Zaslal: po květen 28, 2012 3:21 pm Předmět: nákup přes e shop v USA - SOS
Ahoj, nenakupujete někdo v USA přes jejich e shop? Líbí se mi tato paletka a navíc je zlevněná http://www.coastalscents.com/makeup/palettes/eye-palettes/pl-014.html
ale nevím jak a co a když jsem volala na asistenční nákup,tak mi řekli,že tak nízké hodnoty zboží oni nenakupují.
Nikdy jsem v USA nenakupovala a v budoucnu ani nechci,chci jen tuto paletku ;) _________________ Andrea
http://ajinfotoblog.blogspot.cz/
Existuje místo,kde je možné všechno. To místo je uvnitř tebe.
Čím víc člověk dá,tím víc se mu vrátí.
Nejlepší způsob, jak ztratit dítě, je držet ho stále u sebe
Všechno neštěstí nepochází z nedostatku,ale spíše z přebytku.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 9678 Bydliště: USA, VA
Zaslal: po květen 28, 2012 3:27 pm Předmět:
Pisou, ze zasilaji do celeho sveta. Ja obecne nikdy nemela problem ani s totalne novhm neznamym shopem v ramci US, platim bezne kartou, nekdy pres PayPal, vzdy vse v poradku. Linda
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 9678 Bydliště: USA, VA
Zaslal: po květen 28, 2012 3:34 pm Předmět:
Hledam tabulku postovneho, zatim neuspesne. Se clem neporadim, ale posilala jsem kamaradce takovou stredne velklu krabici oblecdni, hodnota min. $100 plus postovne $34 a neplatila nic. Myslim, ze s takovym mikrobalickem se nikdo zatezovat ani nebude. Navic mam pocit, ze na kosmetiku je 0% clo, tak by slo maximalne o DPH. L.
Registrace: 17.2. 2007 Příspěvky: 3272 Bydliště: Tam, kde všichni žijí jen Alenou :-D
Zaslal: po květen 28, 2012 3:46 pm Předmět:
Udělěj společný nákup a já se přidám. _________________ Lenka+Lucinka+Damiánek
Lucinka *30.8.06 1rok 8120g a 71cm a Damiánek *24.4.08 1rok 7360g a 71cm[/color] MMBKvětinky 08Květňátka
Registrace: 2.12. 2007 Příspěvky: 12949 Bydliště: Na kopci u Brodu.
Zaslal: po květen 28, 2012 3:59 pm Předmět:
Ajino, klidně ti to zorganizuju mám už praxi. Mají i kosmetické suroviny pro naše tvořilky Ale počítekte v tom případě clo ( na kosmetiku je jen 6.5% clo)+ DPH ( 20%)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.