Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Ukončení povinného ručení
· 2 Medaile
· 3 Jak říct dítěti o návštěvě psychologa?
· 4 na MD dřív nebo později?
· 5 Propojení dvou PC - prosím o radu
· 6 Rodíme stejně jako v 50. letech?
· 7 Dobrý logoped v Brně (pro skoro 5ti leťáka)
· 8 ucpaný odpad ve sprchovem koutu
· 9 Zdravotní polštář - jaký?*
· 10 Preventivní prohlídka 5 let

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Nechápu...
·  2 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  3 Prosincova miminka 2009
·  4 Nechápu...
·  5 Nechápu...
·  6 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  7 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  8 Nechápu...
·  9 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  10 Máte hezkou fotku ze školky?
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Plešatím

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hasmandka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 26.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 11:08 am    Předmět: Plešatím Citovat

Podědila jsem velmi jemné rovné vlasy po matce a ona zase po své matce... Moje dcera ve 2 letech měla silnější vlasy než já. Teď jsem (s hrůzou) zjistila, že na straně, kde si češu pěšinku, mám velmi prořídlý kout. Vlasy mé matky a babičky s přibývajícím věkem byly stále jemnější a jemnější a řidší a řidší a mě čeká zřejmě to samé. V rozpacích Ale chtěla bych tomu nějak zabránit nebo to aspoň co nejvíce oddálit. Asi tu nemusím psát, že jsem z vlasů měla vždycky mindrák, i když s věkem jsem se s nimi už naučila pracovat. V těhotenství ani při kojení mi vlasy nijak výrazně nepadaly. Kdybych šedivěla, to by mi tak nevadilo, ale plešatá vážně chodit nechci.

Viatmíny? Nemyslím si, že v mé případě by obvyklá dávka vitamínů měla nějaký efekt. Snad mě napadá ještě jít na kožní. Jestli máte nějakou dobrou zkušenost, prosím o kontakt, nejlépe ZL - UH, ale za skvělým kožním lékařem jsem ochotná jet i směr Brno nebo Praha.
Naja
Howgh
Howgh

Registrace: 29.10. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 11:51 am    Předmět: Citovat

Podpůrně můžeš zkusit Siliceu http://www.duhovahvezda.cz/DH/detail.php#sil , pokud by špatný stav by zapříčiněný nedostatkem výživy.

Diskuze Alternativní léčba

Homeopatická poradna Modrý had - PRAHA; Facebook
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mamamila
ZLATÁ MAMAMILA

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 12:29 pm    Předmět: Citovat

ja jsem tento problem měla cca ve 13, začaly mi hrozně padat vlasy, šla jsem na kožní dostala pytel(ano papírový pytlík) z jakymisi velkymi bobulemi a vlasy padat přestaly. Akorat teda nevim jak se jmenovaly. V rozpacích
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Janička
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 6.2. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 1:19 pm    Předmět: Citovat

Na podporu růstu nových vlasů a ke zmírnění vypadávání se hodně doporučuje zobat pangamin (pivovarské kvasnice - spousta B vitaminů, vápník, draslík, zinek etc), popřípadě biosil (vitamin H, zinek, křemík), oboje vcelku levné seženeš v lékárně. Pokud bys něčím chtěla patlat, tak buď ve zdravých výživách mívají lopuchový výluh, anebo v lékárně biohar.
Ke všem najdeš celkem dost zkušeností ve fóru na dlouhevlasy.cz, včetně receptů na domácí přípravu toho lopušáku Vychechtaný

Sama neplešatím, ale ráda bych vlasy povzbudila k trochu větší snaze o růst, tak patlám střídavě obojí zmíněné a jím pangamin, a je pravda že ty vlasy podrůstají a trčí všude Kulivočko ale evidentně rostou víc, takže to funguje.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
E-liska
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 16.2. 2009

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 3:06 pm    Předmět: Citovat

Tinktura lichořeřišnice!
Už po týdnu užívání je vidět efekt. Asi by se to ale nemělo brát vyloženě dlouhodobě (jako žádný bylinky). Takže bych to řešila třeba měsíční kůrou 2x ročně. Kdyžtak se můžeš poradit s Lydushí v alternativní diskusi.
Dlouhodobě bych pak brala vitaminové doplňky stravy - měly by určitě obsahovat biotin, selen, zinek. Jsou toho mraky, ten pangamin nebo algamin jsou docela dobré komlexní přípravky, kde je spousta minerálů v biologicky dostupné formě (tělo je lépe zpracuje).
Různá patláníčka na vlasy jsou určitě taky fajn a dobře účinná, ale primární je vždycky výživa zevnitř bez toho se žádné zázraky konat nebudou ;)
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Frolic
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.9. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 3:40 pm    Předmět: Citovat

Naja napsal:
Podpůrně můžeš zkusit Siliceu http://www.duhovahvezda.cz/DH/detail.php#sil , pokud by špatný stav by zapříčiněný nedostatkem výživy.

Najo prosím tě v jaké potenci a jak užívat?

Děkuju Veselý
Gondwana
Howgh
Howgh

Registrace: 28.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 3:51 pm    Předmět: Citovat

Kolegyně z bývalé práce si nechávala kvůli padání vlasů udělat hormonální profil, prohlídla ji kožní jestli tam není přidružený nějaký kožní problém a pak dostala léky. Už si nevzpomínám jestli to byly hormony, jako doplněk měla Sarapis. Už jsem ji moc dlouho neviděla, ale v době kdy jsem v práci končila, už jí vlasy nepadaly tak masivně, nicméně prořídlé je měla dost.

Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Catt
Drbna
Drbna

Registrace: 20.10. 2009

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 3:54 pm    Předmět: Citovat

Brala jsem na nehty Revitalon-na ně to moc neúčinkovalo,ale zase se mi hrozně vylepšily vlasy Veselý .Prý tahle firma obšlehla složení od Revalidu,který snad nemá být jako doplněk stravy,ale přímo lék a tomu odpovídá cena.
Takže Revitalon levnější,Revalid dražsí,účinky údajně totožné.
Ame
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 7.11. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 4:51 pm    Předmět: Citovat

muž teď na mě vytáhl, že nejnovější japonské studie prokazují vysokou účinnost lokální aplikace estrogenů a chtěl po mě šampón s estrogenem - jsem se mu nejdřív vysmála a pak jsme našli informaci o phytoestrogenech a po dalších rešerších to skončilo na tom, že mu budu muset popustit kus své mateří kašičky Grrrrr
Hasmandka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 26.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 5:21 pm    Předmět: Citovat

Najo - díky za odkaz, ale já tak nějak vůbec nevím, kde se takové věci kupují.

Biosil - znám, užívala jsem, viditelně mi zlepšil nehty (taky katastrofa) a dočasně exém, ale na vlesech jsem účinek nijak nepozorovala.

Pangamin - znám, zkoušela jsem, ale nemůžu pravidelně brát, protože po něm mám pořád hlad a vyloženě žeru. (nehledě na to, že opět chci zhubnout cca 4 kg) Ale drožďovou pomazánku bych si čas od času dělat mohla.

Díky za tip na ten Revitalon, prozkoumám složení a uvidím. A taky díky za ten odkaz dlouhevlasy.

Pravda je, že poslední 2,5 roku jsem zažívala hodně stresu, řešila v podstatě existenční záležitosti a sebe jsem dost odbývala. Starsoti sice jen tak nezmizí, ale mám už tak nějak chuť i náladu o sebe víc pečovat.
Kurkumína
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 9.12. 2011

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 6:49 pm    Předmět: Citovat

Dobré reference mám na MUDr. Havlíčkovou, Vinohradská nemocnice v Praze.

http://www.fnkv.cz/?show=kliniky&menu=1&submenu=83&oddeleni=9&page=221
Naja
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:57 pm    Předmět: Citovat

Frolic napsal:
Naja napsal:

Najo prosím tě v jaké potenci a jak užívat?

Děkuju Veselý

Tohle je přímo už potence D6, užívá se 2x denně 1 tbl. Tkáňové soli jsou trošku něco jiného než homeopatika, tak nezaměnit za CH potenci.

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Naja
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:59 pm    Předmět: Citovat

Hasmandka napsal:
Najo - díky za odkaz, ale já tak nějak vůbec nevím, kde se takové věci kupují.

Můžeš si ji objednat e-mailem přes ten web, nebo i osobně vyzvednout. Duhová hvězda je v Praze, v Brně www.tkanove-soli.cz .
Jinak v lékárnách v Německu a Rakousku jsou běžně k dostání.

Holly
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 27.9. 2007

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 12:49 pm    Předmět: Citovat

Gondwana napsal:
Kolegyně z bývalé práce si nechávala kvůli padání vlasů udělat hormonální profil, prohlídla ji kožní jestli tam není přidružený nějaký kožní problém a pak dostala léky. Už si nevzpomínám jestli to byly hormony, jako doplněk měla Sarapis. Už jsem ji moc dlouho neviděla, ale v době kdy jsem v práci končila, už jí vlasy nepadaly tak masivně, nicméně prořídlé je měla dost.

Gond nevíš, co to bylo za hormony?
Mám stejný problém, zatím zkusím ten Sarapis, protože nemám čas někam lítat, ale myslím si že to u mě bude taky těmi hormony. Smutný
Jajka
Pískle

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 7:35 am    Předmět: Citovat

E-liska napsal:
Tinktura lichořeřišnice!
Už po týdnu užívání je vidět efekt. Asi by se to ale nemělo brát vyloženě dlouhodobě (jako žádný bylinky). Takže bych to řešila třeba měsíční kůrou 2x ročně. Kdyžtak se můžeš poradit s Lydushí v alternativní diskusi.
Dlouhodobě bych pak brala vitaminové doplňky stravy - měly by určitě obsahovat biotin, selen, zinek. Jsou toho mraky, ten pangamin nebo algamin jsou docela dobré komlexní přípravky, kde je spousta minerálů v biologicky dostupné formě (tělo je lépe zpracuje).
Různá patláníčka na vlasy jsou určitě taky fajn a dobře účinná, ale primární je vždycky výživa zevnitř bez toho se žádné zázraky konat nebudou ;)

Také mám problém s vypadáváním vlasů. Ta tinktura lichořeřišnice se užívá vnitřně nebo masírovat do vlasů? Na netu jsem našla formou kapek. tak nevím V rozpacích
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: