Zaslal: po červen 18, 2012 8:07 am Předmět: Máte D.A.S.? A pomohli vám někdy?
Ahoj,
už asi rok máme pojištění právní ochrany D.A.S. Za tu dobu jsem dvakrát potřebovala něco řešit, vždycky to bylo to, co "oni nedělají". Přemýšlím, co teda dělají...
Jasně, existují všeobecné podmínky psané šestkou písmem, jenže nejsem právník a stejně si za těmi obecnými formulacemi nepředstavím konkrétní situace...
Pomohli, když měl muž nehodu s autem (policie se nemohla dohodnout čí je to vina), když měl problém s bývalým zaměstnavatelem ohledně ukončení pracovního poměru a vyplacení odstupného, pomohli vymoci dlužnou částku od soukr. osoby, mně pomohli při reklamaci bot, kterou mi obchodník nechtěl uznat, když mě porazilo auto, pomohli s vyřízením odškodného. Pomohli nám řešit situaci s hlučnými sousedy atd. (bylo toho určitě víc, ale tohle je to co mě rychle napadlo a kluci mě nechají napsat
Takže já nejdřív nadávala, že platíme tolik peněz zbytečně, ale myslím, že už se nám to nejednou vrátilo.
Mojí nejlepší kamarádce dost pomohli a i když na rozhazování nemají, říká, že to jsou peníze, které se jí 100x vrátily a ještě ušetřila nervy. Ty situace si moc nepamatuji, určitě šlo ale také o nějakou nezaviněnou nehodu a o spor v práci a myslím i nějaký problém s hypotékou. Nikdy je neodmítli, ani kvůli blbosti ani kvůli na první pohled ztracenému případu. Taky o tom uvažuji.
Kamarádka je taky chválí - 2x jí pomohli s odstupným a s nenadálým vyhazovem z práce, byli na telefonu, radili, pak to dotáhli do konce... Kdybych ty prachy měla, tak si je asi taky dám. Známýmu pomohli s reklamací bot.
Zaslal: po červen 18, 2012 11:21 am Předmět: Re: Máte D.A.S.? A pomohli vám někdy?
Missorka napsal:
Ahoj,
už asi rok máme pojištění právní ochrany D.A.S. Za tu dobu jsem dvakrát potřebovala něco řešit, vždycky to bylo to, co "oni nedělají". Přemýšlím, co teda dělají...
Jasně, existují všeobecné podmínky psané šestkou písmem, jenže nejsem právník a stejně si za těmi obecnými formulacemi nepředstavím konkrétní situace...
Takže se ptám - pomohl vám D.A.S.?
OT - díky, za právničky na BC.
Ahoj, snad pomohli...
Kdysi jsem měla nehodu, kterou jsem nezavinila já, ale ten druhý řidič a chtěl se nechutně dohadovat, vyhrožoval, zastrašoval, než přijede policie, stačilo pak, že si všimnul nálepky nalepené na autě a viděl, že zrovna s někým telefonuju (s manželem ) a zkrotnul jako beránek. Předtím mi připadalo, že nebýt já ženská, tak by se i pral...
U D.A.S.ky jsme byli pojištění 5 let. Za tu dobu jsme je potřebovali jen jednou a stejně nás utřeli oním "tohle my neděláme".
Teď už třetím rokem pojištění nejsme a snad se nám to nevymstí
Registrace: 5.10. 2006 Příspěvky: 2139 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: po červen 18, 2012 8:42 pm Předmět:
U D.A.S. je důležíte si dobře nastavit na co vlastně chcet být pojištěné jsou různé varianty a možnosti. Takže hlavní je výběr balíču od Dasky pak je ochrana práv špičková.
Mě teda hodně pomohla už hodněkrát
Registrace: 16.5. 2011 Příspěvky: 2249 Bydliště: Praha
Zaslal: po červenec 02, 2012 9:52 pm Předmět:
Ha, narazila jsem na tuto diskuzi a konečně se můžu zeptat: co to je D.A.S.? Pochopila jsem, že pojištění, ale měla jsem zato, že jde o motoristickou záležitost - asistence v zahraničí nebo tak něco. Záběr je ale, zdá se, širší, prosím o stručné vysvětlení, máte-li někdo čas. Dík K.
Ha, narazila jsem na tuto diskuzi a konečně se můžu zeptat: co to je D.A.S.? Pochopila jsem, že pojištění, ale měla jsem zato, že jde o motoristickou záležitost - asistence v zahraničí nebo tak něco. Záběr je ale, zdá se, širší, prosím o stručné vysvětlení, máte-li někdo čas. Dík K.
Pojištění právní ochrany... Teoreticky, když potřebuješ právníka, nemusíš žádnýho hledat a můžeš to zkusit řešit přes ně, ale podle mě je dost situací, který neřeší...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.