Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Vanilkové lusky

Krůty

Plnotučné kakao

Domácí hovězí

Poslední komentáře  
· 1 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
· 2 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
· 3 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
· 4 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
· 5 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (23.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

VÝCHOVNÁ BEZRADNA

Poslední diskuse
· 1 Dobrooběd v Lelkách s předánim všiváčků.
· 2 PLANÉ NEŠTOVICE - zmírnění svědění .
· 3 vyšetření lipidů a kardiologické
· 4 Prací prášek tablety - jak se to používá?
· 5 Zemřel Filip Topol
· 6 učení hry na kytaru
· 7 Motokááááryyyyy
· 8 Linka bezpečí hledá budoucí kolegy a kolegyně
· 9 Minišpízy z trouby - hledám inspiraci :-)
· 10 Děláte si kávu s nějakou příchutí doma ?

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

Vitamíny pro nastávající matky Elasti Q

500.- na nákup biooblečení Maxomorra

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Dobrooběd v Lelkách s předánim všiváčků.
·  2 Dobrooběd v Lelkách s předánim všiváčků.
·  3 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  4 Ještě nám to není jedno...
·  5 *ZPOVEDNICE*
·  6 Hubnu, hubneš, hubneme
·  7 *ZPOVEDNICE*
·  8 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  9 Ještě nám to není jedno...
·  10 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
Sponzorované odkazy
Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

zahradni domek dreveny nebo plastovy?cena?firma?

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - s bydlením
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Markiz
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 28.5. 2008

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 4:22 pm    Předmět: zahradni domek dreveny nebo plastovy?cena?firma? Citovat

prosim o radu jaky zahradni domek-ja prisla s navrhem ze radeji plastovy-ze je bezudrzbovy(drevo musim minimalne raz do roka natrit?) a nedrzi se tam ruzne havedi
muz chce dreveny ;)

pripadne cenu mi prozradite za kolik jste poridili?

ja bych byla rada max do 15 tisic, ale to je asi jenom sen

jako nekde v baumaxu, hornbachu bych asi za tu cenu poridila, ale do toho se mi nejak nechce- mate zkusenosti? s montazi jste si poradili s prehledem?

jeste by mne pripadne zajimalo jestli nemuzete doporucit nejakou st. firmu ktera by domek zrealizovala

jednalo by se zhruba o domek cca 2x3m

predem dekuji!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jindriska
Kecka
Kecka

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 4:44 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
my máme 3x3 m, takže trochu netypický rozměr, vyšel nás na 24000 i z dovozem. V Baumaxech, Hornbachu atd. atd. všechny vycházely dráž, ty plastové jsou dost mizerná kvalita. Až přijde manžel zeptám se ho na jméno firmy odkud jsme kupovali, ale jsme spokojení, přežil už dvě zimy, nikam nezatéká, prostoru až dost, dřevo kvalitní a určitě dělali i spoustu jiných rozměrů.
Jindra

www.z-kultury-i-nekultury.blogspot.com
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mischkad
Kecka
Kecka

Registrace: 3.3. 2009

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 4:45 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,

nedavno jsme resili. Mame dreveny. Ceny v Bauhausech, HOrnbachach a tak jsou bez montaze a casto bez stresni krytiny, okapu a tak. Takze to pak naskace.

Montaz si v moc nedovedu predstavit, koupis si haldu prken a stavis.

Nakonec nam to delal remeslnik na zakazku, vyslo to nakonec nejlevneji a mas co chces.

M.

Někdy mám pocit, že planeta Země je psychiatrická léčebna pro obyvatele vesmíru.

... JO A NESNÁŠÍM SUNAR !!!!!!!!!!!!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jindriska
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 4:46 pm    Předmět: Citovat

Jo ještě k tomu natírání, my ho koupili impregnovaný + ještě manžel něčím přetíral, od té doby jsme nátěr neopakovali a ještě ani letos nevypadá, že by to bylo nezbytně třeba. Ale zase detaily o tom čím a jak ví on, dost věcí si pamatuju, ale tohle jsem nějak vypustila Veselý
J.

Jindriska
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 4:55 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem v mailech našla tu firmu:
http://www.konrad.cz/
Zpětně jsem koukala, že se s nimi i velmi dobře komunikovalo, protože jsem měla tisíc a jeden dotaz a na všechny mile odpovídali, i když některé byly asi kapku praštěné (ale nejsem kutil, neznám, nevím, neumím). Měli i různé slevy. Tak třeba ti to k něčemu bude.
J.

Danielice
Pískle

Registrace: 6.1. 2010

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 5:07 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
mame take dreveny zahradni domek od firmy Konrad a jsme velmi spokojeni. Mame ho dva roky a zatim jsme ho znovu nenatirali. Vyrobili nam tvar i rozmer jake jsme chteli - potrebovali jsme bez typicke sedlove strechy, mame sklonenou k jedne strane, ktera kopiruje tvar strechy domu. Komunikace s nimi byla bezvadna, muzu je jen doporucit.
D.
Aterka
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 8.3. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 9:43 pm    Předmět: Citovat

My ho s mužem udělali sami podle návodu na internetu, je velikej, manžel nechal nařezat prkna, obrousil je, já natírala a pak jsme to sestavili.
Za prkna jsme dali něco kolem 3 tisíc. Není to zas tak složité a 20 tisíc se nám vyhodit nechtělo.
Do plastového bych nešla.

ted už má pískoviště a skluzavku

Jindriska
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 9:58 pm    Předmět: Citovat

Aterka napsal:
My ho s mužem udělali sami podle návodu na internetu, je velikej, manžel nechal nařezat prkna, obrousil je, já natírala a pak jsme to sestavili.
Za prkna jsme dali něco kolem 3 tisíc. Není to zas tak složité a 20 tisíc se nám vyhodit nechtělo.
Do plastového bych nešla.

ted už má pískoviště a skluzavku

Nádhera, to bysme nesestavili ani do roku 2050 Veselý. Ale myslím, že zakladatelka se ptala na takový ty domečky na ukládání věcí (sekačka, kolo, atp.). Tedy já to tak aspoň pochopila, jestli špatně, tak se omlouvám.
J.

Markiz
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:09 pm    Předmět: Citovat

Jindrisko-dekuji-kouknu na jejich stranky, ale abych pravdu rekla 24tis se mi davat nechce

Danielice-diky take

Mischkad- a hodis prosim kontakt na truhlare pripadne cenu? klidne SZ

Aterko-jéé ten je pekny! a hodis odkaz na ten navod jen tak pro zajimavost jak je to slozite? kdyz ho videl muz tak rekl ze to sam da(s kamaradem)- ale to beru samo s rezervou... Veselý i kdyz ten navod vlastne na netu najdu sama V rozpacích
Markiz
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:13 pm    Předmět: Citovat

[/quote]
Nádhera, to bysme nesestavili ani do roku 2050 Veselý. Ale myslím, že zakladatelka se ptala na takový ty domečky na ukládání věcí (sekačka, kolo, atp.). Tedy já to tak aspoň pochopila, jestli špatně, tak se omlouvám.
J.[/quote]

ano, myslela jsem domek na sekacku, zahr.nabytek...no muze vypadat klidne jako ten co ma Aterka akurat by nebyl tak vysoky a mel by uzamykatelne dvere Veselý
Aterka
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 8.3. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:36 pm    Předmět: Citovat

Je, tak to se omlouvám, ale myslím, že to bude podobné, možná drobet větších rozměrů a bez nožiček, jako fakt to nebyla taková hrůza to dát dohromady...

Návod byl na netu ( dřevěný zahradní domek návod) určitě něco vyjede, my už jsme tohle dělali před dvěma lety, musela bych to znova na netu hledat. Ale vím, že návodů jsem tenkrát našla vícero.

Taky existují plechové domky ( na sekačky apod.). To má tchán na zahradě.
Markiz
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:44 pm    Předmět: Citovat

Aterka napsal:
Je, tak to se omlouvám, ale myslím, že to bude podobné, možná drobet větších rozměrů a bez nožiček, jako fakt to nebyla taková hrůza to dát dohromady...

Návod byl na netu ( dřevěný zahradní domek návod) určitě něco vyjede, my už jsme tohle dělali před dvěma lety, musela bych to znova na netu hledat. Ale vím, že návodů jsem tenkrát našla vícero.

Taky existují plechové domky ( na sekačky apod.). To má tchán na zahradě.

jasne, at si koukne na net, jsem na neho zvedava Vychechtaný

ano, ano- myslela jsem v prvnim prispevku plechovy ne plastovy V rozpacích
Majinka
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 7.11. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 7:19 am    Předmět: Citovat

Manžel stavěl taky z materiálu sám dřevěnou kůlnu, bytelnou, 3x5 m, máme část střechy průhledné - to byly nejdražší části.. Celková cena asi 25tisíc. Všechno dřevo venku natíráme olejem. Normálně řepkovým z obchodu. Existují i speciální oleje, třeba v Ikea, ale vyšlo by to draho. Vydrží to skvěle, časem třeba zešedne z prachu ze vzduchu. když prší. Jediná nevýhoda u toho oleje, nedá se to pak natřít barvou.
Mae
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 12.12. 2009

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 8:07 am    Předmět: Citovat

My nakonec koupili plastový od firmy Keter. Asi dražší varianta, než chceš. Plastový chtěl manžel právě kvůli údržbě. Já našla od firmy Keter, jsou komplet s podlahou, střechou, okapy atd. Sestav si sám. Podle obrázku to i dobře vypadá. Já samozřejmě chtěla dřevěný, ale hlavně kvůli tomu, jak to vypadá. Bohužel jsou krabice zatím naskládané v garáži a bůhví, kdy se manžel dostane k udělání "základů" Smutný Tohle léto asi terasu používat nebudeme (zatím je to sklad všeho, co patří do toho zahradního domku). mae
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - s bydlením Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: