Zaslal: po červen 11, 2012 1:44 am Předmět: Generalni uklid bytu
Ahoj, rada bych si pozvala firmu na generalni uklid bytu, kde jsme nejakou dobu nebydleli a me se do toho samotne uplne zoufale nechce. Posledni dobou se mi vlastne do uklidu nechce vubec, takze mam v planu najit pani na uklizeni, ale jeste predtim potrebuji udelat ten velkej uklid. Jedna se mi o okna, zaluzie, zaclony, cisteni kobercu, sedacky, prach vsude, kuchyn vcetne spotrebicu i vevnitr, koupelna a zachod. Neznate nejakou spolehlivou a proverenou firmu, ktera by se o to postarala? Na netu je firem hromada, ale rada bych nekoho uz provereneho. Omlouvam se, ale vzhledem k jiste osobe radeji inko. Pokud mi nechate tady nejaky vzkaz, ozvu se pres sz.
Jeste vlastne lokalita-jedna se o Prahu 3.
Diky vsem K.
Ahoj. moje kamarádka má s manželem úklidovou firmu, jsou fakt výborní, dělají i různé autosalony. Tak jestli chceš, tak pošli SZ a já pošlu kontakt.
Jsou z Řep, ale v pohodě dojedou ;) Jo a Eva nemá problém s tím pohlídat i děti.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.