pokud se mi tedy povede donutit prďolu, aby se vytentononc do skleničky
Registrace: 20.9. 2008 Příspěvky: 430 Bydliště: Jablonec nad Nisou
Zaslal: st červen 20, 2012 9:25 pm Předmět:
U nás totéž minulý týden, 40 horečky, nic k tomu, jen trochu bolení v krku, trvalo to pět dní, nakonec samo odeznělo, asi viroza, z vedra to určo nebylo.
Crp nízké, 8.
před 14dny tím prošel syn - 5denní horečky jen v noci, přes den nic max první den zvýšená teplota - byla to nějaká viroza, mělo to víc dětí ze školky.
U některých to po pěti dnech přešlo v kašel, my nic. Ale díky odběrům jsme zjistili, že má málo červených krvinek.
Ahoj, měli jsme to před 14ti dny... 3dny horečky, z toho dva skoro 40. Myslela jsem, že se ukážou neštovice, které jsme očekávali, ale nic .... Ve školce to prý řádilo... Tak nevím... pak jsem slyšela i od dvou dospělých, že to měli. Prostě jen horečka...
K dr jsem taky nešla...
Registrace: 6.1. 2009 Příspěvky: 896 Bydliště: Praha
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:03 pm Předmět:
Diskuse přímo pro mě. Johanka měla minulý týden jeden den až 39, to už jsem tedy večer dala sirup a ráno byla OK. Teď od noci z úterka na středu teploty kolísají od 37,5 do 38,5, nesrážím. Jinak si nestěžuje na nic. Jen teda nechce jíst a pít chce jen sunar. A já váhám, zda skočit zítra k naší dr. nebo čekat, co se z toho vyvine, čímž ovšem riskovat výjezd na pohotovost k neznámému dr. ... A taky mám samozřejmě strach z přenosu na Tobiho (kdyby tedy bylo co přenést ;) )... _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.