Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Jizvy na čele a účes u školáka
· 2 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
· 3 dress cde - smart casual, co na sebe
· 4 pro missorku
· 5 kartarka
· 6 STEPHEN KING
· 7 Rozštěp-Ultrazvuk ve 21 týdnu
· 8 Kde v Praze nechat potisknout polštář?
· 9 Dobrý psychiatr Praha
· 10 Sexualita - 6 let

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Jizvy na čele a účes u školáka
·  2 pro missorku
·  3 pro missorku
·  4 Jizvy na čele a účes u školáka
·  5 Jizvy na čele a účes u školáka
·  6 pro missorku
·  7 pro missorku
·  8 Jizvy na čele a účes u školáka
·  9 *ZPOVEDNICE*
·  10 *ZPOVEDNICE*
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

horečky a nic k nim???
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Evkam
Drbna
Drbna

Registrace: 20.4. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 3:42 pm    Předmět: horečky a nic k nim??? Citovat

Ahoj, už jsem z toho celá nervní... Dcerka (3 roky) má od neděle horečky, ale nic k tomu - nemá rýmu, kašel, krkobol, nic... jen si občas stěžuje, že ji bolí nožička. V pondělí jsme byli u dr., dělala výtěr z krku a CRP, nic nenašla. Zítra máme jít na kontrolu.

Nenapadá někoho, co by to mohlo být? Nějaká viróza? Nebo z toho vedra? (ale to by snad netrvalo tak dlouho...)

Dík Eva
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Sally
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 3:58 pm    Předmět: Citovat

u nás řádila pětidenní viroza, fakt vysoké horečky a nic. Nicméně dceři se z dlouhodobých horeček vyklubal zánět močových cest.. takže možná ještě ať jí dr. mrkne na moč...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Danka
Drbna
Drbna

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 4:01 pm    Předmět: Citovat

Ja som to sem už napísala a potom zmazala, tiež som mala niekoľko dní vysoké horúčky a zápal močových ciest - bez iných príznakov, ale tomu by asi nenasvedčovalo to nízke CRP.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Plenka
Treperenda
Treperenda

Registrace: 19.7. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 4:08 pm    Předmět: Citovat

Evko, a srážíš tu horečku, nebo ne? Moje děti si v horečce zpracovávají silné zážitky. Třeba po víkendové akci kde je hodně dětí a hodně zážitků pak mívají dva dni horečku. Ale já to nijak neřeším, k Mudr s tím nechodím, nesrážím Veselý
Frolic
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.9. 2008

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 4:12 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, malá min, čtvrek přišla ze školky s horečkou a krom toho jí taky nc nebylo, měla až 39,6, nesrýžela jsem, do druhého dne byla v pohodě. Asi vyróza.
Kasia
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 4:27 pm    Předmět: Citovat

U nás to bylo cca před 3 týdny. Syn měl jeden den 40tky, další den lehce přes 39, další den 38 a k večeru už jen něco málo přes 37. Další den jako když utne. Kromě horečky se nic neobjevilo. U dr. jsme nebyli.

Dvou až tří denní horečku bez dalších příznaků mají děti 2-3 do roka. Jak to přijde, tak to odejde. Taky většinou tápu a děsím se, co z toho vyleze a ono ni.

Samozřejmě kdyby to trvalo týden a nebo se k tomu něco přidalo, upalovala bych k dr.

K.

Josefka
Howgh
Howgh

Registrace: 29.9. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 4:49 pm    Předmět: Citovat

Zrovna tím procházíme - 3. den horečky. A je to asi dle dr. přehřátí.
Misicka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 1.1. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 6:03 pm    Předmět: Citovat

Plenka napsal:
Evko, a srážíš tu horečku, nebo ne? Moje děti si v horečce zpracovávají silné zážitky. Třeba po víkendové akci kde je hodně dětí a hodně zážitků pak mívají dva dni horečku. Ale já to nijak neřeším, k Mudr s tím nechodím, nesrážím Veselý

Tak nějak to má syn taky, resp. i když je "přetažený", tzn. třeba celý týden ve školce poo nespí, k tomu nějaké akce...

Kačka - 4.3.2008

+ 2 holky, 30 a 27 let
Zdenicek
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 6:55 pm    Předmět: Citovat

u nas byly horecky bez dalsiho nalezu 3x
jednou sesta, jednou angina s nalezem az po tydnu a jednou spala, kdyz se vysypala az treti den
Markett
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 8:17 pm    Předmět: Citovat

Též teplota a nic k tomu. Jeden den až 39, druhý den až k večeru, třetí den zase celý, dneska ok. Krev ok, moč ok, poslech, krk, prostě nic. Asi fakt z vedra.
Evkam
Drbna
Drbna

Registrace: 20.4. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 8:30 pm    Předmět: Citovat

Díky, tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube... horečku srážím, když přeleze 39 stupňů, což teď měla...
K doktorce bychom taky nelezli, ale tu první noc s horečkou se nám M. dvakrát počůrala, takže jsem se obávala toho zánětu močáku, ale to by bylo vidět na CRP, ne? Moč každopádně vezmeme, pokud se mi tedy povede donutit prďolu, aby se vytentononc do skleničky Vychechtaný
Culinka
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 20.9. 2008

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 9:25 pm    Předmět: Citovat

U nás totéž minulý týden, 40 horečky, nic k tomu, jen trochu bolení v krku, trvalo to pět dní, nakonec samo odeznělo, asi viroza, z vedra to určo nebylo.
Crp nízké, 8.
Duhovka
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 24.1. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 11:18 pm    Předmět: Citovat

před 14dny tím prošel syn - 5denní horečky jen v noci, přes den nic max první den zvýšená teplota - byla to nějaká viroza, mělo to víc dětí ze školky.
U některých to po pěti dnech přešlo v kašel, my nic. Ale díky odběrům jsme zjistili, že má málo červených krvinek.
Miiinah
Treperenda
Treperenda

Registrace: 14.10. 2008

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2012 1:53 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, měli jsme to před 14ti dny... 3dny horečky, z toho dva skoro 40. Myslela jsem, že se ukážou neštovice, které jsme očekávali, ale nic .... Ve školce to prý řádilo... Tak nevím... pak jsem slyšela i od dvou dospělých, že to měli. Prostě jen horečka...
K dr jsem taky nešla...
Aaala
ZRNKA tým
ZRNKA tým

Registrace: 6.1. 2009

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2012 11:03 pm    Předmět: Citovat

Diskuse přímo pro mě. Johanka měla minulý týden jeden den až 39, to už jsem tedy večer dala sirup a ráno byla OK. Teď od noci z úterka na středu teploty kolísají od 37,5 do 38,5, nesrážím. Jinak si nestěžuje na nic. Jen teda nechce jíst a pít chce jen sunar. A já váhám, zda skočit zítra k naší dr. nebo čekat, co se z toho vyvine, čímž ovšem riskovat výjezd na pohotovost k neznámému dr. ... A taky mám samozřejmě strach z přenosu na Tobiho (kdyby tedy bylo co přenést ;) )...

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: