Ahoj,
prosím holky z Teplic, poradíte jak se dostanu ve všední den od vlakového nádraží do nemocnice? Autobus, trolejbus, jízdné, případně směr (kde nastoupit), abych nejela na druhou stranu? Nějak se v těch jízdních řádech nevyznám.
V Teplicích jsem byla jednou v životě, asi před dvaceti lety.
Moc díky, R.
Je to blbý, ale přímo ze zastávky před nádražím se tam asi nedostaneš. Doporučuju od nádraží popojít kousek na Masarykovu třídu (hlavní ulice procházející Teplicemi) a tam nasednout např. na trolejbus č. 2 nebo 5 směr Nemocnice (Řetenice). Jednorázové jízdné je myslím 20 Kč. Podrobnosti najdeš myslím docela přehledně na http://teplice.veolia-transport.cz/
Je to jednoduche, vylezes z nadrazi a pujdes rovne, stale za nosem na ulici Masarykova, zastavku mhd si vyberes na te strane, odkud jsi prisla, neprechazis na druhou stranu, pojedes busem do Řetenic, vystupuješ u nemocnice, je to zastávka přímo poliklinice s nemocnici
Je to jednoduche, vylezes z nadrazi a pujdes rovne, stale za nosem na ulici Masarykova, zastavku mhd si vyberes na te strane, odkud jsi prisla, neprechazis na druhou stranu, pojedes busem do Řetenic, vystupuješ u nemocnice, je to zastávka přímo poliklinice s nemocnici
Jé, to je hezký popis. Přesně takto polopaticky jsem to potřebovala. Pokud jsem to dobře pochopila, jízdné se platí v hotovosti u řidiče.
Jé, to je hezký popis. Přesně takto polopaticky jsem to potřebovala. Pokud jsem to dobře pochopila, jízdné se platí v hotovosti u řidiče.
Platí se v hotovosti u řidiče do kasičky 20 Kč,-. Zmáčkneš tam na té kasičce čudlík s velkou postavičkou, jako dospělé jízdné. Je potřeba mít přesně, řidič nerozměňuje, kasička nevrací MHD v TP je jedno z nejpitomějších, co jsem kdy zažila
Jak se dostaneš od nádraží k zastávce je tady na té mapce: http://www.mapy.cz/s/4ebn (snad ten odkaz bude fungovat)
Pojedeš trolejem 5 nebo 2 (směr Řetenice, zastávka Nemocnice)
Kdybys přijela ve vhodnou dobu, ještě je zastávka MHD hned naproti nádraží vpravo (musíš jen přejít silnici), kde jezdí bus číslo 124 (směr Košťany, Hrob, Osek - ve všední dny jede vždy x:24 a x:54). Ale jestli by ses netrefila, že zrovna za chvíli by to jelo, tak se nevyplatí čekat a tím trolejem to máš lepší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.