Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 PPM na dvojky či jedno?
· 2 kterou pračku AEG na 7 kg?
· 3 Prsa paní Žolíkové
· 4 Dělá vám to Seznam.cz taky?
· 5 Ukončení povinného ručení
· 6 Medaile
· 7 Jak říct dítěti o návštěvě psychologa?
· 8 na MD dřív nebo později?
· 9 Propojení dvou PC - prosím o radu
· 10 Rodíme stejně jako v 50. letech?

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Jak říct dítěti o návštěvě psychologa?
·  2 Prsa paní Žolíkové
·  3 Dělá vám to Seznam.cz taky?
·  4 Nálepky z Penny - Naše země
·  5 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  6 Dělá vám to Seznam.cz taky?
·  7 flexi8 burza
·  8 pro missorku
·  9 Prsa paní Žolíkové
·  10 Dělá vám to Seznam.cz taky?
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

plíseň na nehtech

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Inkognito
Inkognito

Registrace: 1.10. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 10:30 am    Předmět: plíseň na nehtech Citovat

Mám umělé nehty a jeden když se mi odchlípnout, někdy narychlo přilepím zpět vteřinovým lepidlem. Ale asi se mi pod to dostala vody, lepidlo vytvořilo plísni prima prostředí a dnes po odlakování krycího laku mě čekalo nemilé překvapení. Nehty jsem spilovala co to šlo, vše dezinfikovala a nanesla Canesten krém. Pořád to ale vypadá hnusně a nehty jsou citlivé ( jak jsou spilované ).
Jak se plísně co nejdříve zbavit ? Co na to funguje ?

Můžu třeba zítra dát opět umělý nehet a léčit pak jen z pod nehtu ? Neutvořím tak plísni zase ideální prostředí ?

Bohužel takhle každý dotyk nehtu zabolí, tak hledám řešení.

díky moc. Inko aby se někdo neštítil a nemusí to každý vědět, že jsem takový pitomec
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jarkab1
Howgh
Howgh

Registrace: 27.8. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 11:01 am    Předmět: Citovat

to se prý stává a já z toho mám doslova panickou hrůu
léčit to musíš ( netuším čím ) a v žádném případě na to nedávej další nehet Smutný
ségra si to dovezla z dovolené a mám dojem, že jí radili nechat nehet odrůst Smutný ale to je podle mě dost dlouhá doba, tak fakt netuším

zkus napsat o radu Bluecat
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lindusa
Howgh
Howgh

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 9:02 pm    Předmět: Citovat

Nemusi se jednat o plisen, ale 'jen' o bakterialni infekci. Jak to vypada? Zeleno cerne? Klidne mi posli SZ, delam nehty uz dlouho, mam toho dost nastudovano.

Pokud je to ta bakterialni infekce, tak je to ta lepsi verze, nicmene (ja vim, s krizkem po funuse...) NIKDY nehet nezpilovavat!!! Nehet tim tencis a usnadnujes bakteriim proniknuti k nehtovemu luzku, tam je pak ta infekce uz velice bolestiva, casto s nasledky. Jinak na nehet nic nedavat, bohuzel to musi odrust. Pokud se skutecne jedna o plisen, tak to je celkem prusvih, protoze nic efektivniho na nehty neexistuje, co se kremicku a vodicek tyce, musela bys na kozni a musela by se asi nasadit oralni lecba, ale pravdepodobnost je mala, z 95 % se jedna o tu bakterialni infekci. L.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Majka17
Pískle

Registrace: 23.9. 2011

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 3:27 pm    Předmět: Citovat

Bohužel nalepování umělých nehtů je pro plísně ideální příležitost. Určitě si je znovu nedávej, alespoň ne do té doby, než se všechno spraví. Spilováním sis opravdu moc nepomohlo nicméně já bych teda nečekala, až nehty odrostou, tím se plísně uričtě nezbavíš! Použila bych na ně přípravek s "chytrou houbu" a na spravení těch nehtů a aby se rychleji obnovili výživu donna nails. Obojí koupíš v lékárně.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: