taky jsem to četla, minulý týdne s nim vyšel velmi pozitivní článek, a byla to taková labutí píseň, nevypadalo to, že bude pryč tak rychle
takovejhle lidí je dvakrát škoda. _________________ http://fotoprojekt522012.blogspot.com/
Jestli se nepletu, četla jsem s ním asi před třemi týdny rozhovor v mladé frontě. Zrovna dneska jsem o tom rozhovoru v novinách povídal s kámoškou, co dělá na onkologii v Motole.
Pan doktor se v článku vyjadřoval ke společenským hodnotám, k dění v politice, k morálce lékařů atd........už hodně dlouho mě nezaujal nějaký článek, už hodně dlouho mě něco nevzalo "za srdce"......v článku byla zmínka,že sám narazil na mantinely co dokáže medicína.
Netušila jsem že je tak blízko smrti:((
Sice to bude už měsíc, kdy nás tento vynikající lékař opustil, přesto na něj stále vzpomínám.
Měla jsem tu čest jej téměř denně vídat skoro 6 let, než jsem odešla na MD. Báječný, skromný člověk, pro kterého byl pacient na 1 místě. Hematoonkologická amb. je na stejném patře jako int. odd., kde jsem pracovala. Naše staniční sestra s ním pracovala a vyprávěla nám, jak začínal rozvíjet léčbu v nemocnici. Dokázal jít za svým snem a léčbu leukémie a dalších onemocnění krve povznesl na světovou úroveň.
Jeho odchod je obrovská ztráta a všem bude moc chybět.
Nechť odpočívá v pokoji.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.