Zaslal: čt červen 14, 2012 11:11 am Předmět: Kemp v Itálii
Ahoj,
nemáte prosím někdo odkaz na kemp v Itálii, podmínkou je, aby byl u moře, nějaké klidné místo, hodně stromů. Bazeny a ostatní zábavy nepožadujeme, spíš něco komornějšího, klidného.
Tak do 1300 km.
Chtěli jsme jet naslepo a zůstat tam, kde se bude líbit, ale radši bych teď měla aspon představu, kam směřovat
Moc díky za tipy
PS. kod nervy - jo, ty mám, protože chcem zítra odjet a začíná se všechno nějak podělávat (
Ahoj,
konkrétně zatím neporadím, my teprve pojedeme. Ale letos jsem vybírala tak, že jsem si vybrala oblast (Rimini) a tam pak procházela kempy, je jich v Itálii dost. A při tom jsem narazila na cestovku, která tam přímo v tom jednom pronajímá už vybavené stany, tak nakonec pojedeme s nimi (a odpadne spousta věcí, které bychom museli táhnout). Jedeme do Fontanelle Riccione. Tak snad s ním má ta cestovka dobré zkušenosti, když tam dělají dovolené opakovaně. A vyhledávač našel cestu 1100km.
Jinak roky před tím jsme jezdívali do Caorle a okolí (ale ne do kempů) a v Caorle byl pěkný kemp (myslím prostor, stromy, trávník), chodili jsme do něj občas na dětské hřiště, ale netuším, jak vypadalo hygienické zázemí a tak.
Tak ať se vám dovolená vydaří.
Bohunka
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.