Miss - mela jsem modrou, cernou, rezavou, hnedou, bilou, zlutou, oranzovou a cervenou.
A chtela bych vlasy po pas, tak 2x tolik nez mam a leskle hnede s velkymi loknami....
Ok, staci mi, kdyz budu mit sve trapne mikado a nebude videt cara mezi hnedou a cernou. Kdyz tak na sebe koukam, asi pujdu do tmavehnede... Jinak budu sediva blondyna.
Je desne prijemny pocit, kdyz mam jednani, mam na hlave drdol, na nohou lodicky, na sobe sukni a sako a na nose obcas bryle. Pracuju v technickem oboru, lide, se kterymi jednam, jsou z 99% muzi. A musim rict, ze je mi prijemne, kdyz vidim, ze se libim. (obcas).
Nedavno jsem si ustrihla ofinu a musim rict, ze je to docela fajn, kdyz ji nechci, tak ji nacesu a zgeluju nahoru, kdyz ji chci, nacesu dolu. A kdyz se mi podari odejit z domu bez zubni pasty na vlasech, je to vubec bajecny:-) (coz nesouvisi s detma, ale s tim, ze jsem zbrkla.... - s mou historkou o naneseni do podpazi misto deodorantu peprovy sprej jsem uz trapna - ukazka me zbrklosti:-)
A vlasy... ach ty vlasy... Nechavam si odrustat cernou barvu (bylo mi 35 a mam dojem, ze v modrocerne jsem stejne trapna jako padesatileta peroxidova blondyna)...
N.
Proč? Je mi 33 a konečně mám pocit, že vypadám dobře s černými vlasy Bude to za 2 roky jinak?
A vlasy... ach ty vlasy... Nechavam si odrustat cernou barvu (bylo mi 35 a mam dojem, ze v modrocerne jsem stejne trapna jako padesatileta peroxidova blondyna)...
N.
Proč? Je mi 33 a konečně mám pocit, že vypadám dobře s černými vlasy Bude to za 2 roky jinak?
Covece, ja ziju v tom, ze vylozene cerna, jako modrocerna, je stejne neprirozena jako moc blondata.
Mam ji uz peknych par let a uz me nejak nudi..
Kdysi jsem si dala zavazek, ze do 35 budu cerna a pak s tim neco udelam. Tak uz mi 35 bylo a aspon o tom mluvim:-)
Registrace: 12.2. 2009 Příspěvky: 120 Bydliště: Brno
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:37 pm Předmět:
Veronika napsal:
Nicol napsal:
N.
ja se v 35 zas k cerne vracim, po dvou letech pokusu s tmavehnedou ci necim fialovym cerna je proste nej
jo a můj sen jsou takový ty nesundavací řasy, jak se jen doplňují jako nehty... Plánujete někdo, máte někdo? Nemuset patlat řasenku a nemít ji občas-často rozmazanou jak mi dítě plácá po obličeji
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 4186 Bydliště: dedinka na Slovensku; na BC Květníček
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:39 pm Předmět:
Miss, tak s vlasmi sme na tom podobne, ale ukecala som to doma aspoň na postupný strih pred 2 mesiacmi a cítim sa výrazne lepšie.
Včera prvýkrát v živote kozmetička, plánujem ešte aspoň raz zopakovať (akcia na Zľavomate, na plnú cenu fakt nemám). A hneď som sipozisťovala, aký mám typ pleti, aké by som mala používať krémy a tak celkovo. Zatiaľ to v najväčších mrazoch istí modrá Indulona, inak nič.
Chudnúť nepotrebujem, ale na obnov šatníka začínam pracovať. Minulý mesiac som si kúpila novú zimnú bundu (ehm, na tú starú mi brat minule povedal, či sa ešte nerozpadla) a čižmy k sukni (to som nosila jedny už 15 rokov, ale zasa ja tú sukňu v zime takmer nenosím).
D.
[/quote]
Ale prostě co je to hezký oblečení?[/quote]
Pro mě je celkem změna, že jsem vyměnila tenisky a velký mikiny za kozačky a menší rifle. Teď v sobě hledám odvahu na úpletový šaty _________________ Stáňa
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 4186 Bydliště: dedinka na Slovensku; na BC Květníček
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:41 pm Předmět:
Stanulka napsal:
Ale prostě co je to hezký oblečení?[/quote]
Pro mě je celkem změna, že jsem vyměnila tenisky a velký mikiny za kozačky a menší rifle. Teď v sobě hledám odvahu na úpletový šaty [/quote]
To aj ja, zatiaľ som ju nenašla.
N.
ja se v 35 zas k cerne vracim, po dvou letech pokusu s tmavehnedou ci necim fialovym cerna je proste nej
Jako fakt? Tohle je pro me velmi cenna info, takze se nemam cejtit trapne v cerne? Uhlove cerne? Ze bych si svuj vekovy limit posunula.....?
Já už jsem ZMŽ několik let a upřímně-je to fajn.
Jak říká ségra, čím stárneš, tím lepší, tím hezčí Doba mateřské u mne byla skoro jak doba temna. Prostě peníze nebyly, my oba dost mladí a dluhy jsme nechtěli. Tak se šetřilo.
Děti stále miluji, ale jen ty na chvíli-se kterýma můžu chvíli blbnout a pak zas vrátit.
Jo a taky stav ZMŽM ( z matky ženou milenkou ) je taký výhra.
Mám na sebe čas, mám čas na ostatní , mám čas naučit se být výborná lyžařka,můžu vymetat zábavy, plesy, kytarobraní,můžu se celý den prdelit na záhonech a nemusím jít dělat oběd...Můžu si číst do půl druhé ráno,protože mne nikdo v šest ráno nebudí a když tak si prostě dám šlofíka po O...
Ale moc , moc , děkuji, že jsem vůbec tou matkou mohla být!
jo a můj sen jsou takový ty nesundavací řasy, jak se jen doplňují jako nehty... Plánujete někdo, máte někdo? Nemuset patlat řasenku a nemít ji občas-často rozmazanou jak mi dítě plácá po obličeji
Vím, že je na BC dělá Martinak, tak třeba sem skočí a něco o nich poví...
Já jsem zatím u pravidelné pedikúry.
Používáte nějaký special krém? Já se nemůžu odpoutat od Nivei Soft, to je asi v mým věku hodně trapný
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.