Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

CROCS Z UK

Poslední komentáře  
· 1 PLenčin páteční trapas
· 2 PLenčin páteční trapas
· 3 PLenčin páteční trapas
· 4 PLenčin páteční trapas
· 5 PLenčin páteční trapas
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Manželská krize,spíš ale jen moje :(
· 2 Domácí zpracování ovčí vlny
· 3 Jak se zdravite (vitate)?
· 4 Postel z dřevěných palet
· 5 Kontakt s rodičem přes Skype
· 6 Ibalgin v hojnějším množství na začátku těhotenství
· 7 Chrudimská porodnice - zkušenosti
· 8 Hudba na rozloučenou
· 9 Hlubinná regresní terapie - zkušenosti.
· 10 Porodnice Slaný

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 2007 - Březen*
·  2 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
·  3 Jak se zdravite (vitate)?
·  4 Ame radí - pátrá - informuje
·  5 Manželská krize,spíš ale jen moje :(
·  6 Manželská krize,spíš ale jen moje :(
·  7 Manželská krize,spíš ale jen moje :(
·  8 2008 - listopad
·  9 Manželská krize,spíš ale jen moje :(
·  10 Pomazlení od úči
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 1606, 1607, 1608  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz ZMŽ - Z matky ženou...
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diny
Howgh
Howgh

Registrace: 21.9. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 10:54 am    Předmět: Citovat

Aquilo, ano, přesně jsi vystihla tu podstatu, jsi fakt šikovná !!!! Huráááá
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Absa
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 17.10. 2007

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:00 am    Předmět: Citovat

Aquila napsal:
Děkuju za přivítání!
Já prostě cítím, že teď jak žiju je to ONO co jsem celý život hledala. Zhubla jsem 11kg bez trápení, hladu, nervozity, šíleného drilu a odpírání. Když mám chuť na čokoládu, tak si dám čtvereček, když mám chuť na smažák, tak si dám kousek, nesežeru dva jak dřív. Protože vařím pro chlapa a dítě, tak se snažím jíst všechno, ale míň a ve zdravější podobě, což mi maximálně vyhovuje. Jedu ve Stobu a v podstatě až na vyjímky se zelenám. A taky nejsem tak striktní a jaksi víc tolerantní a smířlivá sama k sobě. Když někdy zhřeším, no a co??? Cvičím JM a za 7 dní jsem odcvičila 5x. Dřív bych se na to vyprdla, protože to nezvládám, teď si říkám super, jsem dobrá, že jsem to dala 5x!!! A hubnu!!! A taky poprvé v životě to nedělám kvůli okolí, kvůli chlapovi atd., ale sama kvůli sobě a to je pro mě ta největší výhra!
A to díky vám všem tady, takže ještě jednou moc děkuju, že tu jste!!! srdicko

Přesně. To je ten správný přístup, to je změna stylu, ne dieta.
Tleskám. Huráááá
Moderátor kočárkárny 2nd
Moderátor kočárkárny 2nd

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:02 am    Předmět: Citovat

Diny, gratuluju, jsi dobrá Veselý
Já běh nesnáším, to je snad nejhorší sport, co znám Veselý. Ani teda neumím běžet tak, abych si držela tepovku. Při běhu zásadně rudá, slinu v koutku pusy, křeč v boku...

Jaký malý sacharid si teda dáváte k véče? Normál chleba? Zrníčkový? Kolik?

Mám marodné děti, takže tento týden to bude o zdravých obědech, vyřádím se na tom, těším se Veselý. Dneska rybka, brambory, brokolice (z té bude Adam "nadšen" Veselý)

Večer si dám šlapohyb.

Dostala jsem od manžela koloběžku, z toho mám teda obrovskou radost, ale nějak nevím, kam s ní tady po Praze jezdit....
http://www.intrea.cz/eShop/k-y-city-black-red-kolobezka-city-16-12-black-red/zbozi.aspx
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mirabilis
Krafařka
Krafařka

Registrace: 12.3. 2010

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:20 am    Předmět: Citovat

já si k večeři dávám jeden plátek žitnýho chleba od penamu má asi 45g, to je můj večerní malý sacharid Mrk vypustit bych ho mohla, ale jsem zvyklá jíst chleba a asi bych i měla hlad a na nějaký trápení a odpírání nemám náladu
Corina
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 8.5. 2007

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:31 am    Předmět: Citovat

Pěkně se to tu rozrůstá, ani dočítat nestíhám, takže nejsem úplně v obraze. Nechápu, jak to vy ostatní všechno stíháte - jakmile se venku udělá hezky, nezvládám nic z indoorových aktivit (typu uklízení, vaření, papírování, atd.) a když večer konečně přitáhneme zvenku domů, nestačím zírat na ten čurbes všude kolem (takže příspěvky o generálních úklidech ve mně vyvolávají menší deprese ... Vychechtaný )

Ale díky příznivým teréním podmínkám začínám přicházet na chuť cyklo-mánii. Já, která jezdila v Praze maximálně o víkendu s dětmi do Prokopáku, teď jezdím na kole vždy a všude. Děti jsou z toho nadšené, o psovi ani nemluvě - najednou se může zúčastnit i výprav z/do školy, po nákupech, ze kterých byla díky ježdění autem jako nepřizpůsobivý pasažér vyloučena. Sice ještě pořád chodím ráno běhat, ale kolu propadám čím dál víc, je mi fuk, jestli jízdou hubnu, nebo ne (asi spíš ne, nejsem žádný závodník), je to prostě paráda!

Navíc mám dobrý pocit z toho, že se chovám alespoň trošku eko pokaždé, když nechávám auto v garáži (já vím, ozón to nespasí, ale moje lehce nazelenalá dušička má pokoj Vychechtaný )

A skákání na trampolíně miluju, máme sice jen třímetrovou, ale i na té se dá skvěle vyblbnout, zvlášť, když vám Allways dají křííídla ;) Už raději mizím, tohle vůbec není "žrádelníčkovský" příspěvek, že ano, ale vaření teď momentálně neřeším Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Diny
Howgh
Howgh

Registrace: 21.9. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:34 am    Předmět: Citovat

Corino, to je žrádelníčkový příspěvek a Always to jistí, to máš recht Veselý))

Jinak právě že my teď byli v luftě už několik dní, pořád na zahradě, venku a tak si dneska užívám, že dětem se nechtělo do školky a pustila jsem se do té ložnice a za odměnu jsem tu, čtu a sem tam písnu Veselý Však jsem tu skoro 3 týdny prakticky nebyla, o to víc mě to dnes baví si tu splkat:)
Alibaba
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:37 am    Předmět: Citovat

Allways? Mam pocit, ze skor Molimed V rozpacích Vychechtaný
Hanele
Drbna
Drbna

Registrace: 2.10. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:43 am    Předmět: Citovat

jé, mám pocit, že tato diskuze působí i bez toho, abych dočítala...
Dnes jsem se opravdu už na ten čurbes nemohla dívat a navíc jsem o víkendu ztratila klíče, po včerejším marném hledání jsem se na všechny dnešní aktivity vykašlala a už to tu začíná vypadat jak u lidí...
Nějak se furt nemůžu přizpůsobit tomu, jak moc nám narůstá všude prach. Když jsme byli sami dva, byl to téměř bezprašný dům, teď v pěti je to děs...
NO ale co, aspoň v obýváku jsem už zvítězila ;););)
JM denně taky nezvládám... Je teď tolik práce na zahradě, že to prostě nedávám.. Ale když některý den nedělám, tak si dám JM...
Absa
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 17.10. 2007

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:37 pm    Předmět: Citovat

Jdu vám popřát dobrou chuť, pokud zrovna obědváte. Já už jsem po o.
Pro ty, které válčíte s nedostatkem tuků možná malý tip:
Nudle s makem. Veselý
Pochopitelně ne podle klasické představy, kde se vyskytuje jedno zrnko maku na jednu nudli, vše se utápí v tuku a je to celkově nechutné jídlo, tak jak to bývalo za našich mladých let ve školní jídelně...

Poněkud zdravější varianta, co na dlouho zasytí, je použití žitných celozrnných těstovin (pozor, nevařit doměkka, ať si nezvyšujete GI).
Já si pro sebe dělám asi 80g suchých těstovin, k tomu cca 30-40g maku a dám si i cukr (stačí troška), protože neslazené se to fakt nedá.
A k doplnění tuků pokapu troškou rozpuštěného másla (5-10g, podle toho, jak na tom s tuky ten den jsem).

Je to tedy dosti sacharidový oběd (kaloricky se pohybuje kolem 2000 KJ), ale já si ho občas naplánuji (třeba po dopoledním pohybu, jako dnes), zaprvé abych ukojila své občasné touhy po sladkém a za druhé mak na mě působí tak trochu projímavě, takže pokud potřebuji trochu "popostrčit" Stydlín, tak se to hodí...
Odpoledne a večer už mám v plánu hlavně bílkoviny (cottage, šunka) a zbytek zeleniny, aby semaforky zezelenaly. Na rozdíl od některých z vás večer ty sacharidy nepotřebuji, takže jsem v poho. Veselý
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 17.11. 2009

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:58 pm    Předmět: Citovat

Irucha napsal:

Dostala jsem od manžela koloběžku, z toho mám teda obrovskou radost, ale nějak nevím, kam s ní tady po Praze jezdit....
http://www.intrea.cz/eShop/k-y-city-black-red-kolobezka-city-16-12-black-red/zbozi.aspx

ta je boží .. jsme jednu dobu mela ideu že budu syna vozit na kolobrndě do školky, ale pak bych musela celou cestu do práce do kopce, tak jsme to nerealizovala a drahoušek je už ve 3 třídě, ale kolobrndu si koupit chci.

jinak diny jsi z behem dobrá, já beham ráda, ale porád bojuju se strachem ze tmy, amy se vracíme z práce kolem 6-7, tak to už jsme strachy po ...... ale ted me to zase moc láká, bývá svetlo až do 9.
Daggi
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 11.3. 2012

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 1:01 pm    Předmět: Citovat

KOukám, že dnes je úklidový den Huráááá

Já mám dneska dovolenou / v práci nejde elektrika a do zdi tam čučet nebudu Huráááá / a gruntuju celý barák. Když jsou dětičky ve škole tak to jde jak po másle.
Mám pohyb a hlavně dobrý pocit, že dům bude aspoň chvilku uklizený Vychechtaný

Dnes jsem si přesto musela přivstat. V 6hodin jsem musela být na odběru krve v 25km vzdáleném okresním městě. Mimochodem vzpoměla jsem si na Diny, že v tuto dobu někde pobíhá mezi poli Hustej

Už jsem také po o a měla jsem rýži s tuňákem ve vlastní šťávě a hrášek...dobrota a hlavně rychlovka.

Všechny nově příchozí zdravím.... Huráááá
Niku
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 9.4. 2009

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 1:01 pm    Předmět: Citovat

Diny,pití je jediná věc,kterou zvládám a ještě nad limit.Musím se i krotit,piju hodně,nemám problém vypít i 4-5 litrů vody za den.A to taky není dobře.

Jste tu holky moc fajn,přijdete mi veselé,spokojené.... Huráááá Huráááá

Dnes jsem šla pro dceru do školky,tak jsem si dala trošku běhu a ještě spáchám nějakou aktivitu. ;)

Aquilo,napsala jsi to moc pěkně,mě se taky líbí,že si člověk může dát i něco "nezdravého",nemám ráda striktně nařízené jídelníčky Kulivočko
Marketakra
Treperenda
Treperenda

Registrace: 22.9. 2008

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 2:17 pm    Předmět: Citovat

Vítám nově příchozí Veselý

U nás byly dnes k obědu těstoviny s brokolicí sypané sýrem.
Vřšchni tři trpaslíci nezvykle usnuli najednou, takže to jdu také na chvilku zalomit.
Odcvičenou mám zatím půlku Kynychové.
Nenicka
Treperenda
Treperenda

Registrace: 7.10. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 3:03 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky,
koukám, nové tváře! Huráááá myslim, že tahle diskuze píchla už hodně lidem mít větší radost ze života, tady to prostě jede Vychechtaný
holky, včera jsem si dala k obědu řízek a salát (bezlepkový všechno ) ale co mi to dělalo! Ačkoli už 3 roky nemám žlučník, tak jsem snad měla žlučníkovej záchvat. A to jsem se nijak nepřejedla. Asi jak jsem upravila to jídlo a do toho zpět tahle pochoutka, tak to se mnou zamávalo. Dneska muselo zákonitě přijít odlehčení, rýže a sojové kostky se zeleninou Vychechtaný a to jsem si zas už lebedila. Dnes taky končím lvevel 1 JM. Koukala jsem na dvojku. A tak nějak jsem nevěřícně kroutila hlavou. Tohle jestli dám, tak už fakt všechno! Vychechtaný Vychechtaný

Už jsem se zmiňovala, že jsem u kalhot mohla stáhnout pásek o jednu dirku. Tak dneska jsem měla jiný gatě, jinej pásek a zas to šlo o dirku, aniž bych břuch zatahovala!!! Takže holky fakt nekecam, je to tak Huráááá . Když popoběhnu, cítím, že mám sílu a kondičku, to je prostě super pocit.

Diny, teda takovejhle kus uběhnout, smekám!!

holky já mockrát cvičila a hlídala si jídlo, povedlo se mi zhubnout, i kondička lepší. Ale to, čeho jsem vlastně chtěla moc dosáhnout, se mi nikdy nepovedlo. Totiž mým velkým přáním už od puberty je, sundat ten špek na břiše. Musela jsem vždycky všechno cvičení dělat blbě, protože jsem fakt makala a na břiše se to nikdy skoro nehnulo. A teď, jestli se mi to povede....!!! Uááááá, budu šťastná jako blecha. Vychechtaný

letim, mějte se tu pěkně
Nenicka
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 5:56 pm    Předmět: Citovat

Hello ladies, Veselý

vítám nové příchozí, zejména ty, co jen tak mýrny týrnyx napíšou, že zhubly 11 kg!!! Super extra speciál!!! Veselý

Kory - konečněěěěěě i zde, zdravím!

Já včera byla snad poprvé v životě líná udělat si večeři... Takže jsem měla misku melouna a Home Sweet Alabama (hlídala jsem hostitelům děti, aby mohli vypadnout sami) a bylo mi blaze... Veselý

Akorát běhání nedávám, strašně mě bolí koleno - ti, kdo mi to říkali předem, měli asi pravdu nebo co... Smutný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz ZMŽ - Z matky ženou... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 1606, 1607, 1608  Další
Přejít na stránku
Strana 310 z 1608
Přidat do záložek

Přejít na: