Zaslal: st březen 07, 2012 1:10 pm Předmět: alchymistický DOBROdýchánek 18.6.12 v Lažánkách
Protože se už v diskusích k pořádání alchymie na jižní Moravě přihlásilo celkem dost uživatelek (seznam viz níže, pokud jsem přehlídla, omlouvám se, doplňte mě), zakládám vlastní větev.
Kavi
Dypecek
Hamina
Lo
Ame
Jani
Kamillka
Plova
Meduhel
1. Místo konání:
2. Termín konání:
Jaké jsou vaše časová omezení?
3. Náplň:
Máte představu, co byste si chtěly vyzkoušet?
Jaké máte zkušenosti?
4. Byl by zájem o hromadné objednání utenzilií a lahviček/teglíčků?
Naposledy upravil Ame dne st červen 06, 2012 5:18 pm, celkově upraveno 1 krát.
Je aspoň nějaká naděje, že by se něco konalo i tady u nás na západě???
Sím, sím, ..... smutně koukám _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Tomášek 9/2010, Martínek 5/2007
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
poptávám možnost konání v kyjovské Něze, pokud by to šlo, potom nejspíš v nějakou sobotu od poledne
(mají dětský koutek )
Vydro, jen se pusť do organizace mám české ofic bydliště kousek od Kyjova a v Praze jsem trávila 11 let svého dospělého života. na JM jezdím co chvíli, Praze dlužím návštěvu dva roky... proto v obou případech tak tlačím na pilu
4. rozumim pouze slovu "byl by zajem o hromadne objednani" ostatni mi NIC nerikaji.
Nejspis jsou to nejake serepeticky na ksichticky a rucicky a telicka. Tak to bych pro sve stare telo mozna neco brala. A hlavne na sve ekzematicke ruce a pro stejne postizene deti.
3. vyzkouset bych chtela urcite liceni, zkusenosti nemam zadne. Uvitala bych i nejakou typologii, aspon tu nejzakladnejsi. Pokud by mi nekdo dokazal doporucit co slusiveho na sebe, budu jeste nadsenejsi.
zatim se ridim pocitove a podle pohodli a podle toho kam jdu.
2. terminy jsou slozite, o vikendech mame uz nejake akce, ale to se mi tu nechce vypisovat, vlasten jsi psala, ze by slo o cerven?? Tak tam nemuzu prvni vikend vubec. Z druheho nemuzu 9.6., ostatni vypadaji zatim volne.
Co se tyce akce v tydnu, vzhledem k tomu, ze chodim na poledne do prace, tak bych to musela stihnout do 12 nebo pak od 15 respektive po 15 hodine.
1. Misto konani je mi jedno, pokud to bude kdekoliv v Brne, i v blizkem okoli jsem schopna dojet. (nabidka prostor zdejsi skoly stale plati.)
Hami,
ale nepleteš si to s dobro-beauty-cosi, že ne?
vím, že máte v rodině citlivou pleť, u doma vyráběné kosmetiky můžeš zkusit oleje, buď jednotlivě, nebo míchané, ale rozhodně ne emulze (krémy, mléka), množí se v nich mikroorganizmy stejně rychle, jako v komerční produkci, ale výchozí stav je při veškeré snaze o sterilnost mnohem kontaminovanější, než je ropová komerce takže se může ukázat alergická reakce na přípravek klidně po 2 - 3 týdnech po umíchání (a člověku bez kožních problémů může ještě další 4 týdny klidně vyhovovat)
já povezu veškeré své zásoby olejů a spol, klidně Ti dám domů po kelímku, abys měla čas to i s rodinou prozkoušet a mohla při příští bambucké/éterácké hromadce objednat, co vám vyhovuje
s barvičkama neposloužím, vyhodila jsem před cca. 2-3 lety oba kosmetické kufříky do popelnice a teď už beru na milost jen několik přísně vybraných jedinců
poptávám možnost konání v kyjovské Něze, pokud by to šlo, potom nejspíš v nějakou sobotu od poledne
(mají dětský koutek )
Vydro, jen se pusť do organizace mám české ofic bydliště kousek od Kyjova a v Praze jsem trávila 11 let svého dospělého života. na JM jezdím co chvíli, Praze dlužím návštěvu dva roky... proto v obou případech tak tlačím na pilu
Ame,to je pro mně celkem dobré místo,mám to dvacet minut,bohužel čas je u mně problém-v nejbližší době mám plno(účetní),takže budu spoléhat,že se mi podaří mít volno
a to tak, že:
- v pondělí nebo úterý, když mají zavíračku, můžeme mít k dispozici kuchyň celý den,
- od středy do pátku otevírají ve čtyři, takže bychom musely mít do čtyř kuchyň uklizenou,
- o víkendu je šrumec a neručí se za nic, leda "salónek" s el. zásuvkou - takže víkend spíš nic než moc
je tam (údajně, já tam nebyla) dětský koutek, na wc přebalovák. pokud bychom chtěly a domluvily předem, uvařili by nám (i pozdní) oběd
odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil, dýchánek se může konat i v kyjovské Něze, takže pokud by šlo o sobotní odpolední termín, máme ji k dispozici (i s celým sortimentem čaj a kávů, aby to bylo po všech stránkách příjemné setkání!)
Dneska jsem si odtamtud odvezla růžový hydrolát, 180 ml/59 Kč, ale dotyčný obchodní zástupce jezdívá tak jednou za dva měsíce, takže se nadá zaručit nášup (i když jsem ho samozřejmě domluvila)
BUDU NA JIŽNÍ MORAVĚ POSLEDNÍ VÍKEND V KVĚTNU (ale pokud by termín nevyhovoval, ráda si kvůli tomu zajedu i jindy, samo...)
vytvořila jsem hlasování o termínu konání, jsou v něm uvedeny časové možnosti podle možných míst konání - pondělky v Lažánkách, soboty v Kyjově
Hamino, nabízela jsi Lelekovice - o jaké dny během června by se jednalo? mohla bych je ještě doplnit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.