Zaslal: po červen 11, 2012 1:26 am Předmět: Batoh (aktovka) pro prvňáka
Zdravím. Možná to moc řeším, ale kupovat batoh pro prvňáka s ním (aby jej vyzkoušel), nebo přes internet? Chci odtud www.topgal.cz a mají batohy kvalitní, jsou všeobecně v testech nejlepší, pěkně vypracované.
Takže zvažuji (z čas. důvodů) nákup doma přes internet a synovi jen dát vybrat podle fota, jaký si přeje.
Co vy na to? Díky.
Ahoj.
Bez vyzkoušení bych nekupovala. Taky máme Topgal, ale jsem ráda, že jsme koupili naživo. Mají dva druhy řešení zad a ten jeden nám vyloženě neseděl.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 4724 Bydliště: mezi Přerovem a Bystřicí
Zaslal: po červen 11, 2012 8:40 am Předmět:
taky souhlasím s vyzkoušením, Topgal jsme chtěli, ale nakonec jsme zjistili, že vůbec nesedí. Takže jsme vybírali Emipo - v obchodě ozkoušeli typy aktovek a přesné barevné provedení objednali přes net
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2329 Bydliště: u rybníku, co mu říkaj jezero
Zaslal: po červen 11, 2012 8:41 am Předmět:
TAky budu kupovat Topgal, jen čekám, až dají do prodeje jeden batoh z nový kolekce, co se holce líbí. Sice už ho maj vyfocenej, ale v prodeji ještě není.
Holka si Topgal zkoušela u kamarádky a sedl jí krásně. Já jsem si ho pořádně prohlídla a docela jsem koukala, jak je vypracovanej, takže já ho v klidu přes internet objednám. Stejně prodejnu nikde poblíž nemáme.
My jsme původně taky chtěli Topgal, ale synáček je pomalejší a jsem moc ráda, že jsme do něho nešli.
Máme Herlitz, sedí výborně a je přehledný. Ale určitě je to věc názoru.
Já bych Topgal dávala až od 3tí třídy.....ale je fakt, že my máme extra snílka, takže potřebuje, aby taška stála a zavírala se sama......kdyby tam ty sešity lítaly samy, bylo by to úplně nejlepší
taky souhlasím s vyzkoušením, Topgal jsme chtěli, ale nakonec jsme zjistili, že vůbec nesedí. Takže jsme vybírali Emipo - v obchodě ozkoušeli typy aktovek a přesné barevné provedení objednali přes net
Taky tak. Původně jsme chtěli Topgal, že prý je nejlepší na trhu. Ale pak tady proběhla podobná diskuse, díky které jsem objevila Emipo. V obchodě jsme vyzkoušeli a oni nám objednali barvu a obrázek. Topgal jsme ani nezkoušeli, Emipo se mi pro prvňáčka líbí víc.
Ahojky,, jojo taky se přidávám, obdobná diskuse už tady proběhla.
My máme pro změnu topgal Kupovali jsme přes internet a jsme spokojení,,,
Kupovali jsme ho prvnímu synovi, když šel do první třídy, ale pak už chtěl jiný, tak jsme tady ten schovali a druhému synovi, jsme koupili obyč. z místní prodejny, aby měl v první třídě taky nový a nakonec jsme se vrátili k původnímu topgalu... a chodí s ním doteď.
Díky za odpovědi, klidně pište i dále. Mi se právě Topgal líbí, nadčasový design apod. Klas. aktovka se mi nezdá moc praktická. A na Emipo jsem se dívala, ale nelíbí se mi moc ten design, obrázky a bervně. Jasně, že záleží i na synovi, co se mu bude líbit. Ale Topgal se mi jeví zatím nejpraktičtější, podle toho, co píšou na stránkách. Máme v plánu jet přímo do podnik. prodejny ve Šternberku, na výlet a při té přiležitosti možná i koupit ten batoh. Tak uvidíme.
Prvňákovi bych Topgal nekoupila, má ho až náš druhák a i tak jsme museli udělat opatření, aby se mu dobře nosil ... nevím teda jak jiné typy, ale ten co máme má možnost většího nákladu dál od zad, tudíž se to hůř nese... jinak ale propracovaný je a sedí taky dobře, ještě ty kapsy, kdyby trochu promákli...
Pro prvňáka máme Emipo aktovku, je lehká, má krátký záda a dobře sedí. Je jednoduchý do ní nacpat věci a zacvaknout na přezku.
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 3578 Bydliště: Praha
Zaslal: po červen 11, 2012 2:40 pm Předmět:
Omlouvám se asi za stupidní dotaz - ale kam to chodíte zkoušet, okukovat? V hyper super, nějaká speciální prodejna? Vůbec netuším kam pro to . A oblítávat kde co se mi nejen nechce.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 4724 Bydliště: mezi Přerovem a Bystřicí
Zaslal: po červen 11, 2012 2:49 pm Předmět:
Franeza napsal:
Omlouvám se asi za stupidní dotaz - ale kam to chodíte zkoušet, okukovat? V hyper super, nějaká speciální prodejna? Vůbec netuším kam pro to . A oblítávat kde co se mi nejen nechce.
ve větších papírnictvích je mají, aspoň já na ně takto koukala v Brně
a Emipo u nás proto, že to byly jediné aktovky, které naši drobné útlé školačce seděly, v tom Topgalu vypadala, jako by ji ten batoh měl co nevidět zalehnout a měla na něj moc úzká ramena. Ale patrně ho dostane později, až poporoste
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.