Tak mám
- Huckleberry fizz, šumítko do koupele, z té vůně jsem úplně na větvi, je nádherná , podton ostružin ale zbytek nejde mi popsat. Mpje nejkrásnější HM vůně.
- Hautnah Coldcream- používám na obličej, není mastný, ani hutný, ale ani lehký, velmi příjemný na suchou pleť , voní po pomerančích
- You Need Me Coldcream- obdobný jako Hautnah , i vůně podobná, pocitově příjemnější
- Bella Rosa krém na ruce, úúúžasný, voní po růžích, nemastný, ten chci ve velkém balení
- Sundowner koupelový tuhý olej, do jedné plné vany úplně stačí 1/4, voní trochu orientálně, opět pomeranče a koření, víc voní ve vzduchu než na těle. Dobře se rozpouští, vanu je třeba umýt jarem, jinak klouže líp než zavináč
- Piano Bar masážítko s vůní mimosy, těžší vůně, velmi příjemná
- Big Wave tělový kondicioner do sprchy, vůně opravdu mořská, skoro pánská. Má neutralizovat účinky soli a opalování ale pršelo a moře je daleko.
Kosmetika je trochu jiná než Lush, vůněmi i konzistencí, krémy jsou lehoučké a velice příjemné, coldcream můžu i pod minerální makeup a nedělají se mapy.
Leichtsinnlich Face Cream - lehoučký a přitom vyživý
Mishmash Face Cream - o něco "hutnější"
ideálně se jeví jejich kombinace
Bella Rosa jj voní po růžích tak, dobře se vsákne
tyhle tři chci jistojistě
a ještě mám:
You Need Me Coldcream - bude super na obličej v zimě, zatím jsem jím odhojila "lišejovitou mapu" v tuto roční dobu, je na mne moc "extremely rich" ale používám ho na lokty, kolena ...
Dream A little Dream of Me - tělový krém mě voní po kafru, kterýž tam není ... tak si s ním mažu nohy
A za mně extra pochvala vzorkovým dozičkám, nosím v nich krém celodenně s sebou už skoro měsíc a 100% spoleh, miluju je!
Tak musím přiznat, že mě HM zatím nazaujal zdaleka tolik jako Lush
In the Hair Tonight mám šampon a vlasový krém - šampon voní velmi jemně a vlasový krém prakticky vůbec - spíš cítím něco jako omítku a tuk, fungují, ale nijak zázračně, zdá se mi, že zůstávají kapku moc mastné vlasy - a to je mám ultrasuché, ale jinak vyživené a hladší jsou, jen mám hodně velkou spotřebu šamponu.
Lulu sprchový gel voní hezky, ale hodně jemně a po umytí ji necítím vůbec, myje standardně
Ještě mám vzoreček třešňového vlasového krému a ten voní tedy úžasně - jako likérové třešně, zatím nepoužit
Tak musím přiznat, že mě HM zatím nazaujal zdaleka tolik jako Lush
Mě taky tolik nezaujal, ale některé věci má úžasné. Pořád miluju šampuky, až mě to přestane bavit, zase budu chvíli vlasy mýt olejem ( vyzkoušeno). Lush mi víc voní, HM je víc přírodní.
Tak já jsem si už vytřídila stylem pokus/omyl svoje stálice v Lushi i v HM. Vím, že na vlasy už absolutně nic, doteď mám následky po přírodních šamponech a to, že musím vlasy mýt bezpodmínečně obden, někdy je potřeba umýt i denně a to jsem předtím neměla ani náhodou, stačilo umýt 1x za týden, max. 2x a vlasy byly krásný, žádnej céres.
Ale třeba krémy na tělo a tělové kondicionéry - ty můžu, Lulu sprchový gel - já ho ze sebe po umytí cítím a to dost dlouho a i muž pak dost kolem mě čmuchá Lulu řadu miluju - mám i doubleshot krém a tuhý parfém. Teď mají limitku vlasový krém s vůní Lulu takže zas má moje srdíčko po čem toužit, ale ta cena
Dost mě ale zklamal tělový kondiš Big Wave nebo jak... nevoní mi, ale to by ani moc nevadilo, ale divně se mi používá a nepozoruju pak nějakou extra výživu.
Tuhá mýdla jsou taky ok, srovnatelné s Lushem.
Vlasové krémy mám zatím 2, Cotton candy a limitku z čarodějnic - třešeň. Voní mi oba, občas použiju, ale zase problém mastí mi to vlasy, takže spíš někdy zkusím nanést ve větším množství třeba na delší dobu před mytím vlasů - na výživu.
Mám tu i spoustu vzorků, ale ještě jsem nezkusila, používám dokola furt to samý
Registrace: 6.2. 2008 Příspěvky: 2956 Bydliště: Brno
Zaslal: so červenec 14, 2012 11:03 pm Předmět:
Woodstock Hair Cream - chvíli mi trvalo najít ideální způsob použití, protože když ho na vlasy nanesete jen o chlup víc, než je záhodno, vlasy jsou zplihlé a vypadají mastně. Na mé dlouhé vlasy - rozetřít opravdu malé množství na konečky prstů a umravnit rozlítané "anténky" - dorůstající vlasy, podobné mikromnožství do konečků. Víc ne!
Vůně je příjemná a přesně podle očekávání - jako někde v čajovně
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.