Zaslal: po červen 11, 2012 8:29 am Předmět: Hledám mladého pečlivého/vou pediatra/čku
Ahoj,
mám prosbu. Hledám mladého pediatra/čku, který je otevřen ke komunikaci s rodiči. Naše původní pediatra se spoléhá jen na CRP ( nikdy žádné výtěry, odběry moče ani krve, RTG aj. pokud potřebujeme doporučení na nějaké vyšetření je to velký problém a dohadování se...
Pokud byste o někom věděly, mohly byste poslat kontakt i SZ
Jsme z Prahy, ale můžeme dojet i dál.
Díky moc
kod: lampa, to se hodí, chtělo by to někoho osvíceného
naše taky 50 let - je to moje dětská, učila se na nás. Vidím ten obrovský rozdíl, teď je z ní zkušená diagnostička, tehdy byla prostě nzekušená a lecos prošvihla...
Takže já bych se svýma dětma k mladým doktorovi nešla.
S naší pediatričkou není problém se domluvit na očkování, na léčbě, na čemkoli, je úžasná. I po domácím porodu přijela zkontrolovat malou a to to k nám po přestěhování měla 50 km... (ve vsi mě pediatři odmítli, ona mi to sama nabídla...)
Jsem si myslela, že se mladým, lépe domluvím, než se starým, který neche měnit léčbu a dává zastaralé léky, i když jsou na trhu mnohem účinnější a lepší. Zkrátka celková lepší péče. Tak tedy nevím
si myslím, že tak to vůbec není. Naše pediatra (cca 50 let, má 20 let praxe minimálně). Přesně, taktéž, už léčí děti svých prvních pacientů.
Ty její zkušenosti jsou opravdu k nezaplacení. Ale jinak, paní doktorka stále zůstává v obraze. Jezdí na přednášky, zná nejnovější léky, postupy.
Naopak, mi přijde, že tím, že toho už hodně poznala, tak se toho nového nebojí, vyhledává, protože ví, že to někdy může být účinnější, šetrnější a tak.
Jeden den v týdnu ji zastupuje mladá, cca 28 letá. Je hrozně šikovná, myslím, že se hodně učí od té starší. Ale ta nezkušenost tam trochu cítit je.
Ta starší je prostě o krapet lepší.
Ahoj, můžu doporučit paní doktorku Musilovou na Praze 6.
Nezapadá sice do kriteria mladá (řekla bych kolem 50tky), ale je velmi hodná a vstřícná. Vždycky udělá potřebné testy a má všechny moderní pomucky a postupy! Její ordinace je ve vilkové čtvrti ve velmi rodinném a milém prostředí! Na návštěvy jezdí také ochotně!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.