Zaslal: po březen 05, 2012 6:39 am Předmět: Chrápání - co vám pomohlo?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat vás, kterým něco pomohlo na chrápání vaše/vašich manželů, co to bylo? Nechci rady, co by mohlo pomoct a co se dá koupit, ale konkrétní zkušenosti, prosím.
Tos mě moc nepotěšila... Já usnu, ale budím se 100x za noc a malá taky, ta pak vzbudí mě a syna, já budím manžela, ten spí dál a já hledím do stropu a přemýšlím. Musí něco existovat
já ondrejka vzbudím tak čtyřikrát, po páté se naštve (někdy na mě, někdy na sebe) a odchází spát do kuchyně ke kamnům (na zem).
to by u vás nešlo?
(jinak taky nevím, pardon..)
Jinak fakt nic.... S usnutím dřív taky souhlasím, ale zpravidla mě někdy nad ránem stejně vzbudí.
Fakt se potřebuju v rámci možností yvspat, být vzhůru ještě kvůli němu, asi to nepřežije... _________________ Tobiáš *06/2007
Anika *08/2009
Simon *02/2012
za ty roky mám natrénovaný šťouch nohou... většinou se otočí a je chvíli klid
a za mě - nesmím spát na zádech, nejhorší že, že to moje chrápnutí vzbudí i mě
já nevím, v lékárně prý mají jakési potvory na nos, a někdo říká odstranit nosní mandle - každopádně, chrápání se PRÝ dá léčit _________________ Dragon's cave - blog My handwork DST Gallery
Nepomohlo nic až na oddělené ložnice ale to zas má jiné nevýhody (které neřešíte, když se týdny nevyspíte).
Já mám špunty v uších, syn je zvyklý od narození.
Sousedky manžel přestal chrápat, když zhubnul 16 kg (a na to konto si našel mladou hubenou kočičku a odtěhoval se - zlatý chrápání, i když by ho člověk taky někdy zabil )
Jednak nemáme moc místo na tu druhou "ložnici" a taky mám problém s tím, že malá odmítá spát v postýlce a v noci tak strašně cestuje po posteli, že mám strach, že ji sama neuhlídám.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 16872 Bydliště: s výhledem na Ještěd
Zaslal: po březen 05, 2012 8:18 am Předmět:
Josefka napsal:
Sousedky manžel přestal chrápat, když zhubnul 16 kg (a na to konto si našel mladou hubenou kočičku a odtěhoval se - zlatý chrápání, i když by ho člověk taky někdy zabil )
Nepřišla jsem na to, jak zajistit postel před spadnutím naši coperfieldky. ve spánku si stoupne, málem přeleze manžela,...poradíš? Zábrana/peřiny/kojopolštář...to vše selhalo. potřebovala bych klecové lůžko
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.