Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

CROCS Z UK

Poslední komentáře  
· 1 PLenčin páteční trapas
· 2 PLenčin páteční trapas
· 3 PLenčin páteční trapas
· 4 PLenčin páteční trapas
· 5 PLenčin páteční trapas
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Hudba na rozloučenou
· 2 Hlubinná regresní terapie - zkušenosti.
· 3 Porodnice Slaný
· 4 Pomazlení od úči
· 5 Květena na hrob
· 6 SPOLEČNÁ OBJEDNÁVKA CROCS Z UK
· 7 návrat do školy v ČR po pobytu v zahraničí
· 8 Dobrý dort na Českolipsku
· 9 Blokace "hrudníku"
· 10 Šaty pro družičku

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 *ZPOVEDNICE*
·  2 Pomazlení od úči
·  3 Pomazlení od úči
·  4 Pomazlení od úči
·  5 Pomazlení od úči
·  6 návrat do školy v ČR po pobytu v zahraničí
·  7 Hudba na rozloučenou
·  8 Hudba na rozloučenou
·  9 Hubnu, hubneš, hubneme
·  10 Hubnu, hubneš, hubneme
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Dobro-nehtění v Olomouci
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz ZRNKA - BC POMÁHÁ
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bluecat3
Drbna
Drbna

Registrace: 22.4. 2008

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 12:22 pm    Předmět: Dobro-nehtění v Olomouci Citovat

Holky zatím průzkum, nápad nosím v hlavě už delší dobu, ale až dnes jsem přišla na to kde by se to snad dalo realizovat. Takže předestřu a zajímalo by mě jaký by byl zájem -na obou stranách, abych věděla kolik zlanařit dušiček. Když tak pokud budete mít nějaké připomínky nebo možnost mi pomoci s organizací budu jen ráda. Pokud píšu do špatného vlákna tak mě někam přestěhujte Vychechtaný

Dobronehtění -aneb modeláž nehtů pro dobrou věc
místo konání - Olomouc /mám předtsavu že bych zajistila nějakou menší zasedačku kde by bylo dobré osvětlení, případně třeba třídu v nějaké ŽS kde by bylo možné pronájem dohodnout, nebo někde kde se konají kroužky pro děti. Tady bych uvítala pokud má někdo tip kde, za co nejmenší peníz aby se moc zrníček neukrojilo. Oslovila jsem skoro rodinu a čekám na reakci takže uvidíme.Tam by byl realizovatelný celkový počet max 20 lidí.
čas - upřesnil by se podle situace, nebráním se víkendu ani všednímu dni, ideálka by byla třeba od 9-16-17 hodin?
účastníci - pokud by bylo málo zájemců tak půl na půl - nehtařky a zájemkyně o gelovky/akrylky. Kdbyy byl zájem větší tak na jednu "pracující" dvě relaxujícíVeselý děti bych tentokrát bohužel vynechala Stydlín
Vklad - z mé strany můžu nabídnout zajištění matriálu pro zdobení, barevné gely, třpytky, pigmenty,glitry, swarovski, samolepky, pilníky, komponenty pro prsteny a naušnice k nehtům atd. -pouze modeláky, lesky a štětce a lampu,podložku aby si každá "pracující" donesla své. / pokud donese i nějaké vlastní oblíbené zásoby -nebráním se:-)/ Nabízím i jedny pracující ruce - pokud se mi svěříte, galerii mám k nahlédnutí, ale nejsem profesionál. Pak nějaké občerstvení -upeču, kávu uvařímVeselý , pokud by to bylo na delší dobu třeba by se dalo domluvit na společném obědě podle místa konání který by někdo přiběhl donést a nebo by jsme každá něco dovezly. Záleží na zájmu a dohodě.

Představuji si to jako možnost si popovídat o svém koníčku a udělat něco pro dobrou věc - kdo na gelovky chodí ví jak se asi ceny pohybují na druhou stranu pokud by každá z nás kdo by "dělal" obětovala materiál na dvoje nehtíky tak nás to určitě nepoloží a i při 10 zájemkyních by se vybralo docela dost korunek - co vy na to? Projekt na který by pak penízky šly by se vybral třeba při společném kafi Veselý
AKTUÁLNĚ - upravuji - je tu i nabídka na prodloužení řas profesionálkou pro dvě zájemkyně, metodou řasa na řasu, pro ty co gelovky nepotřebují a rádi by vyzkoušely jaké to je mít krásné řasy bez řasenky Veselý

P.S. jediné co mi straší v hlavě -jak vybrat "pracující" -oslovila bych i nehtařky na Dáma.cz pokud by se tu nenašel dostatečný počet, případně přes FB, jen prostě -aby ty nehtíky vypadaly a z pokusu o dobrou věc se nestalo zklamání. srdicko

Těším se na všechny reakce.
Kód dite - to je jako dítě? nebo "ďite" abych s tímhle nápadem šla někam ? Vychechtaný Vychechtaný Na dítě teď taky není kapacita, bohužel Stydlín Vychechtaný

Účastníci nehtového babince

PracujícíVeselý
BlueCat3/nehty
Ondrejka/nehty
MartinaK/řasy

RelaxujícíVeselý

Naposledy upravil Bluecat3 dne út duben 10, 2012 9:50 pm, celkově upraveno 4 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Vezda
Kecka
Kecka

Registrace: 6.8. 2010

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 12:47 pm    Předmět: Citovat

Jaká škoda, že nejsem z Olomouce Smutný Tohle bych si nenechala ujít.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Bluecat3
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 12:58 pm    Předmět: Citovat

Vezdi - a moc daleko? jdu obepsat RCO-čko, mají krásné zasedačky a i úzké stoly - ideálka... takže hend u nádraží by to bylo, vlakového.
Vezda
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 1:10 pm    Předmět: Citovat

Bluecat3 napsal:
Vezdi - a moc daleko? jdu obepsat RCO-čko, mají krásné zasedačky a i úzké stoly - ideálka... takže hend u nádraží by to bylo, vlakového.

Jj, jsem z HK Smutný
Gelování jsem momentálně propadla, koupila jsem si dokonce UV lampu a zkouším a zkouším, takže bych se ráda něco nového přiučila.
Bluecat3
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 1:21 pm    Předmět: Citovat

Aha,tak to je tak na výlet s noclehem Smutný no já rok zpět, tady jsou když tak nějaké ukázky z poslední doby ...je to jako nemoc:-)
http://foto.dama.cz/img/1062/1062571.jpg
http://foto.dama.cz/img/1059/1059486.jpg
http://foto.dama.cz/img/1057/1057478.jpg
http://foto.dama.cz/img/1053/1053710.jpg
http://foto.dama.cz/img/1034/1034567.jpg
Jinak doufám že dáme alespoň 5 a5 když už jsem se odhodlala to zveřejnit Vychechtaný
Vezda
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 1:32 pm    Předmět: Citovat

Fíha, to je parádní!!!
Blue jsi fakt neskutečně šikovná! Kam se hrabu Stydlín

Myslíš, že bys mi mohla prozradit něco málo z tvého know how?
Je to malovaný nebo to jsou nalepený tipy?
Jaké používáš gely jednofázový nebo 3fázový?
Bluecat3
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 1:55 pm    Předmět: Citovat

děkuju Veselý neberu to jako know how Veselý Většina z těch co jsem dala byly moje ruce. Tipy nepoužívám, prodlužuju na šablonky, větší pevnost a odolonost, líp natvaruješ na nehet, mám panickou hrůzu z plísní takže tot mi přijde fakt lepší. Gely ze začátku jednofázový - od prvního ze sadyjsem přešla na reni nail, poláci, pak na Eníka a pak na extra UV gel od EBD - vždycky o kousek lepší než předchozí. Poslední no asi 4-5 měsíců dělám s MM nails professional -třífáz. systém a skvělé. Opravdu je rozdíl je ve zpracování tak ve výsledku. A finančně to není na zruinování. K malování -zatím se snažím domluvit se štětcem,takže maluju jen to co mi jde:-) a kombinuju s razítkama, samolepkama, vodoškama atd.
Vezda
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 2:09 pm    Předmět: Citovat

To jseš fakt dobrá, jestli je to namalovaný na gelovkách a ne na tipech. Mně se tipy taky nelíbí. Dělám taky gel na šablonky, ale přece jen to malování levou rukou na pravou V rozpacích ... no bída.
Začínám na jednofázovém a teď jsem objevila na trhu nějaký biogel (tuším od Expa nails), tak váhám, jestli ho objednat. Měl by být na poškozené nehty, což by mi pomohlo, protože už mám díky experimentům nehtíky tak zbroušený, že mám už trochu strach. Je zvláštní, že mi nehty hrozně zeslábly a přitom jsou pevnější než před tím, než jsem začla používat gelovky.
Gondwana
Howgh
Howgh

Registrace: 28.9. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 2:56 pm    Předmět: Citovat

Cat, nemáš zkušenost s nehtíky na úplně zničených vlastních nehtech? Syn kouše jak najatý a už nevím jak bych mu pomohla. Snad by gelovky neokousal Marný... Pustila by ses i do takové nevděčné práce? Přivezla bych ti opravdu povedený kousek a třeba bych mohla pohlídat dítko některé mamince, která by ratolest nikde neudala a moc by chtěla přijít. Zkušenosti s hlídáním mám.

Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Bluecat3
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 3:44 pm    Předmět: Citovat

Gond - dětem se gelovky nedoporučují, do 18 let se vyvíjí nehtová ploténka a může dojít k trvalým deforamcím, v podstatě by profesionálka neměla udělat nehty ani 16-ti leté kočce, ale o tom by se tu mohla rozepsat třeba Babátko? Tak nějak měla přezdívku.
Jinak ti garantuji že okouše Vychechtaný úplně bez problémů, je to sice tvrdé ale notorické kousalky zvládají i akryl a ač je to v puse hnusný, sama jsem si kousala za "mládí" a občas ještě brnknu nehty o zuby, ale už nekoušu.
S kamarádkou jsme zkoušely u její holčičky hořký lak proti okusování ale ani ten nezabral, na chuť si zvykla. Pak motivační obrázky na nehty - hello kityt apod . No taky to vydržela chvilečku. Tak fakt nevím, ráda bych pomohla jen nevím jak. Snad jsem tě pochopila a syn nemá 21 Vychechtaný Hustej
Gondwana
Howgh
Howgh

Registrace: 28.9. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 6:12 pm    Předmět: Citovat

Aha, tak to jsem netušila, že je aplikace omezená věkem. Myslím, že víc zdemolovaná nehtová lůžka jsi ještě neviděla, než má náš mladej =o(.
Mně momentálně vyhovují krátké přírodní, takže nejsem adept na hezké nehty, ale budu sledovat termín jestli se nějaká dobroakce vyvrbí v příhodném termínu, tak bych na chvilku zaskočila. A nebo si nechám nehty narůst a.....dá se s těmi tvými laky udělat něco přívětivého i na přírodní nehty? Bývám v Ol. téměř každý pátek.
A ještě mne napadá, že minulý týden jsem potkala jednu maminku, která s nehty začíná. Kdyby se mi podařilo na ni sehnat kontakt, možná by se ráda přijela podívat a nabrat zkušenosti.

Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Bluecat3
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 7:40 pm    Předmět: Citovat

Gond na přírodní třeba dozdobit razítky:-)
Jen musím poprosit Miss jestli by tu diskuzi nešoupla někam výš -nebo tak nějak, aby byla delší dobu vidět, takhle se schová a do kupy to nedáme nikdy.
K mamince - možná by se to dalo pojmout třeba i tak že některá zkušená může při tvoření nehtů pro začínající povykládat o postupu proč tot nebo tamto právě takhle atd,takové bleskové školení... jen fakt upřesňuji -pro ěm je to hobby:-) nejsem profík,sice se snažím a vlastně i musím mít přehled o všem co se "šustne" ale pořád jsem laik Veselý
Melina
Drbna
Drbna

Registrace: 1.3. 2008

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 8:13 pm    Předmět: Citovat

Týjo, tak já bych byla zájemkyně, možná bych vzala i kámošku. Ovšem jak vymyslím hlídání, to teda nevím, ale nějak jo.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Ondrejka
Moderátor: kojení, bydlení, Rozumíme si
Moderátor: kojení, bydlení, Rozumíme si

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 8:26 pm    Předmět: Citovat

Já bych se mohla nahlásit jako pracující, ale záleží kdy by to bylo? V půlce května mám termín porodu Mimiholka
Taky nejsem profesionálka, nehtím si tak občas někomu, cca 4roky, zatím všem drží a spokojenost, nějaký fotky mám tady některý jsou dost starý, už nějak nehtíky nefotím Stydlín No jako modrá kočička to teda nemám... Materiál bych si vzala svůj, případně zdobení můžem dát dohromady a nechat si zájemkyně vybrat Veselý
Lo
Kecka
Kecka

Registrace: 6.12. 2007

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 8:36 pm    Předmět: Citovat

pro dobrou věc ráda přijedu, můžu i někoho od prostějova vzít..
jen tedy s hlídnáním to bude horší, mladší má 9m, vzala bych i ráda, tak nehtům taky propadla
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz ZRNKA - BC POMÁHÁ Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: