Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Rada ohledně svatebních šatů
· 2 PPM na dvojky či jedno?
· 3 kterou pračku AEG na 7 kg?
· 4 Prsa paní Žolíkové
· 5 Dělá vám to Seznam.cz taky?
· 6 Ukončení povinného ručení
· 7 Medaile
· 8 Jak říct dítěti o návštěvě psychologa?
· 9 na MD dřív nebo později?
· 10 Propojení dvou PC - prosím o radu

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  2 Prsa paní Žolíkové
·  3 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  4 Prsa paní Žolíkové
·  5 Listopad 2011
·  6 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  7 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  8 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  9 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  10 Rodíme stejně jako v 50. letech?
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

ZMŽ - z matky ženou! :-)
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 174, 175, 176  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz ZMŽ - Z matky ženou...
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vaše konfekční velikost?
32-34
3%
 3%  [ 20 ]
36-38
36%
 36%  [ 193 ]
40-42
31%
 31%  [ 166 ]
44-46
18%
 18%  [ 96 ]
48-50
6%
 6%  [ 34 ]
52 a víc...
2%
 2%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 522

Autor Zpráva
Ka-tka
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:32 pm    Předmět: Citovat

no a co se tyce vlasu a kosmetiky- tak na thle si potrpim, at jsem byla tehotna, kojice, nebo proste matka.....

Bedary uz nastesti nemam asi 5 let, takze oblicej je OK, staci zvyraznit oci, a pusu.

A vlasy mam nakratko, takze kadernice co 2 mesice + barva
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nicol
Kecka
Kecka

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:32 pm    Předmět: Citovat

Miss - mela jsem modrou, cernou, rezavou, hnedou, bilou, zlutou, oranzovou a cervenou.
A chtela bych vlasy po pas, tak 2x tolik nez mam a leskle hnede s velkymi loknami....

Ok, staci mi, kdyz budu mit sve trapne mikado a nebude videt cara mezi hnedou a cernou. Kdyz tak na sebe koukam, asi pujdu do tmavehnede... Jinak budu sediva blondyna.

Je desne prijemny pocit, kdyz mam jednani, mam na hlave drdol, na nohou lodicky, na sobe sukni a sako a na nose obcas bryle. Pracuju v technickem oboru, lide, se kterymi jednam, jsou z 99% muzi. A musim rict, ze je mi prijemne, kdyz vidim, ze se libim. (obcas).

Nedavno jsem si ustrihla ofinu a musim rict, ze je to docela fajn, kdyz ji nechci, tak ji nacesu a zgeluju nahoru, kdyz ji chci, nacesu dolu. A kdyz se mi podari odejit z domu bez zubni pasty na vlasech, je to vubec bajecny:-) (coz nesouvisi s detma, ale s tim, ze jsem zbrkla.... - s mou historkou o naneseni do podpazi misto deodorantu peprovy sprej jsem uz trapna - ukazka me zbrklosti:-)

N.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Veronika
Howgh
Howgh

Registrace: 16.10. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:33 pm    Předmět: Citovat

Nicol napsal:
A vlasy... ach ty vlasy... Nechavam si odrustat cernou barvu (bylo mi 35 a mam dojem, ze v modrocerne jsem stejne trapna jako padesatileta peroxidova blondyna)...

N.

Proč? Je mi 33 a konečně mám pocit, že vypadám dobře s černými vlasy Mrk Bude to za 2 roky jinak?
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Veru123
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:34 pm    Předmět: Citovat

Navrhuju udělat foto před a foto pak po přerodu Huráááá . Fakt je to slast se obléct "normálně", oblíbený parfém a na chvíli vypadnout ;)
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Nicol
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:35 pm    Předmět: Citovat

Veronika napsal:
Nicol napsal:
A vlasy... ach ty vlasy... Nechavam si odrustat cernou barvu (bylo mi 35 a mam dojem, ze v modrocerne jsem stejne trapna jako padesatileta peroxidova blondyna)...

N.

Proč? Je mi 33 a konečně mám pocit, že vypadám dobře s černými vlasy Mrk Bude to za 2 roky jinak?

Covece, ja ziju v tom, ze vylozene cerna, jako modrocerna, je stejne neprirozena jako moc blondata.
Mam ji uz peknych par let a uz me nejak nudi..

Kdysi jsem si dala zavazek, ze do 35 budu cerna a pak s tim neco udelam. Tak uz mi 35 bylo a aspon o tom mluvim:-)

N.
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:36 pm    Předmět: Citovat

Veru123 napsal:
Navrhuju udělat foto před a foto pak po přerodu Huráááá . Fakt je to slast se obléct "normálně", oblíbený parfém a na chvíli vypadnout ;)

To je slovo do pranice...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Maceska
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 12.2. 2009

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:37 pm    Předmět: Citovat

Veronika napsal:
Nicol napsal:

N.

ja se v 35 zas k cerne vracim, po dvou letech pokusu s tmavehnedou ci necim fialovym Veselý cerna je proste nej Veselý
Stanulka
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 11.1. 2011

Veru123 napsal:

Jednu takovou teda mám a je to hrozný zjištění že jsem se cítila dobře i když jsem vypadala tak jak jsem vypadala Veselý
Veru123
Žvatlalka
Žvatlalka

jo a můj sen jsou takový ty nesundavací řasy, jak se jen doplňují jako nehty... Plánujete někdo, máte někdo? Nemuset patlat řasenku a nemít ji občas-často rozmazanou jak mi dítě plácá po obličeji Vychechtaný
Danka
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:39 pm    Předmět: Citovat

Miss, tak s vlasmi sme na tom podobne, ale ukecala som to doma aspoň na postupný strih pred 2 mesiacmi a cítim sa výrazne lepšie.
Včera prvýkrát v živote kozmetička, plánujem ešte aspoň raz zopakovať (akcia na Zľavomate, na plnú cenu fakt nemám). A hneď som sipozisťovala, aký mám typ pleti, aké by som mala používať krémy a tak celkovo. Zatiaľ to v najväčších mrazoch istí modrá Indulona, inak nič.
Chudnúť nepotrebujem, ale na obnov šatníka začínam pracovať. Minulý mesiac som si kúpila novú zimnú bundu (ehm, na tú starú mi brat minule povedal, či sa ešte nerozpadla) a čižmy k sukni (to som nosila jedny už 15 rokov, ale zasa ja tú sukňu v zime takmer nenosím).
D.
Stanulka
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 11.1. 2011

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:40 pm    Předmět: Citovat

[/quote]
Ale prostě co je to hezký oblečení?[/quote]

Pro mě je celkem změna, že jsem vyměnila tenisky a velký mikiny za kozačky a menší rifle. Teď v sobě hledám odvahu na úpletový šaty Vychechtaný
Danka
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:41 pm    Předmět: Citovat

Stanulka napsal:

Ale prostě co je to hezký oblečení?[/quote]

Pro mě je celkem změna, že jsem vyměnila tenisky a velký mikiny za kozačky a menší rifle. Teď v sobě hledám odvahu na úpletový šaty Vychechtaný[/quote]
To aj ja, zatiaľ som ju nenašla.
Nicol
Kecka
Kecka

Maceska napsal:
Veronika napsal:
Nicol napsal:

N.

ja se v 35 zas k cerne vracim, po dvou letech pokusu s tmavehnedou ci necim fialovym Veselý cerna je proste nej Veselý

Jako fakt? Tohle je pro me velmi cenna info, takze se nemam cejtit trapne v cerne? Uhlove cerne? Ze bych si svuj vekovy limit posunula.....?
Morana
Krafařka
Krafařka

Registrace: 28.4. 2010

Já už jsem ZMŽ několik let a upřímně-je to fajn.
Jak říká ségra, čím stárneš, tím lepší, tím hezčí Veselý Doba mateřské u mne byla skoro jak doba temna. Prostě peníze nebyly, my oba dost mladí a dluhy jsme nechtěli. Tak se šetřilo.

Děti stále miluji, ale jen ty na chvíli-se kterýma můžu chvíli blbnout a pak zas vrátit.
Jo a taky stav ZMŽM ( z matky ženou milenkou Veselý ) je taký výhra.
Mám na sebe čas, mám čas na ostatní , mám čas naučit se být výborná lyžařka,můžu vymetat zábavy, plesy, kytarobraní,můžu se celý den prdelit na záhonech a nemusím jít dělat oběd...Můžu si číst do půl druhé ráno,protože mne nikdo v šest ráno nebudí a když tak si prostě dám šlofíka po O...

Ale moc , moc , děkuji, že jsem vůbec tou matkou mohla být!
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:42 pm    Předmět: Citovat

Veru123 napsal:
jo a můj sen jsou takový ty nesundavací řasy, jak se jen doplňují jako nehty... Plánujete někdo, máte někdo? Nemuset patlat řasenku a nemít ji občas-často rozmazanou jak mi dítě plácá po obličeji Vychechtaný

Vím, že je na BC dělá Martinak, tak třeba sem skočí a něco o nich poví...

Já jsem zatím u pravidelné pedikúry. Veselý

Používáte nějaký special krém? Já se nemůžu odpoutat od Nivei Soft, to je asi v mým věku hodně trapný Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz ZMŽ - Z matky ženou... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 174, 175, 176  Další
Přejít na stránku
Strana 2 z 176
Přidat do záložek

Přejít na: