Miss - akvarko super....jsem se po ranu zasmala
...jinak s tebou souhlasim s temi tezkymi mastnymi jidly - nejak jsem si za tu dobu odvykla a kdyz jsem minuly tyden delala Holandske rizky (mlete maso se syrem - obalene v trojobalu a smazene) no dala jsem si, ale nejak mi to vubec nechutnalo a hlavne mi pak bylo tezko. Je neuveritelne, ze si tel. o rychle zvykne - od te doby se vsem tezkym jidlum vyhybam.
...a kolik by stal balik do CR? Ze by sis to co nevejde do kufru poslala v baliku?
Me konci cyklus STOBu v patek, zapisuju uz jen vahu a miry, obcas kuknu na energ.hodnotu nekterych potravin, ale tim, ze jim porad to same uz to umim odhadnou Avšak hodlam nastavit dalsi cyklus - jsem zvedava, jak mi to spocita
mmch. se me manza v sobotu ptal, jak dlouho jeste hodlam tuhle dietu drzet - ze by jako zridil zivnost zahradnickou, pac posledni dobou nekupuje nic jineho nez zeleninu Tak jsem mu rekla,ze takhle uz budu jist porad - jen otocil oci (ale mezi nami, urcite je rad, ze uz nevypadam jako velryba - tedy hlavne vedle nej ;) )
Registrace: 30.1. 2007 Příspěvky: 1318 Bydliště: Praha
Zaslal: po květen 14, 2012 9:06 am Předmět:
Gratuluji k úbytkům a hlavně k celkové změně životního stylu….
a tiše závidím, že to dáváte bez stobu....
Protože já to nedám .... bez stobu ani ránu.
Prostě to neodhadnu, ne jen co to váží, ale kolik čeho to má..... jasně, že přibližně ano, (skoro po 12 týdnech,že…. ) ale ve finále toho mám buď moc, nebo zase málo…. Takže za mě ještě dlouho stob. Navíc, jak to napíšu do Stobu už na to nemusím myslet. Jídelníček na celý den dopředu to jistí. Jen pak měním, když mám chuť na něco jiného….
Nějak se mi také nedaří vykorigovat příjem s výdejem, (trochu se občas hýbu no…) …. A občas mám prostě hlad….
Potřebovala bych asi každý den jiný příjem, který bude úměrný výdeji …. nevím ….. musím to vychytat….
Miss na kalhotky co budou vypadat jako kalhotky se také moc těším…. Ale má cesta ještě bude dlouhá…..
Já jdu na druhé kolo JM, pak vám napíšu, jak to probíhalo .
Tak to jsem zvědavá...
Já mám rozespaný oslavný koment, ale nějak jsem ho smazala, působil divně...
Taky dneska začínám 2. level, jsem na to zvědavá. Chtěla jsem se po prvním levelu aspoň přeměřit, ale mám první den MS, tak by to nemělo cenu.
Ale rozhodně vidím změnu na lýtkách a pažích a cítím změnu na stehnech. Břicho zatím nic moc.
Koho by to zajímalo, tak TADY je k JM na STOBu docela dobrá diskuze. Houfně se tam doporučuje nechat vždy jeden den v týdnu volný.
Diny, ten název mi připadal výstižnější, ale ono je to jedno...
Kala napsal:
Nějak se mi také nedaří vykorigovat příjem s výdejem, (trochu se občas hýbu no…) …. A občas mám prostě hlad….
Potřebovala bych asi každý den jiný příjem, který bude úměrný výdeji …. nevím ….. musím to vychytat….
No to je právě to proč jsem Stob už vynechala, neuhlídá ty výkyvy, pokud bych se vůbec nehýbala tak asi jo, s pohybem už je to horší, protože na to reagovat podle mě neumí, taky jsem měla hlad. Taky vychytávám
Musím říct, že jsem uplně alergická na větu, byť jen v žertu, pronesenou směrem k synovi: Nejez to, budeš tlustej....
Tohle mi doma nesmí vůči dětem říct nikdo, ami z legrace. Taktéž je zakázané jakékoli hodnocení robustnosi postavy. U dětí fakt stačí málo a je zaděláno ma problém na hodně dlouho, ne-li na celý život.
No asi tak to myslí ... já jsem ze svých taky nešťastná, i na obličeji mám volnější kůži, kosmetička se docela lekla i když mě pochválila za zhubnutí, to jooo, ale ... Strašně chci zhubnout dalších 18, ale té vytahané kůže prostě je dost... uvidíme co s tím, zatím se mažu a mažu a mažu ...
Registrace: 27.9. 2010 Příspěvky: 2012 Bydliště: Praha
Zaslal: po květen 14, 2012 11:36 am Předmět:
Marketakra napsal:
Palcerik napsal:
Musím říct, že jsem uplně alergická na větu, byť jen v žertu, pronesenou směrem k synovi: Nejez to, budeš tlustej....
Tohle mi doma nesmí vůči dětem říct nikdo, ami z legrace. Taktéž je zakázané jakékoli hodnocení robustnosi postavy. U dětí fakt stačí málo a je zaděláno ma problém na hodně dlouho, ne-li na celý život.
Přesně, moje segra je vyloženě hubeňour odjakživa (na hranici podvýživy a normální váhy) a když jí nějaká dobytčí samice na základce řekla, že má tlusté nohy (neměla, ani teď nemá), tak segra okamžitě začala odmítat jídlo Naštěstí se jí nerozjela porucha příjmu, zažehnalo se to, ale tyhle hlášky jsou prostě strašně nebezpečné.
Jak jsem se vrátila od neštovic do práce, stíhám špatně a mrzí mě to, že tu nemůžu být víc. Ale pročítat vás stíhám, to zas jo, a mám radost, jak se vám daří a jak se tu množíme!! ( jestli to není tak, že Miss nebo Diny vždycky odhubnou jednu drobnou ženušku a tím se sem přidá další duše?? )
Chtěla jsem reagovat na tolik z vás a nepamatuju si po tý době lautr nic, chjo.
Jenom snad (ony ty obrázky se holt vpečetí víc než písmenka ) Diny-moc to to sluší a žádnou volnou kožu nevidím!! Já měla tu čest se s tebou vidět na křtu a jsi strašně pěkná baba. A myslím, že nejvíc tvojí krásy je v pohledu, gestech, mimice, hlase-fakt máš obrovský šmrnc a nedivím se, že tvůj chlap je z tebe paf
Registrace: 27.9. 2010 Příspěvky: 2012 Bydliště: Praha
Zaslal: po květen 14, 2012 12:39 pm Předmět:
Zdar dámy Tak dnes jsem se vyspala, vstávali jsme až v šest. Ovšem zítra jdu opět do procesu a půl šestá a ve středu dokonce pátá to jistí .
A fakt se těším, až přestanu chrchlat a začnu cvičit a jezdit na koloběžce a běhat...Maluju si, že všechno stihnu, tak uvidíme
A gratuluju všem s úbytkem, jste úžasné. A vy které zvládáte bez STOBu, smekám, mě to zatím nejde, nemám odhad, tak vážím a zapisuji. A nenápadně podstrkuji manželovi i dítěti zvýšené porce zeleniny, hubnout sice nepotřebují, ale pro zdraví je to určitě plus.
Dotaz: Vy co chodíte pravidelně do práce a máte tam závodní stravování, jak to řešíte? Vykvajzly jste se na jídelnu a nosíte si krabičky, nebo to všelijak pytlíkujete v jídelně, jak se dá?
Registrace: 30.1. 2007 Příspěvky: 1318 Bydliště: Praha
Zaslal: po květen 14, 2012 12:51 pm Předmět:
Diny, děkuji... půjdu se po krémech podívat...
nejhorší to mám asi na břichu... Jestli to někdy zhubnu, budu muset sehnat Dr. Mám i obr velký rozestup břišních svalů..... a asi by to chtělo operaci... teď to břicho chrání obří zásoby tuku... ale když by náhodou, pak už nebyly..... ale to má tak dva roky čas
Zdar dámy Tak dnes jsem se vyspala, vstávali jsme až v šest. Ovšem zítra jdu opět do procesu a půl šestá a ve středu dokonce pátá to jistí .
A fakt se těším, až přestanu chrchlat a začnu cvičit a jezdit na koloběžce a běhat...Maluju si, že všechno stihnu, tak uvidíme
A gratuluju všem s úbytkem, jste úžasné. A vy které zvládáte bez STOBu, smekám, mě to zatím nejde, nemám odhad, tak vážím a zapisuji. A nenápadně podstrkuji manželovi i dítěti zvýšené porce zeleniny, hubnout sice nepotřebují, ale pro zdraví je to určitě plus.
Dotaz: Vy co chodíte pravidelně do práce a máte tam závodní stravování, jak to řešíte? Vykvajzly jste se na jídelnu a nosíte si krabičky, nebo to všelijak pytlíkujete v jídelně, jak se dá?
Ahoj Palcerik (mmch jsi Palceřík, jak se domnívám? ). Chodím do závodky a je to blbý. Ke krabičkám jsem se neodhodlala, dost proto, že mám ráda v poledne teplé jídlo (babička by měla radost, jak mi to vpečetila ;) ). Ale vždycky mě to tak nejak rozhodí, málokdy je to moc zdravé a zelenina není nikdy. Vždycky se potom dávám dohromady několik hodin, furt šmejdím, co bych dala sladkýho. Mám připravené pohotovostní bonbony se sladidlem-taky exploze zdravé výživy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.