Od Gond máme pro dcerku ušaté pytlíky na bačkory a tělocvik. Teď se po roce vrátily na prázdniny domů a po vyprání jsou jak nové, takže u nás maximální spokojenost.
My máme od Gondwany několik tašek, včetně té se jmenovkou do školky-tu nám závidí kde kdo, máme adventní kalendáře a máme také ramínkopytlík na kolíčky na prádlo. Velice doporučuji
Registrace: 24.9. 2006 Příspěvky: 4044 Bydliště: Praha 7
Zaslal: st červenec 06, 2011 1:03 pm Předmět:
Ahojky,
u nás velká spokojenost s pytlíkama na tělocvik s jménem _________________ Roderick 6/03, Frederika 4/06, Beatrica 1/08, Henrika 10/09
Moje tvořivé večery Projekt 52
Registrace: 15.6. 2007 Příspěvky: 721 Bydliště: Praha
Zaslal: st červenec 06, 2011 11:02 pm Předmět:
Právě ke mě dorazily dva ušaté pytlíky a dvě tašky, jsou super, ideální komunikace - málokdy se setkávám s takovou ochotou a rychlostí. Originální výrobek, perfektně ušito.
Už třetím rokem používáme 3 Gondwaniny superpytlíky, vydrží opravdu hodně ;) . Děti mi je ani nechtějí půjčovat, takže se už delší dobu chystám, že si objednám i pro sebe , jsou fakt šikovný, kam se hrabou Birkin bag
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.