Registrace: 25.10. 2010 Příspěvky: 4445 Bydliště: Nemecko
Zaslal: po březen 26, 2012 12:07 pm Předmět:
Bludicka napsal:
Kobliha82 napsal:
Ja se docela pobavila, myslim, ze je to velmi pekne udelana reklama.
Jako jo, jako reklama je to dost vtipný, jenže mi pak ztuhl kapku smích, když mi došlo, že ty reakce v ní budou dost reálný ;)
To nepopiram, je videt, ze lidi jsou proste ovlivnitelni a stadni. A nemyslim to jako urazku, proste maji potrebu nekam patrit, zapadnout. A hodne mne zaujal ten "cedulkovy experiment".
Tak to já si myslím, že bych patrně ustála ty dveře, když nejsou od WC, fronta by mě zmátla určitě, tam bych se nachytala pokud by někdo neprošel přímo, ale velmi mě zajímá, jak dlouho bych ustála úsečky. Jestli bych si myslela, že blázen jsem já nebo okolí. Tahle část mi přijde fakt hustá.
Registrace: 25.10. 2010 Příspěvky: 4445 Bydliště: Nemecko
Zaslal: po březen 26, 2012 12:13 pm Předmět:
Ja bych ty dvere neustala. Fronta by mi asi byla sumak a s tema useckama nevim. Asi bych taky podlehla, predevsim proto, ze bych asi zauvazovala, zda nepotrebuju silnejsi bryle...
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 14231 Bydliště: všude dobře na Moravě nejlíp
Zaslal: po březen 26, 2012 12:21 pm Předmět:
Cedulový experiment je zajímavý, je vidět jak jsme zvyklí vnímat značky a jednáme podle nich. Úsečky taky boží, jak jsou lidi snadno ovlivnitelní.
Tu frontu Šílím každý týden ve škole, zazvoní jdeš na WC a tam fronta. Proč? protože všichni ze zvyku za sebou zavírají dveře od záchodů, takže jich je většina volná, ale stádo čeká. Vždy frontu předběhnu, zaklepu na všechny dveře a kde se nikdo neozve potvírám. Těch údivů a i kdybych to dělala každou přestávku stejně to bude bez úspěchu
Ale ta borka v červené čepici, tomu se říká umění
Vzhledem k tomu, že jsem si jako cvok mezi ostatními přišla čtyři měsíce na jistém kurzu, kde jsem snad na všechno měla jiný názor než většina, tak bych si u úseček jela po svém určitě. Sice bych si připadala opět jako cvok, ale na to jsem zvyklá.
Frontu nevím.
Jako reklama dobré.
Registrace: 28.9. 2006 Příspěvky: 5039 Bydliště: Všude dobře, tak co doma?......
Zaslal: po březen 26, 2012 12:40 pm Předmět:
Tý jo. Jedu sama za sebe, rozhodně by mne úsečkama nezblbnuli.
Fronty beru podle situace, ale kdybych byla domluvená na nějakou schůzku v určitou hodinu, ptala bych se na co čekají a případně předběhla
Jenomže jsem asi tak trochu jiná, nestádní a proto mne nemají lidi rádi.
Naposledy upravil Gondwana dne po březen 26, 2012 12:50 pm, celkově upraveno 1 krát.
U úseček bych myslím nepodlehla, možná bych si jen připadala jak blázen.
U fronty nevím, ale každopádně by mě nenapadlo, že když mě někdo pozve na schůzku, tak čekat frontu. Takže bych to asi ignorovala, myslela bych, že tam stojí na něco jiného.
U cedulí nevím, kdyby to bylo v restauraci a viděla bych, že prostory nejsou oddělené, asi bych ignorovala.
Ale je fakt, že když to člověk nevyzkouší, tak se to těžko řekne
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 1116 Bydliště: Praha
Zaslal: po březen 26, 2012 12:49 pm Předmět:
u dvoch vecí som si istá, že by som nepodľahla : úsečky a fronta
( ako cudzinec v ČR mám za sebou toľko front na úradoch v ČR aj SR, že keby som sa nimi riadila, stále v nich stojím... takže u mňa je to prax)
ale 100% by som sa riadila tými ceduľami na sklených dverách ,
z rovnakého dovodu - úrady ma naučili rýchlo vizuálne skontrolovať všetky cedule a rýchlo podľa nich jednať, aby som predbehla tých pomalších ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.