Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Lítáte ve snu?
· 2 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
· 3 slintanie po vytrhnuti osmiciek
· 4 Přenos černého kašle od školáka
· 5 Krůty - listopad, prosinec
· 6 Odličovač make-upu
· 7 Endometrióza a operace
· 8 rychlý dotaz- Jak dostat kočárek z Ostravy do Prahy
· 9 trapný gynekologický problém
· 10 Pedagogický asistent - co je třeba při vyřizování?

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 trapný gynekologický problém
·  2 trapný gynekologický problém
·  3 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  4 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
·  5 Sbírka externích odkazů (samodomo kosmetika)
·  6 Sama s dětmi
·  7 FOTOPROJEKT 52/2013!!! Dobrý druhý ročník je tu! :)
·  8 Lítáte ve snu?
·  9 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  10 Lítáte ve snu?
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

autosedačka 15-36kg do 2000kč?
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Autosedačky
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ajinav
Kecka
Kecka

Registrace: 27.1. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 8:51 am    Předmět: autosedačka 15-36kg do 2000kč? Citovat

Ahoj,začali nám být malé autosedačky a potřebujeme 15-36kg,ale za nějakou dobrou cenu. Máme dvojčata a ještě jsme ani neprodali ty původní sedačky(PC 5600kčx2-na to už teda fakt nemáme). Tak jsem chtěla koupit nějakou starší,ale to zase nevím,jak jsou bezpečné a nebo novou ale max do 2000kč za jednu.Poradíte mi nějaký starší tip,který je ale bezpečný a nebo něco nového,bezpečného ale laciného? Díky moc

Existuje místo,kde je možné všechno. To místo je uvnitř tebe.

Čím víc člověk dá,tím víc se mu vrátí.

Nejlepší způsob, jak ztratit dítě, je držet ho stále u sebe

Všechno neštěstí nepochází z nedostatku,ale spíše z přebytku.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Matap
Drbna
Drbna

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 8:55 am    Předmět: Citovat

Ahoj,

máme Cybex asi za 1700,- a spokojenost. Nemáme teda auto, takže sedačky používáme jen cca jednou za měsíc.

Mata
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Ajinav
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 9:05 am    Předmět: Citovat

zrovna jsem koukala na Cybex Solution. Je za celkem dobrou cenu. Je fakt,že nějak moc nikam nejezdíme,max tak 1x za týden k babičce,což je tak půl hodina cesty.
A je tahle autosedačka dost bezpečná?

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Petulka82
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 28.6. 2008

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 9:16 am    Předmět: Citovat

Cybexky jsou kvalitní. V crash testech super. I "naše" Janina na "kvalitních autosedačkách" je prodává, což už je, samo o sobě, záruka kvality Veselý
Dobrá volba
Cherry
Guma a neuvařitelná slepice :-)

Registrace: 25.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 9:33 am    Předmět: Citovat

Ahoj máme pro všechny tři děti Cybex solution. Naty jí má 5 let solution S+ a dvojčata mají X . Potahy jdou sundat a vyprat. V testech dopadly super.

Naposledy upravil Cherry dne út červen 19, 2012 10:25 am, celkově upraveno 1 krát.
Ajinav
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 9:33 am    Předmět: Citovat

Petulka82 napsal:
Cybexky jsou kvalitní. V crash testech super. I "naše" Janina na "kvalitních autosedačkách" je prodává, což už je, samo o sobě, záruka kvality Veselý
Dobrá volba

koukala jsem na její stránky a asi je objednáme. Takže nějaký Babypoint a pod. bezpečné asi moc nejsou že?

Petulka82
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 28.6. 2008

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 9:44 am    Předmět: Citovat

Já nevím, když jsem ještě tolik "neBéCéčkovaka" kupovala jsem malýmu autosedačku 9-18kg. Zrovna jsme byli v dlouhodobější finanční nouzi a v jednom obchodě poblíž (v Děťátku u vás Veselý) měli akci na jakousi sedačku od Baby-point. Řešila jsem to tam s prodavačem. Ten tvrdil, že coby zpětnou vazbu mají reference pozitivní. Že věří na to, že špatné jméno těmhle sedačkám dělají hlavně výrobci a prodejci těch "drahých" (ve svém autě měl, ale, Romer).
Jinak jsem, ale, alibista. Potřebuju pokudmožno to nejlepší, abych nemusela mít popř. výčitky navíc...
Ajinav
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 9:54 am    Předmět: Citovat

Petulka82 napsal:
Já nevím, když jsem ještě tolik "neBéCéčkovaka" kupovala jsem malýmu autosedačku 9-18kg. Zrovna jsme byli v dlouhodobější finanční nouzi a v jednom obchodě poblíž (v Děťátku u vás Veselý) měli akci na jakousi sedačku od Baby-point. Řešila jsem to tam s prodavačem. Ten tvrdil, že coby zpětnou vazbu mají reference pozitivní. Že věří na to, že špatné jméno těmhle sedačkám dělají hlavně výrobci a prodejci těch "drahých" (ve svém autě měl, ale, Romer).
Jinak jsem, ale, alibista. Potřebuju pokudmožno to nejlepší, abych nemusela mít popř. výčitky navíc...

Mám teď v ruce nový dtest s autosedačkama,ale Babipoint ani netestovali. Snad jsem na tuhle značku ani žádný test nečetla.
Jinak v Děťáku já nenakupuju. Když jdeš u¨trácet peníze,to jsou ochotní,ale jakmile máš problém,setkáš se s arogancí. Já nakupuju přes net a nebo v babybestu e varech,ale to už do jiné diskuse:)

Janina_2
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:12 am    Předmět: Citovat

Cybex je výbornou volbou, spolu s Romer a Maxi Cosi mají pravidelně v crash testech výborné výsledky, Cybex je z nich nejlevnější.

Základní model je Cybex Solution, o něco lepší (hlavně z hlediska pohodlí) je Cybex X, je teď v akci, ale limit 2000 přesahuje a už je jenom zelený a růžový
http://www.kvalitniautosedacky.cz/kategorie-13_93/15-36-kg-cybex-x.html
Sami máme pro děti ten obyč Solution do druhého auta, na krátké jízdy je úplně v pohodě a bezpečnost je tam dobrá.

Babypoint je čistě hypermarketová autosedačka a rozdíl v kvalitě tam určitě je, stejně jako u jakýchkoliv jiných výrobků, není to jen o atestech použitého materiálu, ale i o bezpečnostních testech. A kvalita sedačky se neměří tím, jestli v ní dítě spokojeně spí a je na potahu krásný medvídek nebo kytičky.

www.kvalitniautosedacky.cz a www.britax-romer.cz a www.autosedacky-cybex.cz
www.facebook.com/kvalitniautosedacky

Dopravné pro BC závislačky zdarma (objednávka nad 3000,-, do poznámky uveďte BC)

recenze z BC zde
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ajinav
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:26 am    Předmět: Citovat

Janina_2 napsal:
Cybex je výbornou volbou, spolu s Romer a Maxi Cosi mají pravidelně v crash testech výborné výsledky, Cybex je z nich nejlevnější.

Základní model je Cybex Solution, o něco lepší (hlavně z hlediska pohodlí) je Cybex X, je teď v akci, ale limit 2000 přesahuje a už je jenom zelený a růžový
Sami máme pro děti ten obyč Solution do druhého auta, na krátké jízdy je úplně v pohodě a bezpečnost je tam dobrá.

Babypoint je čistě hypermarketová autosedačka a rozdíl v kvalitě tam určitě je, stejně jako u jakýchkoliv jiných výrobků, není to jen o atestech použitého materiálu, ale i o bezpečnostních testech. A kvalita sedačky se neměří tím, jestli v ní dítě spokojeně spí a je na potahu krásný medvídek nebo kytičky.

A co tahle sedačka http://www.kvalitniautosedacky.cz/zbozi/produkt-1041/cybex-cybex-solution-2012-candy-colours.html je ještě o něco lacinější. Jak je to s bezpečností?

Jitro
Krafařka
Krafařka

Registrace: 27.11. 2008

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:35 am    Předmět: Citovat

Nedávno jsem to kupovala, rozhodovala sem se asi měsíc, vyhrál cybex. ale už tam nejsou pětiboďáky ani pultík - je to jen přizpůsobený tak, aby se tam daly zapnout pásy .. a má to okolo hlavy takový bezpečný polstrování.
Treperenda
Treperenda

Registrace: 22.9. 2008

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 12:50 pm    Předmět: Citovat

Tu máš maxi cosi za 2200:
http://www.netovka.cz/maxi-cosi-autosedacka-rodi-sps-enzo/
A klidně bych zkusila být oprsklá a zeptala se, jestli nedostanu slevu, když budu brát dvě. Za zeptání nic nedáš. Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Janina_2
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 12:53 pm    Předmět: Citovat

Ajinav napsal:
Janina_2 napsal:

A co tahle sedačka http://www.kvalitniautosedacky.cz/zbozi/produkt-1041/cybex-cybex-solution-2012-candy-colours.html je ještě o něco lacinější. Jak je to s bezpečností?

Jak jsem psala, bezpečnost u Solution je dobrá, jen oproti tomu to o něco dražší X je pohodlnější na delší cesty. Záleží tedy i na tom, jak hodně jezdíte, pokud minimálně a krátké jízdy, tak Solution fakt stačí.

www.kvalitniautosedacky.cz a www.britax-romer.cz a www.autosedacky-cybex.cz
www.facebook.com/kvalitniautosedacky

Dopravné pro BC závislačky zdarma (objednávka nad 3000,-, do poznámky uveďte BC)

recenze z BC zde
Andruša
Treperenda
Treperenda

Registrace: 19.4. 2010

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 12:53 pm    Předmět: Citovat

Taky jsem teď ve fázi koupě sedačky této velikosti tak se mi diskuze hodí .-)

Ajinav: k té sedačce psala Janina tohle "Základní model je Cybex Solution, Sami máme pro děti ten obyč Solution do druhého auta, na krátké jízdy je úplně v pohodě a bezpečnost je tam dobrá."
Ajinav
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 1:04 pm    Předmět: Citovat

Janina_2 napsal:
Ajinav napsal:
Janina_2 napsal:

Jak jsem psala, bezpečnost u Solution je dobrá, jen oproti tomu to o něco dražší X je pohodlnější na delší cesty. Záleží tedy i na tom, jak hodně jezdíte, pokud minimálně a krátké jízdy, tak Solution fakt stačí.

Díky srdicko . Počkám na taťku a probereme to ještě spolu a popř. objednám.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Autosedačky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3
Přidat do záložek

Přejít na: