Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Vanilkové lusky

Krůty

Plnotučné kakao

Domácí hovězí

Poslední komentáře  
· 1 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
· 2 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
· 3 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
· 4 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
· 5 Mateřská škola je pro dobro dětí, ne pro rodiče co chtějí do práce
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (23.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

VÝCHOVNÁ BEZRADNA

Poslední diskuse
· 1 Je tu někdo ochotný z Ústí nad Labem :-D
· 2 Očkování po povodních
· 3 Dobrooběd v Lelkách s předánim všiváčků.
· 4 PLANÉ NEŠTOVICE - zmírnění svědění .
· 5 vyšetření lipidů a kardiologické
· 6 Prací prášek tablety - jak se to používá?
· 7 Zemřel Filip Topol
· 8 učení hry na kytaru
· 9 Motokááááryyyyy
· 10 Linka bezpečí hledá budoucí kolegy a kolegyně

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

Vitamíny pro nastávající matky Elasti Q

500.- na nákup biooblečení Maxomorra

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Ještě nám to není jedno...
·  2 VÝCHOVNÁ BEZRADNA
·  3 2006 - červňátka
·  4 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  5 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  6 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  7 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  8 Dobrooběd v Lelkách s předánim všiváčků.
·  9 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  10 Je tu někdo ochotný z Ústí nad Labem :-D
Sponzorované odkazy
Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

alchymistický DOBROdýchánek 18.6.12 v Lažánkách
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz ZRNKA - BC POMÁHÁ
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ame
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 7.11. 2006

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 1:10 pm    Předmět: alchymistický DOBROdýchánek 18.6.12 v Lažánkách Citovat

Protože se už v diskusích k pořádání alchymie na jižní Moravě přihlásilo celkem dost uživatelek (seznam viz níže, pokud jsem přehlídla, omlouvám se, doplňte mě), zakládám vlastní větev.

Kavi
Dypecek
Hamina
Lo
Ame
Jani
Kamillka
Plova
Meduhel

1. Místo konání:

2. Termín konání:
Jaké jsou vaše časová omezení?

3. Náplň:
Máte představu, co byste si chtěly vyzkoušet?
Jaké máte zkušenosti?

4. Byl by zájem o hromadné objednání utenzilií a lahviček/teglíčků?

Naposledy upravil Ame dne st červen 06, 2012 5:18 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Vydra
Howgh
Howgh

Registrace: 6.10. 2007

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 1:14 pm    Předmět: Citovat

Je aspoň nějaká naděje, že by se něco konalo i tady u nás na západě???
Sím, sím, ..... smutně koukám
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ame
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 1:29 pm    Předmět: Citovat

poptávám možnost konání v kyjovské Něze, pokud by to šlo, potom nejspíš v nějakou sobotu od poledne
(mají dětský koutek makeup )
Vydro, jen se pusť do organizace for Sunnyboy
mám české ofic bydliště kousek od Kyjova a v Praze jsem trávila 11 let svého dospělého života. na JM jezdím co chvíli, Praze dlužím návštěvu dva roky... proto v obou případech tak tlačím na pilu Vychechtaný
Lo
Kecka
Kecka

Registrace: 6.12. 2007

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 1:37 pm    Předmět: Citovat

do Kyjova to mám něco přes hodinu.
Ráda dojedu, sobota by byla ideální, i co se případného hlídání dětí týče.

Kdyby jel někdo od Ol či PV, ráda svezu Veselý

Datum: nemůžu poslední týden v březnu, 4.-6. kvetna

jinak kdykoliv
Hamina
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 7:12 pm    Předmět: Citovat

Ame vezmu to od konce:

4. rozumim pouze slovu "byl by zajem o hromadne objednani" Hustej Hustej ostatni mi NIC nerikaji.
Nejspis jsou to nejake serepeticky na ksichticky a rucicky a telicka. Tak to bych pro sve stare telo mozna neco brala. A hlavne na sve ekzematicke ruce a pro stejne postizene deti.

3. vyzkouset bych chtela urcite liceni, zkusenosti nemam zadne. Uvitala bych i nejakou typologii, aspon tu nejzakladnejsi. Pokud by mi nekdo dokazal doporucit co slusiveho na sebe, budu jeste nadsenejsi.
zatim se ridim pocitove a podle pohodli a podle toho kam jdu.

2. terminy jsou slozite, o vikendech mame uz nejake akce, ale to se mi tu nechce vypisovat, vlasten jsi psala, ze by slo o cerven?? Tak tam nemuzu prvni vikend vubec. Z druheho nemuzu 9.6., ostatni vypadaji zatim volne.
Co se tyce akce v tydnu, vzhledem k tomu, ze chodim na poledne do prace, tak bych to musela stihnout do 12 nebo pak od 15 respektive po 15 hodine.

1. Misto konani je mi jedno, pokud to bude kdekoliv v Brne, i v blizkem okoli jsem schopna dojet. (nabidka prostor zdejsi skoly stale plati.)

H.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ame
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 10:31 pm    Předmět: Citovat

Hami,
ale nepleteš si to s dobro-beauty-cosi, že ne? Veselý

vím, že máte v rodině citlivou pleť, u doma vyráběné kosmetiky můžeš zkusit oleje, buď jednotlivě, nebo míchané, ale rozhodně ne emulze (krémy, mléka), množí se v nich mikroorganizmy stejně rychle, jako v komerční produkci, ale výchozí stav je při veškeré snaze o sterilnost mnohem kontaminovanější, než je ropová komerce Smutný takže se může ukázat alergická reakce na přípravek klidně po 2 - 3 týdnech po umíchání (a člověku bez kožních problémů může ještě další 4 týdny klidně vyhovovat)

já povezu veškeré své zásoby olejů a spol, klidně Ti dám domů po kelímku, abys měla čas to i s rodinou prozkoušet a mohla při příští bambucké/éterácké hromadce objednat, co vám vyhovuje

s barvičkama neposloužím, vyhodila jsem před cca. 2-3 lety oba kosmetické kufříky do popelnice a teď už beru na milost jen několik přísně vybraných jedinců Vychechtaný
Plova
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 15.6. 2011

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 7:29 am    Předmět: Citovat

Ame napsal:
poptávám možnost konání v kyjovské Něze, pokud by to šlo, potom nejspíš v nějakou sobotu od poledne
(mají dětský koutek makeup )
Vydro, jen se pusť do organizace for Sunnyboy
mám české ofic bydliště kousek od Kyjova a v Praze jsem trávila 11 let svého dospělého života. na JM jezdím co chvíli, Praze dlužím návštěvu dva roky... proto v obou případech tak tlačím na pilu Vychechtaný
Ame,to je pro mně celkem dobré místo,mám to dvacet minut,bohužel čas je u mně problém-v nejbližší době mám plno(účetní),takže budu spoléhat,že se mi podaří mít volno Smutný
Ame
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 8:48 pm    Předmět: Citovat

tak ten Kyjov a Něha nevyšly...

Hamina nabídla školní družinu - to je Brno, že?

a v některé z diskusí někdo nabízel u sebe doma, jestli se nepletu... v Rajhradě? nebo to byly Hustopeče?
Ame
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 10:34 pm    Předmět: Citovat

během pracovního týdne je možné uchýlit se do Lažánek, do Hostince u Oratorů: http://www.tisnovsko.com/zajimavost-detail/148_/

a to tak, že:
- v pondělí nebo úterý, když mají zavíračku, můžeme mít k dispozici kuchyň celý den,
- od středy do pátku otevírají ve čtyři, takže bychom musely mít do čtyř kuchyň uklizenou,
- o víkendu je šrumec a neručí se za nic, leda "salónek" s el. zásuvkou - takže víkend spíš nic než moc

je tam (údajně, já tam nebyla) dětský koutek, na wc přebalovák. pokud bychom chtěly a domluvily předem, uvařili by nám (i pozdní) oběd
Hamina
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 10:58 pm    Předmět: Citovat

Druzina jsou Lelekovice. COz je pidi kousek za Brnem smer Svitavy.

Vlakem 25 minut z hlavaku, busem c.41 to same, ale z Krpole.

O vikendu, pokud teda budu mit volno ja, v podstate kdykoliv.

Ve vsedni den je to trosku slozite. Pokud by stacila jídelna, tak nekdy od 15 hodin. Pokud treba nejaky vetsi prostor, tak az tak kolem 16 hod.¨

H.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ame
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 10:24 pm    Předmět: Citovat

odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil, dýchánek se může konat i v kyjovské Něze, takže pokud by šlo o sobotní odpolední termín, máme ji k dispozici (i s celým sortimentem čaj a kávů, aby to bylo po všech stránkách příjemné setkání!)
Dneska jsem si odtamtud odvezla růžový hydrolát, 180 ml/59 Kč, ale dotyčný obchodní zástupce jezdívá tak jednou za dva měsíce, takže se nadá zaručit nášup (i když jsem ho samozřejmě domluvila)

BUDU NA JIŽNÍ MORAVĚ POSLEDNÍ VÍKEND V KVĚTNU (ale pokud by termín nevyhovoval, ráda si kvůli tomu zajedu i jindy, samo...)

jak u vás?
Jani
Howgh
Howgh

Registrace: 31.12. 2006

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 10:34 pm    Předmět: Citovat

jdu prozkoumat co dela posledni kvetnovy vikend muj muz (potrbuju aby pohlidal)

jdu prozkoumat jak se v sobotu po obede dostanu z JM metropole do kyjova a zpet ;)
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Hamina
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 7:31 am    Předmět: Citovat

Achjo, to mame akci, ze ktere se nemuzu a nehci ulejt. Ale rozpulit se neumim.

Takze ja nic.

H.
Ame
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 7:12 pm    Předmět: Citovat

jezdím častěji Vychechtaný
naMmoravě na termínu dýchánku není závislá distribuce olejů, takže na nějakém tom týdnu nezáleží ;)
Ame
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 10:07 pm    Předmět: Citovat

vytvořila jsem hlasování o termínu konání, jsou v něm uvedeny časové možnosti podle možných míst konání - pondělky v Lažánkách, soboty v Kyjově
Hamino, nabízela jsi Lelekovice - o jaké dny během června by se jednalo? mohla bych je ještě doplnit

HLASOVÁNÍ ZDE
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz ZRNKA - BC POMÁHÁ Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3
Přidat do záložek

Přejít na: