Registrace: 2.12. 2007 Příspěvky: 12845 Bydliště: Na kopci u Brodu.
Zaslal: pá květen 04, 2012 11:11 am Předmět:
Felinka napsal:
Llevelyn napsal:
Nic proti bedýnkám, ale nechtělo by to spíš " na palubu"? Ty nabídky/prodeje? Bude tam dobře vidět co, za kolik... tady v tom bude chaos zdá se a nemyslím, že by se neprodalo.
koukám na palubu, ale kam se dají šoupnout třeba ta vejce??
Zatím do drůbeže, už jsem Gio psala, aby přidala chlíveček líbilo by se mi vidět rovnou lokalitu, podmínky, cenu..
Registrace: 15.11. 2009 Příspěvky: 13061 Bydliště: Vysočina u HB
Zaslal: pá květen 04, 2012 12:39 pm Předmět:
Andruša napsal:
Claricia napsal:
Jinak kdo poptával kuřecí, tak můžu zajistit. Dovoz Praha 5, Brno.
Jaké jsou podmínky ?
Jsou to domácí kuřata z vedlejší vsi, pán je chová už spoustu let. Ceny jsou:
- kuřecí prsní řízky 145,- Kč/kg
- stehna (celá) 60,- Kč/kg
- kosti (na vývar a tak) 18,- Kč/kg
- křídla, játra 50,- Kč/kg
Celá kuřata - 60,- Kč/kg, budou ale až později v sezóně, teď jsou jen řízky a tak (mražené, až vyroste první letošní várka, bude k dispozici chlazená, ale to samo závisí na rychlosti dodání - předání, jakmile tam bude víc jak jeden den pauza, házím všechno rovnou do mrazáku, aby se to nezkazilo).
Objednávky se u něj dělají jednou za měsíc, v případě potřeby tam můžu zajet, ale to jen tehdy, pokud by toho bylo hodně.
Nic proti bedýnkám, ale nechtělo by to spíš " na palubu"? Ty nabídky/prodeje? Bude tam dobře vidět co, za kolik... tady v tom bude chaos zdá se a nemyslím, že by se neprodalo.
koukám na palubu, ale kam se dají šoupnout třeba ta vejce??
Zatím do drůbeže, už jsem Gio psala, aby přidala chlíveček líbilo by se mi vidět rovnou lokalitu, podmínky, cenu..
A co my chudáci, kterým furt nefunguje registrace?
Registrace: 30.9. 2006 Příspěvky: 672 Bydliště: Praha 8 - Karlín
Zaslal: pá květen 04, 2012 1:00 pm Předmět:
Noemmi já tě na Palubě vidím http://www.prespalubu.cz/advertiser.php?uid=62&id=172 . Nastavila sis tady na BC - zobazovat inzeráty v diskuzích? Aby se ti zobrazilo tlačítko inzerce, je potřeba vložit alespoň jeden inzerát.
Holky a tu drůbež mám dát do Něco za něco? Šlo by to zatím? Přidala jsem pro jistotu i další masa a asi ještě vejce?
Kdyby byla kategorie využívána, můžeme ji případně i osamostatnit a udělat přesně na míru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.