Zaslal: po duben 02, 2012 9:21 pm Předmět: Koloběžka Yedoo
Chci koupit dceři ke 4 narozeninám tuto koloběžku, přemýšlím o Yedoo man od 4let ale zdá se mi moc malá, máte někdo yedoo tidit od 5let a jezdí na ní i menší děti? Chtěla bych aby ji vydržela déle, když je tak drahá. Děkuji.
My jsme synkovi pořídili právě tu nejmenší, bude mít sice v červnu 5, ale je docela drobnej a ty koloběžky avizovaný od 5 let mu byly obrovský. To by čekal minimálně rok než by do ní aspoň trochu dorostl.
Ahoj, my koupili Tidita teď klukovi po pátých narozeninách (121.5 cm, 22 kg)a je mu akorát. Nezapomeň, že ta koloběžka má lehce nad 7 kg, je to opravdu tíha. A řidítka jsou oproti té 4+ širší a vyšší. Běžte do menší, já myslím, že vydrží i tak. Resut
To je táááák pitomý, když člověk nemá tu kolobrndu kde vyzkoušet Chceme k pátým narozeninám koloběžku s nafukovacími koly, s pořádnou nosností, abych mohla jet třeba i já... no, taky nám vyšlo Yedoo, doporučený nám bylo Yedoo Two, ale mám strach, aby na ni malej dosáhl... aby nebyl zklamanej. Má opravdu akorát těch avizovaných 115cm, Máte někdo zkušenost, prosím?!
oproti o číslo většímu modelu je o hodně lehčí..a to u nás hlavně vyhrálo. Taky je do 75 kg..tak na ní můžu jet i já - do školky v pohodě a zpátky jede dcera. Pro mě už má tedy nízko řídítka, ale dá se to :d
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.