Zaslal: út březen 20, 2012 7:01 am Předmět: jogurtovač benefitial
Ahoj holky, snazila jsem se obnovit starou diskuzi o jogurtovaci, ale nepodarilo se mi to.
CHtela jsem se zeptat, jestli nahodou nekdo nema zkusenost s timto jogurtovacem. Pri delani se tam misto jogurty pridava rovnou sacek s probiotikama a prebiotikama od vyrobce, sacek vyjde na stejne penize jak ten jogurt. diky
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 16872 Bydliště: s výhledem na Ještěd
Zaslal: út březen 20, 2012 7:10 am Předmět:
A tak i do domácího jogurtu bez jogurtovače z odkazu se dají přidat probiotika (nejenm tyhle z odkazu, jogurtové kultury jsou normálně ke koupi) v prášku (probiotika = bakterie v KAŽDÉM jogurtu, v tomhle případě jen uměle napěstovanmé a lyofilizované, v případě přidávání jogurtu tam dáváš totéž, jen je to živé )
A jogurtovač je jen litrová termoska
Nicméně, proč ne, není to nějak šíleně předražené, a máš to po kupě
Já bych nejdřív vzala litrovou zavařovačku a dělala tak měsíc jogurt do ní. Kysat ho můžeš nechat přes noc v troubě se zapnutou žárovičkou, to tam bude teplo akorát.
Když tě to bude bavit, kup si tohle.
(jaký to má vnitřek? mně ten kontakt kyselého s plastem vadí, protože nikdy nevíš, co se ti tam louhuje - v dnešní době to neví přesně ani ten výrobce)
Registrace: 10.9. 2007 Příspěvky: 626 Bydliště: kde Labe Orlici přijme za svou
Zaslal: út březen 20, 2012 9:17 am Předmět:
to je fakt jen termoska...mléko se stejně musí ohřát na plotně, ručně vmíchat jogurtovou kulturu ( v prášku-mají v obchodech se zdravou výživou- nebo čerstvý jogurt ) a čekat... stejný účinek jako termoska mají peřiny:-)
Je úžasný na čem všem se dá vydělávat - stačí vzít termosku nazvat jí jogurtovač, přidat kecy o zdravém bio jogurtu a že to jde jen s jejich kulturama a je hotovo.
To vše můžeš mít i bez té termosky, hromada lidí dělá jogurt pod duchnou nebo na radiátoru (i tady na BC jsou dikuse). Nebo se můžeš juknout na Aukro, tam najdeš i ty elektrické jogurtovače. Jsou použité takže za super cenu. Rozdíl v ceně budeš setsakra dlouho utrácet za energii a přitom budeš mít jogurty daleko rychleji. ;) _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Tomášek 9/2010, Martínek 5/2007
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
diky za nazory, spis nez na ten jogutovac, jsem se divala primo na ty jejich probiotika a prebiotika, nasla jsem si tady prave, ze to jde delat treba v te perine s flaskou.....prislo mi to, ze je to cena, jak kdyz koupim jogurt....muzu se zeptat, kolik stoji treba ta kultura v te zdrave vyzive, jestli vite?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.