Zaslal: út červen 19, 2012 1:48 pm Předmět: Znáte čumarýnu?
Jako malí caprati jsem u táty na půdě našly dřevěnou hru, kdy se kulička vystřelovala pomocí pružinky na dřevěnou plochu s dolíčky, kde každý měl nějakou hodnotu. Milovali sme tu hru ale sežral ji červotoč. Syn by si ji přál k narozeninám ale narážím jen na laciné plastové pokusy o napodobení a elektronické zvonkohry, kdy jde spíš o to udržet kuličku co nejdéle ve hře. Nic proti plastu, pokud by systém byl víceméně stejný, nepohrdla bych. Nechci elektriku, nechci ty pádla dole, chci takovou tu naši dětskou jednoduchou hru (co ji brácha hrál snad ještě ve 20 a náramně se bavil), kdy vystřelíš a hned víš, koik ti padlo. Pamatuju, že max. bylo 100 někde uprostřed, úplně dole pak 2 a 5. Neviděl někdo něco podobného? Nedokázal by mi někdo alespoń poradit, jakt o pojmenovat?
Zatím díky (moc nadějí si nedělám).
To zas neznám já (ale ve školce to prý hrají).
Je to spíš jako
Ale nejsou tam dole ty páčky...prostě na jednu ránu hned vydíš, kolik ti padlo. Tohle mi přijde nějak jako že stresující...ty děti s tím hned musí páčkovat...a dost mi to připomíná jeden přístroj nacházející se v hernách [/img]
sorry za velikost obrázku - nejdřív nebyla žádný a teď tohle?
Holky díky...no, cena trochu jiná, než jsem čekala (a já čekala vážně málo, pořád žiju asi v jiném režimu) ale mezi tím psal dědeček, co jako vnoučkovi koupit.
Loni taky žadonil o typ, tak sem si řekla, že nikdy nic pořádného nedají, tak ať se plácnou přez kapsu a poslala jsem jim odkaz na dřevěnou kuličkodráhu, co po ní kluk toužil. Jenže, ač oba pracující, oba lakotní...tak koupili za 25,- takový malý hlavolam 10x10 cm do ručky, kde honíš kuličky do podle barev - což našemu nešlo a plakal, že se mu nedaří a narozky prožil zalezlý s kocourem a tabletem na klíně a vůbec nechápal, že mu chtěl děda udělat radost a ne mu ukázat, jaký je nešikovný (s hlavolamem pro dospělé). Táta je ten typ, co "slibem neurazí" ale vždycky to pomotá a zkomplikuje, nepřemýšlí jako dítě, přemýšlí, co by chtěl on sám a pak se diví.
Takže žádné přeposílání odkazů - já mu to rovnou pošlu na dobírku a hotovo! No, jestli já nejsem mrcha. ;)
Ale kdyby něco - za vše může Lucka s Amazonkou, že jo? Všichni jste mi svědky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.