Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
· 2 dress cde - smart casual, co na sebe
· 3 pro missorku
· 4 kartarka
· 5 STEPHEN KING
· 6 Rozštěp-Ultrazvuk ve 21 týdnu
· 7 Kde v Praze nechat potisknout polštář?
· 8 Dobrý psychiatr Praha
· 9 Sexualita - 6 let
· 10 knížka o dospívání pro kluka

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Sexualita - 6 let
·  2 Klasická homeopatie na BC
·  3 STEPHEN KING
·  4 *ZPOVEDNICE*
·  5 Sexualita - 6 let
·  6 FOTOPROJEKT 52/2013!!! Dobrý druhý ročník je tu! :)
·  7 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
·  8 DUBEN 2013
·  9 *ZPOVEDNICE*
·  10 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

PŘÍDAVNÉ SEDÁTKO BuggyPod Smorph - máte zkušenosti?

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Kočárky, tandemy, vozíky a boardy
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Perla
Howgh
Howgh

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 12:57 pm    Předmět: PŘÍDAVNÉ SEDÁTKO BuggyPod Smorph - máte zkušenosti? Citovat

Ahojky,
budeme mít děti 2 roky od sebe a já pořád přemýšlím, jestli pořídit dvojkočár nebo ne. Na jednu stranu se mi do toho moc nechce, na druhou stranu ztrácím iluze o tom, že se s tím naším budoucím dvouleťákem obejdem bez kočáru úplně. Narazila jsem na toto přídavné sedátko, což mi přijde jako takový kompromis...

... máte ho prosím někdo doma, používali jste, máte s ním zkušenosti? Já se přiznám, že mi přijde takové chatrné, vypadá to, že dítě ani nemá pořádně kam dát nožičky... ale možná se pletu, zajímají mě vaše zkušenosti.
Předem moc děkuji!!!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 1:22 pm    Předmět: Citovat

Mám děti dva roky od sebe a nekupovala bych to... Strašně ovšem záleží na vašem stylu života a taky na tom dvouleťákovi.

My neměli ani board, když tak seděl na předním kolečku kočárku (PP GT3). Bylo to v pohodě.

Pokud bych měla pocit, že potřebuju staršáka vozit, šla bych do dvoukočáru spíš než do sedátka. Dělá se jich hafo krásných Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Trotinette
Kecka
Kecka

Registrace: 23.2. 2008

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 2:00 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,

osobně bych do přídavného sedátka nešla. Jeden čas byly vidět na ulicích, teď už moc ne. Zdají se mi velmi nepraktické např. při přejíždění obrubníků, nemají zřejmě ani stříšku, ani jak připevnit pláštěnku, jsou opravdu miniaturní.

Jak píše Miss, je třeba si spíš pečlivě promyslet, co vlastně s dětmi podnikáš, zda jezdíš autem, MHD, chodíš hodně pěšky, jak často chodíte k lékaři, atd.

Nám se osvědčil sourozenecký kočár Phil and Teds a to do té míry, že ho stále máme, i když jsem ho po roce užívání chtěla prodat. Doteď v něm občas jezdí obě starší děti, pokud jdeme na celodenní výlet, a bude sloužit i pro další miminko. Momentálně je to super nákupní "košík" ;)

Seznam LEDEN 2010: str. 197
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Pajja
Krafařka
Krafařka

Registrace: 29.11. 2007

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 7:24 pm    Předmět: Citovat

Nezdá se mi to moc praktické. To už bych radši volila dvoukočár. Ale záleží na dítěti a taky na délce a cílu procházek.

Máme tři děti, mladší se narodily vždy v měsíci, kdy předchozí slavil druhé narozeniny. Bydlíme v centru města, chodíme všude pěšky, dál po městě jezdíme MHD. Používali jsme jen stupínek za hluboký kočár. V době, kdy šlo mimčo do sporťáku/golfek, už starší chodil jen pěšky nebo jezdil na odrážedle. Taky jsem pod kočárem vozila šátek, abych v případě nouze nejvyšší hodila staršáka na kočár a mrňouse zašátkovala.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Rosnička
Drbna
Drbna

Registrace: 2.12. 2010

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 8:52 pm    Předmět: Citovat

Taky bych přídavné sedátko nekupovala.

Mám dvě děti - jsou 20 měsíců od sebe. Stupátko za hluboký kočár bohatě stačilo, když si chtěl starší odpočinout.

Jako Pajja - všude s sebou vozím šátek, pokud by byl starší unavený a chtěl jít do kočáru (za necelých deset měsíců se to stalo jen jednou, a to jsme opravdu dost venku).

Každopádně pokud po porodu mladšího zjistíš, že to opravdu jinak nejde, můžeš dvoukočár koupit kdykoliv ;)
Perla
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 11:29 pm    Předmět: Citovat

Holky díky moc za názory... koukám že máte z toho sedátka podobný pocit, jako já... mě se na tom líbí, že to můžu kdykoliv odmontovat, nebo že se to dá složit k boku kočárku... ale to je asi tak jediné, jinak mi to přijde takové chatrné... škoda že se tu neozval nikdo, kdo to má doma, chtěla jsem právě osobní zkušenost V rozpacích .

Miss přesně tak, záleží na tom dvouleťákovi, to je mi úplně jasný. Kdyby se jednalo o nejstaršího syna, kdyby se v jeho 2 letech měl narodit sourozenec, vůbec nějaký kočár nebo sedátko neřeším, s ním jsme kočár od cca roka a půl už skoro nepoužívali, kočár přímo nesnášel a všude chtěl chodit pěšky. Tadeášek je ale jinej, vozí se rád a doteď mi v kočáru i spí. Přijde mi nefér mu ho brát a v jeho věku ho "násilím" nutit chodit pěšky.
Navíc bydlíme v městečku, kde nejsou všude chodníky, hodně musíme chodit po kraji silnice, další věc, proč si to neumím představit s Táďou bez kočáru. Pajjo v tom zas máte třeba výhodu vy, že bydlíte ve středu města...
Rosničko stupátko je sice fajn, být to na jaře, tak asi nejdříve vyzkouším to, jestli to nezvládnem jen se stupátkem, jenže mimčo se narodí na podzim, takže mě jde o to, jak přežít zimu... v zimě je mi stupátko k ničemu, ve sněhu nebo břečce se s tím jezdit nedá.
Chjo, no jak to tak píšu, tak mám pocit, že fakt budu muset jít do toho dvojkočáru V rozpacích . S Tadeáškem chodíváme už teď bez kočáru, ale jen u nás v ulici, a je to teda o nervy Grrrrr Vychechtaný , než někam dojdem. Furt jsem čekala, že se to změní, ale je to furt stejný, no nevím nevím, jestli mám za 4 měsíce čekat nějakou výraznou změnu. Jít třeba dneska doprovodit nejstaršího do školky a nemít kočár, to abychom vyrazili tak o 2 hodiny dřív Grrrrr Vychechtaný . Taky jsme zvyklí dost chodit po procházkách, hlavně kvůli nejstaršímu, a to se s Táďou bez kočáru taky ještě nedá.
Akonore já ten kočár znám, vím o něm, ale... je to trojkolka, no V rozpacích ;) . Navíc se mi nelíbí, jak tam mimino leží pomalu u země a ještě na něj nejde pomalu vidět.... nene, mě tenhle kočár nijak nenadchnul, se přiznám Stydlín .

No uvidíme, ještě tomu dám čas, třeba mě Tadeášek překvapí a najednou kočár začne odmítat a začne poslušně chodit tam, kam potřebuju Grrrrr Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný . A nebo zůstanem u stupátka a budu se modlit, ať mi na něm Táďa vůbec stojí a hlavně ať letošní zimu nepadá sníh Grrrrr Vychechtaný .
Ještě jednou díky moc!!!

Rosnička
Drbna
Drbna

Registrace: 2.12. 2010

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 11:53 pm    Předmět: Citovat

Perlo,
Přesně tak, dej tomu ještě čas. Podle metru času habakuk, třeba už si na podzim bude Tadeášek vykračovat jak generál ;)

Já to totiž taky děsně řešila před narozením mladší, pak jsem byla ráda, že mám jen stupátko. Dvojkočár bych stejně v břečce a ve sněhu neuvalila. To prostě fungoval šátek a starší za ruku. A dva psi v ruce druhé ;)

Ale když jsme uvažovali o kočáru, chtěli jsme tohle:
http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx
Perla
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 11:56 pm    Předmět: Citovat

Jj, nad tím jsem teď taky uvažovala, jak se s takovým dvojkočárem vůbec jezdí ve sněhu či břečce, když má člověk co dělat s kočárem pro jedno V rozpacích Vychechtaný ... asi to nechám koňovi, má větší hlavu Grrrrr Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný . Díky ;) .
Maty
Moderátor - Sporťák
Moderátor - Sporťák

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 8:40 pm    Předmět: Citovat

Máme, dávala jsem loni fotky k nám do diskuze a k MacLarenu.

Já jsem s ním byla spokojená moc, řešilo to krátkodobé hlavně večerní potřeby s tříapůlleťačkou. Na delší vycházky to není, ne že by se tam dítku blbě sedělo, ale spíš se kočárek stává hůř ovladatelný, při nájezdu na obrubník se sedátku musí trošku pomoct... fakt je to dobré na občasné krátké vzdálenosti nebo třeba nákupy.

Kdybys ho chtěla, můžu prodat, už ho nebudu potřebovat Vychechtaný

Jo a dá se k němu koupit i pláštěnka ;)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Kočárky, tandemy, vozíky a boardy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: