Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:03 pm Předmět: můj muž se zamiloval do jiné
Můj muž mi včera oznámil, že už skoro rok "bojuje" se zamilovaností do kolegyně a že před týdnem spolu začali chodit.
Mám pocit, že jde jen o nějakou příšernou noční můru a že se musím každou chvíli vzbudit... Máme spolu pětiletou dceru, nedostavěný dům a hypotéku. Jsme spolu 14 let, z toho 10 manželé.
Nemůžu jíst, spát, mám zimnici a pocit, že to nezvládnu. V práci se snažím přežít a brečím až v noci, když malá usne. Zhroutil se mi svět a nevidím před sebou žádnou budoucnost
Navíc jsem si před 14 dny nahmatala bulku v prsu a ve středu jdu na sono.
Kdysi jsem prožila rozchod po sedmiletém partnerství a vím, že časem se to zlepší, ale teď mi to přijde milionkrát horší. Plánovali jsme druhé dítě, dvakrát jsem prodělala zamlklé těhotenství, naposledy letos v květnu. Bude mi 38, takže i tahle touha je passé.
Je to tak čerstvé, že o tom ještě nemůžu mluvit ani s kamarádkama (rodině nechceme zničit svátky).
Začala jsem přemýšlet i o antidepresivech, abych byla schopná přežít tyhle poslední "rodinné" Vánoce, třezalka mi nepomáhá.
Omlouvám se za tyhle výlevy, ale musela jsem to ze sebe dostat.
to je mi tak líto klidně bych do AD šla, jestli cítíš, že ti pomůžou. . _________________ Jana & Jenda 07/2010 30+5tt 1.120g
1 rok - 71cm a 10kg
2 roky - 82cm a 11kg
Chtěl s oznámením počkat až do středy, až budu mít výsledky z nemocnice. Ale nějak to urychlilo moje naléhání, aby si se mnou a dcerou sedl ke stolu, dal si čaj a cukroví (chvilku před tím jsme mu přáli k svátku). Pořád měl něco jiného "na práci", až jsem toho měla dost, šla pustit dceři pohádku a mýt nádobí. Měl pak urgentní potřebu mi vysvětlit, proč se chová jak se chová.
Registrace: 28.9. 2006 Příspěvky: 5033 Bydliště: Všude dobře, tak co doma?......
Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:19 pm Předmět:
Teda já bych ho doma na svátky už nechtěla, jen ať si ho milenka užije i se salátem a kaprem. Sorry, je to bezohledný debil. Fakt mohl s tím oznámením ještě chvilku počkat.
Hlavní je, že máš práci a ostatní už se nějak vyvine samo.
mmch, kdyby se můj chlap zamiloval do jiné, byl by to pro mne jasný konec. Fyzická nevěra mi přijde, narozdíl od zamilování se někde jinde, omluvitelná. _________________ http://picasaweb.google.com/Sojsinka
...... na FB "Sojsinka tašky"
Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Naposledy upravil Gondwana dne po prosinec 19, 2011 7:31 pm, celkově upraveno 1 krát.
Omlouvám se za inko, ale nějak to nechci ventilovat veřejně... Před necelými 2 lety mi manžel oznámil to samé, zamiloval se do kolegyně z práce, nechce mě podvádět tak mi to říká... Bylo to v polovině února. Během dvou dní jsem sbalila sebe i tehdy osmiměsíční dceru a odstěhovala se k našim. Ona byla čerstvě vdaná, ale nějak jí to nevadilo v tom zblbnout otce miminka, i přesto že by se nerozvedla. On se do ní totálně zbláznil.
Nicméně dopadlo to tak, že se rozešli (snad i proto, že jsem byla ochotná mu dát druhou šanci), v červenci jsme se nastěhovali do nového pronájmu a začali znovu... Teď nám to docela klape, sice to občas zaskřípe, ale je nám spolu dobře, manžel se ke mně zase chová moc hezky, projevuje mi lásku... Sice to trvalo víc než půl roku než se z toho dostal, ale je zase zpátky s náma, se mnou...
Nemám radu jak a co řešit, jen jsem ti chtěla napsat, že není všechno ztracené...
Nicméně držím palce ať to dopadne jakkoliv abys to se ctí zvládla a ustála.
Jo kdybys chtěla tak dej vědět, pošlu ti sz a můžem to spolu probrat, veřejně další detaily ventilovat nechci...
Zelenoočko - je mi to moc líto a co se svátků týká asi bych ho tam snesla jen kvůli malé......
Nevím,co všemu tomu předcházelo,jestli je třeba šance něco zachraňovat,ale z osobní zkušenosti vím,že lepení vztahu je na nic......
Co se týká AD - já jsem pro,měl v tomhle blbým období moc pomohly- Měla jsem jedny na den a jedny na noc a zhruba po 10 dnech jsem mohla tak nějak fungovat,nebrečla před dětma,zbytečně na ně nevyjížděla.
Takže za mě AD ano...
Nemohla jsem spát,jíst,vstát z postele,zimnice,pořád brečela..... dle dr. středně těžká deprese.
Registrace: 1.11. 2008 Příspěvky: 3425 Bydliště: Doma
Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:37 pm Předmět:
Achjo co je se děje... před Vánoci, je to tady samá nevěra
Inko moc mě to mrzí... Vánoce budou těžké, myslím, že bez něj by byli alespoň méně bolestivé, když víš, jak se věci mají Nezávidím, a přeju ti mnoho sil, a bulka, ať je jen tuková bulka. drž se!!
Nakopat do zadnice to snad nejni možné...vím že citu a hormonům neporučíš, ale i tak jsme obdařeni rozumem, čili těch 14 dní ještě vydržet mohl...manželská krize se řeší líp mimo svátky a mimo bulky v prsou...
Slečna je (aspoň z toho mála, co vím) svobodná, 33 let. Předpokládám, že chce zahnízdit. Manžel mi řekl, že se s tím fakt pral, dokonce chtěl odejít z práce, ale že srdci neporučíš. A že i kdybychom zůstali spolu, už by to nebylo jako dřív...
Je mi to moc líto! Určitě doporučuju AD, ona nepřidá ani nejistota ohledně bulky (prožila jsem totéž před loňskými Vánocemi a čekání na výsledky bylo šíleně stresující). Léky ti pomůžou dostat se dohromady (už kvůli malé), nevím, proč se jich lidi často tak bojí. Moc držím palce, ať to zvládneš a bulka ať je jen neškodná!
znám něco podobného snad to nebude číst nikdy známej, kamarádce se stalo podobné, manžel ze dne na den přišel že se zamiloval a hned že odejde. fakt odešel, nikdo sme tomu nechtěli uvěřit byl to fakt ideální vztah. jezdil ale za dětmi a čím dál víc zjišťoval že vlastně udělal chybu. kamarádka mu nechala otevřené dveře - za to jí doteď fakt obdivuju. došlo to tak daleko že měli jedno stání u soudu. byli společně u psychologa kůli dětem jak se zachovat. a najednou mu to v hlavně přecvaklo a on se vrátil. ona ho vzala zpět, sice teď občas když jí naštve tak prostě hodí hlášku: hele ty už máš vybráno ale fakt jim to skvěle klape - to ani u nás to není tak super. no má můj obdiv, já sem beran a fakt bych neustoupila nestál by by ten chlap za to, ale nikdo není ideál.
mmch: zamilovanost je vážně horší než jen nevěra, ale taky se dá odmilovat. ono po 14 letém vztahu stačí když se na tebe ženská hezky usměje fakt si to myslím. ale když se časem poznají....
Ahoj,taky mám takovou zkušenost.Když jsem byla poprvé vdaná,tak ode mě bývalí manžel odešel kvůli jiné a to jsme měli pětiměsíčního syna.Bydleli jsme tenkrát v podnájmu a já týden čekala jestli si to nerozmyslí a nerozmyslel,pak jsem majitelce bytu řekla,že musím s podnájmu odejít a tím jsem bývalému manželovi řekla,že už nemá žádnou šanci se vrátit a odešla bydlet k našim.Srovnala jsem se s tím i když jsem občas zobla prášky na nervy,protože rozvod vše kolem něj jsem vyřizovala sama a chtěla jsem být co nejdřív rozvedená.Doporučovala bych od manžela odejít nebo ho vyhodit a požádat o rozvod a nic neslepovat,udělal to jednou a může to časem udělat znovu.Navíc kdyby šlo tady jen o sex,tak by se to nějak ještě přežit dalo,ale to už je zamilovanost a s tím nic neuděláš.
já tě nechci planě utěšovat... ale z okolí znám takové případy, kdy se chlap vrátil pokorně domů... pokud to není blb, a chceš s ním být, neházej flintu do žita... a vydrž, klidně s práškama...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.