Momentálně ujíždím na Dexterovi, krásně mi vymyje mozek když tam vlezou chmury
Jinak nemá chybu Big Bang Theory a Jak jsem poznal vaši matku. Ale to nesleduju pravidelně, spíš když je chuť a čas, mrknu online. Dextera vlastně taky.
No a Kůstku a sem tam Myšlenky zločince Ty tedy zásadne v TV třeba u nočního žehlení.
A dívá se tu někdo na Terapii na HBO? Já jsem to začala sledovat až minulý týden, takže ne všechny díly jsem viděla, ale dočetla jsem si aspoň o čem to bylo. Jinak jsem tedy nadšená. Konečně nějaký jiný seriál.
Jak se líbí vám?
A dívá se tu někdo na Terapii na HBO? Já jsem to začala sledovat až minulý týden, takže ne všechny díly jsem viděla, ale dočetla jsem si aspoň o čem to bylo. Jinak jsem tedy nadšená. Konečně nějaký jiný seriál.
Jak se líbí vám?
Ha ha, ale řekla sis o to. Nicméně moje pověst utrpí
Já miluju klidný rána... Dokonce tak, že jsem ochotná vstávat po páté... Jen abych prostě ráno měla hodinu svůj klid - sprcha, kafe, myčka, pračka, prádlo... A k tomu na TV Barrandov - Melrose Place Jako pobíhám u toho, je to úplně dementní seriál, ale je to moje mládí a ty rána mi fakt vylepšuje
Ha ha, ale řekla sis o to. Nicméně moje pověst utrpí
Já miluju klidný rána... Dokonce tak, že jsem ochotná vstávat po páté... Jen abych prostě ráno měla hodinu svůj klid - sprcha, kafe, myčka, pračka, prádlo... A k tomu na TV Barrandov - Melrose Place Jako pobíhám u toho, je to úplně dementní seriál, ale je to moje mládí a ty rána mi fakt vylepšuje
Zneužití Inkognita se trestá odstřihnutím přístupu k BC ;)
Kvůli Melrose Place tuhle blahodárnou funkci zneužívat ;))
Já se klidně pod svým nickem přiznám, že se občas dívám na Deník zasloužilé matky a miluju Barbru Jean ))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.