Manžel odjel na víkend do zahraničí, akorát mu nedošlo že nemá nastavený roaming. Můžu mu ho aktivovat já přes operátora? Jde to, když je ten mobil už za hranicema?
Na operátorovi poslouchám jen stupidní hudbu a nikdo to nebere, snad budete někdo vědět...
Jde to, manželovi jsem takhle nastavovala loni. Jen musíš přežít tu pitomou hudbu nebo dojít někam do obchodu a udělají to buď přímo nebo se spojí s techniky. Jenom tedy já to takhle vyřídila už loni, tak snad tu možnost nezrušili.
J. _________________ http://z-kultury-i-nekultury.blogspot.cz/2013/05/na-brehu_21.html
Jde to, manželovi jsem takhle nastavovala loni. Jen musíš přežít tu pitomou hudbu nebo dojít někam do obchodu a udělají to buď přímo nebo se spojí s techniky. Jenom tedy já to takhle vyřídila už loni, tak snad tu možnost nezrušili.
J.
Tak to je super. A nepamatuješ si prosím jestli ten telefon musí být zapnutý? _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.