Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Máš, cos chtěla!
· 2 Máš, cos chtěla!
· 3 Máš, cos chtěla!
· 4 Máš, cos chtěla!
· 5 Máš, cos chtěla!
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Změna příjmení - soudně
· 2 Shanim kucharku...
· 3 Lily Lolo - hromádka Brno
· 4 stará hračka: malá televize s obrázky českých hradů
· 5 Šikana ve škole pro postižené
· 6 Potřebuji poradit
· 7 kdo to seděl u soudu??
· 8 Obaly na sešity
· 9 Kynutý koláč - efektní motání
· 10 Prirodni pripravky v domacnosti

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Vanilkové lusky
·  2 Vanilkové lusky
·  3 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  4 Kynutý koláč - efektní motání
·  5 BC DĚTSKÝ DEN NA HRADĚ HNĚVÍN - aneb Missorka zešílela :-)
·  6 BC DĚTSKÝ DEN NA HRADĚ HNĚVÍN - aneb Missorka zešílela :-)
·  7 *ZPOVEDNICE*
·  8 červenec 2013
·  9 Změna příjmení - soudně
·  10 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Máte D.A.S.? A pomohli vám někdy?

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Varování, upozornění, děkování
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 8:07 am    Předmět: Máte D.A.S.? A pomohli vám někdy? Citovat

Ahoj,

už asi rok máme pojištění právní ochrany D.A.S. Za tu dobu jsem dvakrát potřebovala něco řešit, vždycky to bylo to, co "oni nedělají". Přemýšlím, co teda dělají...

Jasně, existují všeobecné podmínky psané šestkou písmem, jenže nejsem právník a stejně si za těmi obecnými formulacemi nepředstavím konkrétní situace...

Takže se ptám - pomohl vám D.A.S.?

OT - díky, za právničky na BC. Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Shakti
Howgh
Howgh

Registrace: 10.10. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 8:17 am    Předmět: Citovat

Ahoj Miss,

ano nám pomohli a ne jednou .

Pomohli, když měl muž nehodu s autem (policie se nemohla dohodnout čí je to vina), když měl problém s bývalým zaměstnavatelem ohledně ukončení pracovního poměru a vyplacení odstupného, pomohli vymoci dlužnou částku od soukr. osoby, mně pomohli při reklamaci bot, kterou mi obchodník nechtěl uznat, když mě porazilo auto, pomohli s vyřízením odškodného. Pomohli nám řešit situaci s hlučnými sousedy atd. (bylo toho určitě víc, ale tohle je to co mě rychle napadlo a kluci mě nechají napsat Veselý

Takže já nejdřív nadávala, že platíme tolik peněz zbytečně, ale myslím, že už se nám to nejednou vrátilo.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kebusa
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 10.5. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 8:26 am    Předmět: Citovat

Podepsat můžeš, přečíst musíš. Pojistné podmínky je fakt potřeba číst vždycky, občas se tam píšou dost ošklivé věci. V rozpacích

Jaké podmínky se na tě vztahují? Tyto? http://www.fio.cz/docs/cz/Pojisteni_prav_ochrany.pdf

A který odstavec ti nic neříká? Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Missorka
Adminka
Adminka

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 8:31 am    Předmět: Citovat

Kebusa napsal:
Podepsat můžeš, přečíst musíš. Pojistné podmínky je fakt potřeba číst vždycky, občas se tam píšou dost ošklivé věci. V rozpacích

Jaké podmínky se na tě vztahují? Tyto? http://www.fio.cz/docs/cz/Pojisteni_prav_ochrany.pdf

A který odstavec ti nic neříká? Veselý

Uáááá, čekala jsem to Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kebusa
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 10.5. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 8:42 am    Předmět: Citovat

Uáááá, jsem předvídatelná Vychechtaný
Kacenka1
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.7. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 9:24 am    Předmět: Citovat

Nám také pomohli. S vyplacením odstupného u bývalého zaměstnavatele. Spokojenost velká.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Josefka
Howgh
Howgh

Registrace: 29.9. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 10:15 am    Předmět: Citovat

Mojí nejlepší kamarádce dost pomohli a i když na rozhazování nemají, říká, že to jsou peníze, které se jí 100x vrátily a ještě ušetřila nervy. Ty situace si moc nepamatuji, určitě šlo ale také o nějakou nezaviněnou nehodu a o spor v práci a myslím i nějaký problém s hypotékou. Nikdy je neodmítli, ani kvůli blbosti ani kvůli na první pohled ztracenému případu. Taky o tom uvažuji.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Bulibanka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 27.12. 2009

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 11:13 am    Předmět: Citovat

Kamarádka je taky chválí - 2x jí pomohli s odstupným a s nenadálým vyhazovem z práce, byli na telefonu, radili, pak to dotáhli do konce... Kdybych ty prachy měla, tak si je asi taky dám. Známýmu pomohli s reklamací bot.
Holly
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 27.9. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 11:21 am    Předmět: Re: Máte D.A.S.? A pomohli vám někdy? Citovat

Missorka napsal:
Ahoj,

už asi rok máme pojištění právní ochrany D.A.S. Za tu dobu jsem dvakrát potřebovala něco řešit, vždycky to bylo to, co "oni nedělají". Přemýšlím, co teda dělají...

Jasně, existují všeobecné podmínky psané šestkou písmem, jenže nejsem právník a stejně si za těmi obecnými formulacemi nepředstavím konkrétní situace...

Takže se ptám - pomohl vám D.A.S.?

OT - díky, za právničky na BC. Veselý

Ahoj, snad pomohli...

Kdysi jsem měla nehodu, kterou jsem nezavinila já, ale ten druhý řidič a chtěl se nechutně dohadovat, vyhrožoval, zastrašoval, než přijede policie, stačilo pak, že si všimnul nálepky nalepené na autě a viděl, že zrovna s někým telefonuju (s manželem Veselý ) a zkrotnul jako beránek. Předtím mi připadalo, že nebýt já ženská, tak by se i pral... Vychechtaný
Vodnicekebulice
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 1.6. 2009

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 12:25 pm    Předmět: Citovat

U D.A.S.ky jsme byli pojištění 5 let. Za tu dobu jsme je potřebovali jen jednou a stejně nás utřeli oním "tohle my neděláme".
Teď už třetím rokem pojištění nejsme a snad se nám to nevymstí V rozpacích
Elizabet
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 5.10. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 8:42 pm    Předmět: Citovat

U D.A.S. je důležíte si dobře nastavit na co vlastně chcet být pojištěné jsou různé varianty a možnosti. Takže hlavní je výběr balíču od Dasky pak je ochrana práv špičková.
Mě teda hodně pomohla už hodněkrát
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger
Katchen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.5. 2011

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 9:52 pm    Předmět: Citovat

Ha, narazila jsem na tuto diskuzi a konečně se můžu zeptat: co to je D.A.S.? Pochopila jsem, že pojištění, ale měla jsem zato, že jde o motoristickou záležitost - asistence v zahraničí nebo tak něco. Záběr je ale, zdá se, širší, prosím o stručné vysvětlení, máte-li někdo čas. Dík K.
Missorka
Adminka
Adminka

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:30 am    Předmět: Citovat

Katchen napsal:
Ha, narazila jsem na tuto diskuzi a konečně se můžu zeptat: co to je D.A.S.? Pochopila jsem, že pojištění, ale měla jsem zato, že jde o motoristickou záležitost - asistence v zahraničí nebo tak něco. Záběr je ale, zdá se, širší, prosím o stručné vysvětlení, máte-li někdo čas. Dík K.

Pojištění právní ochrany... Teoreticky, když potřebuješ právníka, nemusíš žádnýho hledat a můžeš to zkusit řešit přes ně, ale podle mě je dost situací, který neřeší...
Katchen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.5. 2011

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:45 am    Předmět: Citovat

A ten právník je plně hrazen z toho pojištění?
Missorka
Adminka
Adminka

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:45 am    Předmět: Citovat

Katchen napsal:
A ten právník je plně hrazen z toho pojištění?

Pro ty případy, které to pojištění kryje, tak ano... Je k tomu dost rozsáhlý výčet toho, co kryjí a co nikoli...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Varování, upozornění, děkování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: