Zaslal: st únor 15, 2012 7:08 pm Předmět: Prodám postel KURA
Dobrý večer, se souhlasem Missorky nabízím k prodeji postel KURA včetně matrace a baldachýnu. Postel je cca 3 roky stará, nemá žádné zásadní šrámy ani jiné nedostatky. Jsem z Litoměřic, preferuji osobní odběr. Cena 2300 Kč. Verča
Registrace: 11.12. 2007 Příspěvky: 3989 Bydliště: prostě doma
Zaslal: st únor 15, 2012 7:35 pm Předmět:
Nekupuji, neb doma už jednu máme...
Jen chci napsat, že ta postel je naprosto geniální a trvanlivá. Máme ji už 4 roky, syn s kamarády po ní skáčou a postel drží ;) .
Nejvíc je na ní super, že je oboustranná - tedy jednak lze na ní spát dole; anebo jí otočit a spát nahoře (cca metr vysoko) a dole mít "bunkr na hračky" nebo pod ní do L zasunout normální postel pro druhé dítě.
Bližší informace na stránkách IKEA.
Registrace: 26.11. 2007 Příspěvky: 1027 Bydliště: Zvičina na dohled
Zaslal: st únor 15, 2012 8:54 pm Předmět:
Mafaf napsal:
Jen chci napsat, že ta postel je naprosto geniální a trvanlivá. Máme ji už 4 roky, syn s kamarády po ní skáčou a postel drží ;) .
Nejvíc je na ní super, že je oboustranná - tedy jednak lze na ní spát dole; anebo jí otočit a spát nahoře (cca metr vysoko) a dole mít "bunkr na hračky" nebo pod ní do L zasunout normální postel pro druhé dítě.
Hodně štěstí při prodeji i koupi ;)
Maf, prosim tě, jak je vysoký ten prostor, když je postel nahoře? Neklepete věčně o ni hlavou, když se leze pro něco pod ni? a nezakopává se o ten rám na zemi?
děkuju
Registrace: 11.12. 2007 Příspěvky: 3989 Bydliště: prostě doma
Zaslal: st únor 15, 2012 9:06 pm Předmět:
Leela napsal:
Mafaf napsal:
Hodně štěstí při prodeji i koupi ;)
Maf, prosim tě, jak je vysoký ten prostor, když je postel nahoře? Neklepete věčně o ni hlavou, když se leze pro něco pod ni? a nezakopává se o ten rám na zemi?
děkuju
Tak ten prostor pod postelí je vysoký 83 cm ;) . A je to fakt skvělý.
Dobrý večer, omlouvám se za pozdní reakci, celý den jsem nebyla na netu. A děkuji moc MAFAF, že tak rychle odpověděla na dotazy, které tu padly místo mě .
Pokud máš Pritt ještě stále zájem, pošli mi prosím SZ, nebo odpověz do diskuze, domluvíme detaily.
Pro Isinka - pokud se nedomluvím s Pritt, tak do Ústí bych ještě teoreticky byla schopna rozloženou postel zavézt...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.