Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Dobrý psychiatr Praha
· 2 Sexualita - 6 let
· 3 knížka o dospívání pro kluka
· 4 Hory v Česku-jarní prázdniny
· 5 Hliník v Infanrix Hib
· 6 Lítáte ve snu?
· 7 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
· 8 slintanie po vytrhnuti osmiciek
· 9 Přenos černého kašle od školáka
· 10 Krůty - listopad, prosinec

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Dobrý psychiatr Praha
·  2 2006 - červňátka
·  3 Dobrý psychiatr Praha
·  4 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  5 Dobrý psychiatr Praha
·  6 Přenos černého kašle od školáka
·  7 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  8 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  9 Sexualita - 6 let
·  10 Sexualita - 6 let
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Kosmetika Heymountain - recenze

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Kosmetika a líčení
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Llevelyn
Guma a neuvařitelná slepice :-)

Registrace: 2.12. 2007

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 9:03 am    Předmět: Kosmetika Heymountain - recenze Citovat

Tak mám
- Huckleberry fizz, šumítko do koupele, z té vůně jsem úplně na větvi, je nádherná , podton ostružin ale zbytek nejde mi popsat. Mpje nejkrásnější HM vůně.
- Hautnah Coldcream- používám na obličej, není mastný, ani hutný, ale ani lehký, velmi příjemný na suchou pleť , voní po pomerančích
- You Need Me Coldcream- obdobný jako Hautnah , i vůně podobná, pocitově příjemnější
- Bella Rosa krém na ruce, úúúžasný, voní po růžích, nemastný, ten chci ve velkém balení
- Sundowner koupelový tuhý olej, do jedné plné vany úplně stačí 1/4, voní trochu orientálně, opět pomeranče a koření, víc voní ve vzduchu než na těle. Dobře se rozpouští, vanu je třeba umýt jarem, jinak klouže líp než zavináč
- Piano Bar masážítko s vůní mimosy, těžší vůně, velmi příjemná
- Big Wave tělový kondicioner do sprchy, vůně opravdu mořská, skoro pánská. Má neutralizovat účinky soli a opalování Vychechtaný ale pršelo a moře je daleko.

Kosmetika je trochu jiná než Lush, vůněmi i konzistencí, krémy jsou lehoučké a velice příjemné, coldcream můžu i pod minerální makeup a nedělají se mapy.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mia_a_spol.
Kecka
Kecka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 3:12 pm    Předmět: Citovat

Přidám se Veselý

Leichtsinnlich Face Cream - lehoučký a přitom vyživý

Mishmash Face Cream - o něco "hutnější"

ideálně se jeví jejich kombinace

Bella Rosa jj voní po růžích tak, dobře se vsákne

tyhle tři chci jistojistě

a ještě mám:
You Need Me Coldcream - bude super na obličej v zimě, zatím jsem jím odhojila "lišejovitou mapu" v tuto roční dobu, je na mne moc "extremely rich" ale používám ho na lokty, kolena ...

Dream A little Dream of Me
- tělový krém mě voní po kafru, kterýž tam není ... tak si s ním mažu nohy Veselý

A za mně extra pochvala vzorkovým dozičkám, nosím v nich krém celodenně s sebou už skoro měsíc a 100% spoleh, miluju je!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Llevelyn

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 4:42 pm    Předmět: Citovat

Ještě jsem zatloukla

Pini di Roma krém na nohy a ruce, borovice a mentol, na nohy super, dobře se vsakuje.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Alimka
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 14.8. 2007

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 1:04 pm    Předmět: HM Citovat

Tak musím přiznat, že mě HM zatím nazaujal zdaleka tolik jako Lush
In the Hair Tonight mám šampon a vlasový krém - šampon voní velmi jemně a vlasový krém prakticky vůbec - spíš cítím něco jako omítku a tuk, fungují, ale nijak zázračně, zdá se mi, že zůstávají kapku moc mastné vlasy - a to je mám ultrasuché, ale jinak vyživené a hladší jsou, jen mám hodně velkou spotřebu šamponu.
Lulu sprchový gel voní hezky, ale hodně jemně a po umytí ji necítím vůbec, myje standardně
Ještě mám vzoreček třešňového vlasového krému a ten voní tedy úžasně - jako likérové třešně, zatím nepoužit
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Llevelyn

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 10:14 pm    Předmět: Re: HM Citovat

Alimka napsal:
Tak musím přiznat, že mě HM zatím nazaujal zdaleka tolik jako Lush

Mě taky tolik nezaujal, ale některé věci má úžasné. Pořád miluju šampuky, až mě to přestane bavit, zase budu chvíli vlasy mýt olejem ( vyzkoušeno). Lush mi víc voní, HM je víc přírodní.
Izzy
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 25.10. 2009

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 5:38 pm    Předmět: Citovat

Tak já jsem si už vytřídila stylem pokus/omyl svoje stálice v Lushi i v HM. Vím, že na vlasy už absolutně nic, doteď mám následky po přírodních šamponech a to, že musím vlasy mýt bezpodmínečně obden, někdy je potřeba umýt i denně Marný... a to jsem předtím neměla ani náhodou, stačilo umýt 1x za týden, max. 2x a vlasy byly krásný, žádnej céres.

Ale třeba krémy na tělo a tělové kondicionéry - ty můžu, Lulu sprchový gel - já ho ze sebe po umytí cítím a to dost dlouho a i muž pak dost kolem mě čmuchá Vychechtaný Lulu řadu miluju - mám i doubleshot krém a tuhý parfém. Teď mají limitku vlasový krém s vůní Lulu takže zas má moje srdíčko po čem toužit, ale ta cena V rozpacích V rozpacích
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Izzy
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 25.10. 2009

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 5:45 pm    Předmět: Citovat

Dost mě ale zklamal tělový kondiš Big Wave nebo jak... Stydlín nevoní mi, ale to by ani moc nevadilo, ale divně se mi používá a nepozoruju pak nějakou extra výživu.
Tuhá mýdla jsou taky ok, srovnatelné s Lushem.

Vlasové krémy mám zatím 2, Cotton candy a limitku z čarodějnic - třešeň. Voní mi oba, občas použiju, ale zase problém mastí mi to vlasy, takže spíš někdy zkusím nanést ve větším množství třeba na delší dobu před mytím vlasů - na výživu.

Mám tu i spoustu vzorků, ale ještě jsem nezkusila, používám dokola furt to samý Vychechtaný
Alimka
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 14.8. 2007

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 7:24 pm    Předmět: HM Citovat

Já HM určitě nezatracuji a čekám na ty podzimně zimní candy noviny. Možná jsem zmlsaná výraznými vůněmi Lush, že mi i ta Lulu voní tak jemňounce...
Janička
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 6.2. 2008

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2012 11:03 pm    Předmět: Citovat

Woodstock Hair Cream - chvíli mi trvalo najít ideální způsob použití, protože když ho na vlasy nanesete jen o chlup víc, než je záhodno, vlasy jsou zplihlé a vypadají mastně. Na mé dlouhé vlasy - rozetřít opravdu malé množství na konečky prstů a umravnit rozlítané "anténky" - dorůstající vlasy, podobné mikromnožství do konečků. Víc ne!
Vůně je příjemná a přesně podle očekávání - jako někde v čajovně Veselý
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Kosmetika a líčení Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: