Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Sebedestruktivní...
· 2 Sebedestruktivní...
· 3 Sebedestruktivní...
· 4 Sebedestruktivní...
· 5 Sebedestruktivní...
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Šikana ve škole pro postižené
· 2 Potřebuji poradit
· 3 kdo to seděl u soudu??
· 4 Obaly na sešity
· 5 Kynutý koláč - efektní motání
· 6 Prirodni pripravky v domacnosti
· 7 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
· 8 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
· 9 Boule na krku dítěte, prosím o radu, akutní
· 10 genitální opar - přenos

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
·  2 Šikana ve škole pro postižené
·  3 Dobrooběd s "předváděčkou" Flexi8 v Brně
·  4 září 2013
·  5 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
·  6 Dobrooběd s "předváděčkou" Flexi8 v Brně
·  7 Alternativní léčba - homeopatie, Bachovy esence, bylinky...
·  8 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
·  9 Alternativní léčba - homeopatie, Bachovy esence, bylinky...
·  10 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Holčičí sandále - můžu to synovi udělat?:)
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Vládneme domácnosti
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mame mu je koupit?
Rozhodne ne, pro kluka jsou hrozny:)
22%
 22%  [ 19 ]
Ano, zas tak hrozny nejsou:)
77%
 77%  [ 64 ]
Celkem hlasů : 83

Autor Zpráva
-fifik-
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 3.1. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:31 am    Předmět: Citovat

V batolecím věku bych to fakt neřešila.

Horší pak ve školce... Náš mladší např. miluje Hello Kitty, má černou čepici s vyšitou Kitty, šedé tričko s blýskavou Kitty Vychechtaný a doma všechno možné. Ovšem do školky by si to nevzal ani náhodou, děti jsou nemilosrdné Kulivočko

Takže tričko využívá jako pyžamo a čepku nosí, když je venku s námi. Onehda byl strašně mile překvapen, když si ji vzal na hřiště a pak "mami, mi se nikdo nesmál!!!" Vychechtaný

Ale minulý týden si dal tetovačku z Olmíků, holčičku v růžových šatech, doma se nad ní rozplýval, jaká je to pěkná tetovačka, ze školky přišel bez ní - děti se mu posmívaly, že je holka Grrrrr

Tož tak.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Hasmandka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 26.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:01 am    Předmět: Citovat

Petrisab - s tím kočárkem, to je mazec. Vychechtaný My věděli, že budeme mít holčičku a měli jsme modrý.

Jinak mě napadá, ta fobie z růžové, zřemě u spoustu lidí (mužů, ale taky možná jejich okolí) vyvolává strach z toho, že budou vypadat nebo spíš, že si o nich lidi budou myslet, že jsou gayové. A děti jsou jen vychovávány svými rodiči. A není to tak dávno, co jsem se setkala s názorem že gayové by se měli léčit. Kulivočko
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jarkab1
Howgh
Howgh

Registrace: 27.8. 2007

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:08 am    Předmět: Citovat

asi by mi to nevadilo, přípdně bych navštívila galanterku a nakoupila klučičí knoflíky ( vláček, auto.. nebo tak něco ) - menšinoví obchodníci mají knoflíky na "crocsy", vypadají taky pěkně

a vůbec, všimly jste si, jak některým chlapům sekne růžová košile, třeba k šedému saku? tuhle kombinaci ovšem žeru Vychechtaný
Johanka83
Kecka
Kecka

Registrace: 16.3. 2009

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:16 am    Předmět: Citovat

Můj muž i můj šéf čas od času nosí růžové košile a děsně jim to sekne. Hustej

Ale naší Holka nerada oblékám do růžové, i když je pravda, že je dost těžké nakupovat, protože ta růžová dost převažuje. A vzhledem k tomu, že je modrooká blondýna, tak jí děsně sluší bledě modrá. No jenže nemá naušnice, takže dost často slýchám, "to je ale krásnej chlapeček".

No a lidi jsou z těch naušnic tak zblblý, že i když tuhle měla růžovofialovou vestičku s kytičkama, tak si stejně mysleli, že je to kluk.

Streotypy jsou děsná věc.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Hasmandka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 26.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:28 am    Předmět: Citovat

Jarkab1 napsal:
a vůbec, všimly jste si, jak některým chlapům sekne růžová košile, třeba k šedému saku? tuhle kombinaci ovšem žeru Vychechtaný

přesně tak Hustej
Kulisek19
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 6.4. 2010

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:55 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky,

tak jsem je zamluvila Veselý
Jeste jednou diky za pomoc s rozhodovanim Hustej

Jarkob1 - to me nenapadlo. Ale nevim, jestli jsem tak sikovna, abych to tam umela prisit a tim neznicila botu Vychechtaný

Vcera jsem zahlidla v televizi tenis a taky tam mel nejaky tenista ruzovy dres a vypadalo to moc dobre Mr. Green
Pajdule
Treperenda
Treperenda

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 10:26 am    Předmět: Citovat

Bez kytky v pohodě. Můj synovec nosil hodně věcí po neteři a když jsem ho jednou viděla v bílých sandálích s růžovýma kytkama, vyloženě mi ho bylo líto (měl asi 3 roky). On to ale neřešil a nejspíš byly na lítačku Vychechtaný .
Taptinka
Drbna
Drbna

Registrace: 30.1. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 10:33 am    Předmět: Citovat

Kup u vietnamců barevnej lak na nehty (otázka max. dvacky) a kytičku přemaluj - na modro, na černo, na zeleno.. ;) A hotovo Veselý

Pak můžeš odlakovat a prodat Vychechtaný
Jarkab1
Howgh
Howgh

Registrace: 27.8. 2007

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 10:40 am    Předmět: Citovat

Kulisek19 napsal:

Jarkob1 - to me nenapadlo. Ale nevim, jestli jsem tak sikovna, abych to tam umela prisit a tim neznicila botu Vychechtaný

zvládneš, ty od vietnamců jsou myslím nacvakávací, nebo to do dirky na pásku našiješ ;)
Leya
Howgh
Howgh

Registrace: 10.8. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 10:51 am    Předmět: Citovat

Dala bych mu je klidne i s kytkou.
Kulisek19
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 6.4. 2010

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 10:56 am    Předmět: Citovat

Taptinko, Jarko - diky za tipy:)

Pajdule - nas Kluk dedi po segre jen neutralni veci, nedokazu si ho predstavit v necem hodne holcicim Mr. Green

No jo, kdyz je nejdriv Holka a pak Kluk , tak je to s dedenim obleceni horsi, kdyz je to naopak, tam mi to prijde vic v pohode. Modra, zelena na holcickach vypada v pohode.

Boty po dceri asi ani malemu davat nebudu, ona trochu vtaci spicky, tak jestli nejsou spatne proslaple. U vetsich deti je to mozna jedno, ale takhle male botky radsi kupujeme nove, i kdyz mame po dceri nejake neutralni.
Krtonozka
Kavárenská povalečka :-)

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 10:59 am    Předmět: Citovat

Já bych ty sandálky taky klidně dala klukovi i s kytkou, v tomto věku klidně.

My jsme odvozili dceru v modrém kočárku, syn má jedno tričko růžové a jedno s růžovými aplikacemi, zrovna nedávno jsem mu koupila krásné červené kraťasy, v zimě nosil červené oteplovačky... Ano, pravda, chodil ze školky s tím, že se mu jeden kluk směje, že je to holčičí (teď si vybavuji, že dokonce i boxerky nosí růžové a s růžovými aplikacemi, ale fakt klučičí Vychechtaný ), tak jsem mu řekla, ať tomu klukovi řekne, že to není pravda, že barvy může nosit kdo chce jaké chce a byl klid. Tím, že ty červené oteplovačky syn nosil celou zimu, si na to posměváček zvykl a synek je takový, že si s nějakým posmíváním naštěstí nedělá tolik hlavu. Navíc manžel má do obleku růžovou košili a jedno tričko hnědo-růžové, takže syn v něm má příklad a "taťkovi se přece nikdo neposmívá".
Dcera má spoustu růžových věcí, ale abych pravdu řekla, když jdu pro ni nakupovat oblečení, snažím se té růžové vyhnout, nechci z ní mít růžový bonbonek. Ona je spíš takový klučičí typ, není to žádná princezna s blonďatými lokýnkami, ale má rovné vlasy ostříhané nakrátko a všechny barvy jí ohromně sluší.
Klaris
Moderátor látkovek a nosítek
Moderátor látkovek a nosítek

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 12:04 pm    Předmět: Citovat

hlásí se jedna s averzí k růžové (neptejte se mě proč, prostě proto..sama vlastním jedinou věc a to outdoorovou mikinu v decentním odstínu) ..i když poté co mám dvě cukrátkové holčičky už mě dosti přešla..musela, jinak bych se asi musela zbláznit ;) Sedmileťačka je nejšťastnější pokud je v růžové od hlavy k patě, včetně ponožek a kalhotek..takže té současný výběr oblečení v obchodech vyhovuje. Asi je to pomsta za to, že ji matka tak do tří let vzhledem k averzi k růžové oblíkala neutrálně až někdy klukovsky ;) (růžového měla jen to, co jí koupili příbuzní). A díky za to, aspoň má třetě-kluk co nosit a nemusím kupovat vše znovu (nebo spíš shánět z druhé ruky..), protože kluka v růžové já prostě nepřežiju Vychechtaný (už tak mu často vzhledem k dlouhým kučeravým vláskům a kukadlům s dlouhými řasami, říkají holčičko..zatím je mu to fuk , má 22m)
Ale jo taky má nějaké tepláčky v růžové a podobně, ale nedávám je moc často. Boty jedny nosil taky po holkách růžové, protože to přece nevyhodím. Ale kupuju-li mu něco jen pro něj, tak se snažím spíš klukovsky.
A miluju červenou a oranžovou - přijdou mi univerzálně vhodné pro obě pohlaví (těch věcí máme hodně)

Ale s těma botama je to teda děs - ty ses snad nějak neutrálně nedělají - chtěla jsem prostřední, která tak zatížená na růžovou není nějaké pěkné botasky..jenže šedomodrohnědou mi nosit nebude a zbytek tvoří ty cukrátkové flitrové barbínové příšernosti..
Nakonec jsem našla poměrně decentní dofialova, což je zas nadšená ona, aby se odlišila od starší ségry, tak chce pro změnu vše fialové a to je někdy problém sehnat, růžové je všude dost, té fial. už méně..

S nostalgií vzpomínám na to, kdy mi do výběru jejich oblečení nekecaly a nosily ty modré, hnědé, červené, šedé, oranžové a zelené tepláky a trika Vychechtaný
A bude hůř..;)
Sunnyside
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 12:35 pm    Předmět: Citovat

Budu asi v menšině, ale já bych je synovi nedala. Nemám nic proti fialové a růžové, syn má růžové tričko i svetr, ale rozdíl je v tom, že je prostě na první pohled vidět, že je to oblečení pro kluka. Takže třeba růžovej svetr po ségře prostě nosit nebude.

Boty jsi mu vyzkoušela, sedí mu, tak není nic jednoduššího, než jeobjednat ne netu v nějaké klučičí verzi....
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Trixl
Howgh
Howgh

Registrace: 6.4. 2007

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 10:08 pm    Předmět: Citovat

dneska mě to ve zprávách praštilo do očí

pardon menší to neumím, mají to tak na stránkách
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Vládneme domácnosti Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Přejít na stránku
Strana 4 z 6
Přidat do záložek

Přejít na: