Registrace: 14.12. 2006 Příspěvky: 30 Bydliště: praha
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:58 pm Předmět:
Dekuju za mile znovupritani, ja doufam, ze uz se taky brzo zbavim bruchu a miminko bude mezi nami doma.
Nevim, jestli je to blizicim se porodem, ale jsem permanentne nastvana az nas.ana, neprijemna, netrpeliva na muze a nekdy i na deti - i kdyz tam je hranice trpelivosti mnohem vys. Snazim se to hodit na nejake hormonalni zmeny....ale nevim jestli je to opodstatnene...mely jste to nejaka taky tak? Ja si teda z predchozich tehotenstvi nic takoveho nepamatuju, ale ted je situace jina, protoze tu mam prvne muze (u predchozich byl na sluzebkach dlouhodobych) a nevim jestli jsem rada, ze chce byt u porodu nebo spis nejsem rada a tak dale...
Dovoluji si Vám oznámit, že vaší spolubojovnici Lokýnce se dnes časně ráno narodila krásná holčička Simonka !!!!!!!!!!
3730g a 53cm !!!!Vše ok, jen se nechala trochu prosit vyvoláváním
Víc vám určitě napíše novopečená maminka po návratu
Registrace: 23.2. 2008 Příspěvky: 1662 Bydliště: Praha 10
Zaslal: st červenec 18, 2012 8:46 am Předmět:
Claudia napsal:
Dovoluji si Vám oznámit, že vaší spolubojovnici Lokýnce se dnes časně ráno narodila krásná holčička Simonka !!!!!!!!!!
3730g a 53cm !!!!Vše ok, jen se nechala trochu prosit vyvoláváním
Víc vám určitě napíše novopečená maminka po návratu
Registrace: 16.11. 2007 Příspěvky: 2333 Bydliště: Praha,rodiště v Havířově
Zaslal: st červenec 18, 2012 10:28 am Předmět:
Loky velké gratulace k Simonce!!! Teda ale jestli v pondělí vyvolávačka a až dnes miminko? No jsem netrpělivá až Loky napíše.
Každopádně zatím vedou holky 3:2
Teki já byla určo ještě více nervní na syna i muže před porodem. U mě to bylo podle mě tím jak mi nebylo poslední dva, tři měsíce dobře, ke konci samo že hůř, a pak jsem do toho začla přenášet a dostala lejstra na vyvolávačku... no já jsem z toho byla tak nervní že mě jen lehounce zlobící dítě vadilo, zlobilo,... horší, že teď to není o moc lepší. Nejsem moc trpělivý člověk. Sice mímo si užívám, a někdy si říkám že škoda že to první jsem si tak neužívala, ale to jsem nevěděla co to je starost o mrně a teď je vše takové automatické. Za to nevím jak pracovat s tím starším Učím se spíše todle .. takže píšeš asikluk? není to jisté? ono se i dnes stává že při UTZ to nemusí být jisté. ;)
S nervností to mám podobně, akorát před porodem to bylo trochu tlumenější, teď mě štve víc věcí (chudáci chlapi). Snad to jsou hormony a brzo to přejde.
Registrace: 16.10. 2010 Příspěvky: 387 Bydliště: Praha
Zaslal: st červenec 18, 2012 11:57 am Předmět:
Loky, velká gratulace!!!
Uanko, Barča vypadá jako velká pohodářka .
A řekla bych, že je podobou spíš na tebe než na tátu, nebo se pletu? Ono se to u těch mimin nepozná.. a navíc jsem slyšela teorii, že všechna novorozeňata se podobají svým tátům, aby je jakože přijali za své a pak se to časem rychle změní .
no je pravda, že starší dcera měla jasnou pusinku po manželovi, když se narodila, a teď by to už nikdo nehádal.
jinak u mě žádné změny, už je to trapné . dneska mám 40+5.
Ivi, no, má i pohodové chvilky . Právě jsem ji fotila v dobrém rozmaru, protože muž zahlásil, že se pořád jen mračí, tak na důkaz že ne pořád. Dnes u nás byla Mudra, tak podle ní je to celý brácha, když byl mimino (a ten je teď podobný na muže), podle muže je prý na mě, já se zrdžuju komentáře. Uvidíme, kterým směrem se dá.
Jo holky, jsem se vám nepřiznala. Jsem z porodnice poslala cca 30 SMSek zaráz a spletla jsem váhu o kilo, takže i doktorka dnes přišla ustaraně, kdeže je to pětikilové dítě Stála mě ta chybka dost vysvětlování a napravování
A ještě jedno hlášení, od včerejška střídáme s papírem látku a už mě honí mlsná a okukuju novinky. No, nějaké nové plenečky si přece zaslouží, ne?
Registrace: 23.2. 2008 Příspěvky: 1662 Bydliště: Praha 10
Zaslal: st červenec 18, 2012 8:38 pm Předmět:
Uanko, Bara ma uz nausnicky??? . Moc ji to slusi. A na fotce teda vypada ve velmi pohodove pozici s usmevem na rtech - ma vse na haku! Latkovky - ja teda jeste do toho nejdu. Jak jsem na deti i domacnost dost sama, tak jsem vdecna, ze existuji jednorazovky. Prat, susit a skladat jeste latkovky.. . Skoda. Uvidime, az si to sedne, prece jen ma Natalka teprve tyden a neco a fungujem, jak se da. Latkovaci novinky ani neznam a radsi se nedivam ;)
Ivulle, jeste porad mas mit doprano dost cas a trpelivosti - a preju uprimne co nejmene stresu!!!
ahoj holky,
hlásíme se doma z porodky. Nezvládla jsem dočíst, jen poslední stránku
Moc moc LOKI gratuluji k holčičce
Ať jste obě v pořádku a brzy můžete domů. Užívej si miminka. Je to nádhera.
jste toho nakecaly, že to budu dočítat ještě v srpnu
Děkujeme všem moc za gratulky a za to, že jste mě tak podporovaly v době stahů Muž nad tím jen kroutil hlavou a ťukal si na čelo, že zlvádám posílat smsky
Domča je celý Ellenka. Až vyhrabu nějaké fotky, udělám srovnávačku
VIX - Eliášek je opravdu jak kdyby Alvouškovi z prdelky vypadl )
ta předkožka, jak ses ptala - já nepřetahovala, ale na jedné z kontrol u pediatričky jsem byla sprdnuta, že to nedělám, a že se mu tam tvoří mázek (to bílé - což je normální jsem se dozvěděla), no ale naše Mudra nebyla spokojená, a že to musím čistit a přetahovat, tak jsme přetahovali a rolovali, až mu to v pěti letech musel přetáhnout natvrdo urolog.
Nic příjemného!
Troti, s náušnicema jsem váhala, nakonec jsem je nechala dát v porodnici a zatím nelituju - zákrok prospala, spící dítě jsem odevzdala, spící mi po chvíli vrátili, hojí se to snad v pořádku.
Předkožku jsem neřešila, sprdnuta jsem nebyla, jen Mudra to na kontrolách maličko zkoušela, jestli se to uvolňuje samo, ale že je ještě čas. Mladý pán si pomohl sám (dle očekávání), tak má o hračku víc.
A Ivi, s tou hygienou, mě to zas u holek zatím přijde složitější. Při mytí hlídat směry odkud kam a hlavně aby zbytky nezůstaly v nějaké skrýši . U kluka žádné ohledy nejsou potřeba.
A Ivi, s tou hygienou, mě to zas u holek zatím přijde složitější. Při mytí hlídat směry odkud kam a hlavně aby zbytky nezůstaly v nějaké skrýši . U kluka žádné ohledy nejsou potřeba.
tak tak ;) z tohoto pohledu je to fakt jednodušší ;)
Ivull - chtěli nás pustit už v úterý, ale to se zdálo i mě brzy ) Maminky po normálním porodu, když jsou v pořádku a není problém, jsou na propuštění už třetí den, s miminkem až když přibírá - nejdříve čtvrtý den po porodu, tak to jsme byli ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.