Zaslal: út červen 19, 2012 10:37 am Předmět: odrážedlo pro dlouhána
Ahoj všem, chceme koupit "malému" takové to odrážedlo - kolo bez šlapátek a nějak jsem se v tom ztratila. Je mu 5 let a je celkem dlouhán. Vím, že se dá nastavit sedátko i řidítka, ale zkoušeli jsme třeba yedoo a přišlo mi, že se na něm hrozně hrbil. Nevím, na kolik to bylo tím, že na něm (tomto konkrétním) seděl poprvé nebo potřebuje jiné, tak jsem se chtěla zeptat vás, co máte větší děti, jaká odrážedla máte a jak jste spokojené. Co jsem viděla jiné značky, tak třeba toto http://www.detskydum.cz/detail/odrazedlo-yupee-610003/ se mi zdá větší, ale mají ho všude s vyfouklýma kolama a já bych chtěla vidět, jak na něm bude synátor jezdit. Takto na posez se mi zdálo takové větší. Kolo máme, to mi neraďte ;)
Ahoj, my máme taky 5ti letého dlouhána a tyhlety kolo odrážedla mu byly vždycky malý. do 3 let jezdil na té větší motorce a pak už na kole vel. 16, letos dostal kolo vel. 20. Podle mě tyhle odrážedla jsou pro děti od 2 max do 4 let. _________________
no, ale tam se nedají nastavit řidítka a i sedátko je míň než u jiných odrážedel...
Na kole jezdí, ale než se dostaneme na rovinku, je potřeba zdolat dost velký kopec, ten nevyšlape a kolo si prostě nevytlačí a já s kočárem (bez spojené rukojeti) a těžkým kolem s kolečky to nedám. potřebujeme něco procházkového bez tatínka
Registrace: 13.2. 2008 Příspěvky: 4126 Bydliště: Praha
Zaslal: út červen 19, 2012 11:28 am Předmět:
A co ho teda zbavit těch koleček, pak se mu jezdilo líp. Ty odrážedla jsou fakt většinou tak do těch 4 let. Zkus se kouknout někde na tu Hudoru, tak je ještě o cenťák delší. Takz mně napadlo, dá se se vyměnit sedlovka za delší, taky jsme to zvažovali, ale už k tomu nedošlo. To Puky je strašně těžký, ta Hudora se unést dá. Manžel mi udělal popruh a nosila jsem jí přes rameno. _________________
S odrážedlem neporadím, ale napadla mě pro procházky bez tatínka místo odrážedla koloběžka, ty jsou většinou lehké.
S tou budu otravovat asi tak za rok, počítám Máme prohozené pořadí. Odrážedlo si troufnu až teď, protože až teď se můžu na své dítko (jak se zdá) spolehnout. Můj syn je atyp Odrážedlo ho baví, budu ho vláčet minimálně, na kolobce mu to zatím nejde a já ho to teď nechci učit.
S odrážedlem neporadím, ale napadla mě pro procházky bez tatínka místo odrážedla koloběžka, ty jsou většinou lehké.
S tou budu otravovat asi tak za rok, počítám Máme prohozené pořadí. Odrážedlo si troufnu až teď, protože až teď se můžu na své dítko (jak se zdá) spolehnout. Můj syn je atyp Odrážedlo ho baví, budu ho vláčet minimálně, na kolobce mu to zatím nejde a já ho to teď nechci učit.
Zaslal: út červen 19, 2012 1:38 pm Předmět: Re: odrážedlo pro dlouhána
Gapka napsal:
Ahoj všem, chceme koupit "malému" takové to odrážedlo - kolo bez šlapátek a nějak jsem se v tom ztratila. Je mu 5 let a je celkem dlouhán. Vím, že se dá nastavit sedátko i řidítka, ale zkoušeli jsme třeba yedoo a přišlo mi, že se na něm hrozně hrbil. Nevím, na kolik to bylo tím, že na něm (tomto konkrétním) seděl poprvé nebo potřebuje jiné, tak jsem se chtěla zeptat vás, co máte větší děti, jaká odrážedla máte a jak jste spokojené. Co jsem viděla jiné značky, tak třeba toto http://www.detskydum.cz/detail/odrazedlo-yupee-610003/ se mi zdá větší, ale mají ho všude s vyfouklýma kolama a já bych chtěla vidět, jak na něm bude synátor jezdit. Takto na posez se mi zdálo takové větší. Kolo máme, to mi neraďte ;)
Díky
Ahoj,přesně tohle máme...Staník nepatří mezi nejmenší a přijde mi, že občas na tom odrážedle vypadá jako vosa na bonbonu...ale když má sedadlo nahoře a řídítka též, jde to...ale teď ho využícá mladší spíše, kolo vede...u kluka...odražedlo ho už moc ani nebere...joooo,na smyky je super, jinak má raději kolo... _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.