Zaslal: út červen 12, 2012 5:57 pm Předmět: Oprava zoubků v narokóze
Ahoj holky,
teď jsem se vrátila od zubní dr. a dcera má dva kazy na nových šestkách. Vzhledem k problémům se zoubkama a zvýšené kazivosti má z doktorů panický strach a je neošetřitelná. Dr. mě poslala do Budějovic, ale nevím jak to tam chodí a jaký jsou tam dr. Takže přemýšlím o Karláku. Je třeba doporučení přímo na Karlák? Jsem z toho trochu na nervy.. _________________ IBU
Narkózu nedoporučuju. Postačí analgosedace. Jen nesmí být problém se srdíčkem a alergie a není tam myslím ani u dětí potřeba vyšetření před, jako u narkózy. Analgosedací se dá do žíly nějaká "droga" a po dobu výkonu člověk spolupracuje, ale nic nevnímá a nic si nepamatuje. Probrání je bleskové ( do žíly se dá něco proti té droze ) a může ihned po svých domů. _________________ http://www.nemocny-danik.blogspot.com
Synovec dostal u zubaře jenom nějaký sirup - totální oblbovák, náš syn ho měl před narkózou. Prý se strašně smál a byl opilý, spolupracoval, pak si nic nepamatoval. Náš kluk byl po tom taky totálně mimo. Přijde mi to šetrnější, než kanyla.
jmenuje se to dormicum, sirup a dítě oblbne a pak si nic nepamatuje a nebojí se doktora. stojí asi 400kč. máme s tím dobrou zkušenost. narkóza je hrozný zásah, to ti nikdo pod ní neudělá.
dělali nám to v Praze, pokud bys chtěla kontakt, pošlu ti v sz.Sissy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.