Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 1591 Bydliště: mezi Prahou a Kolínem
Zaslal: st červen 13, 2012 11:57 am Předmět: Struhadlo na "nudličky"
ahoj holky
potřebovala bych poradit, které struhadlo (ač už ruční, nebo elektrické) umí strouhat takové tenké hranolky (cca 1x1 mm, a dlouhé dle zeleniny)...
Koupila jsem si ruční, takovou malou škrabku, tou to jde krásně, ale pouze když "začínám", např. mrkev tak max. 1/2 naškrábu, ale u zbytku si "škrábu" i ruku, co tu mrkev drží.. Teď dělám kedlubny, a tam by to bylo vhodné taky, nahrubo nastrouhané není ono (ono by bylo, ale takové ty nudličky by byli vhodnější)...
Děkuji za případný odkaz
Věra
PS: jen ne žádný Wkrouhač nebo podobný ... s tím nemám dobré zkušenosti (výdrž nic moc)..
taky hlásím, že nedám dopustit na oranžové WS struhadlo po babičce! je staré snad jako já sama a pořád ostré jak blázen, možná to tehdá bývala ta pravá kvalita z BRD a né jak dnes
Já mám taky WS kráječ, ale od Tescomy a jsem docela nespokojená. Protože i když zeleninu upíchnu do držátka, stejně se nedostrouhá do konce, zůstnou tak 3 cm nedostrouhané. Ale jinak to dělá nudličky. Jen se s ním teda dost blbě pracuje, protože se se zeleninou nedá jezdit nahoru dolů, ale jen jedním směrem a taky se to pak blbě čistí - je tam asi tak miliarda různých záhybů... Koukám, že jsem moc nepomohla.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.