Zaslal: ne červenec 01, 2012 8:39 am Předmět: Skákadlo pro děti (školáky)
Ahoj,
uvažuji nad tím, že bych synovi k sedmým narozeninám koupila skákadlo - on je takový divoch věčně v pohybu a myslím, že by z něj byl nadšený. Nevím si ale rady s výběrem - nemáte někdo zkušenost?
Doma na něm určitě nebude smět skákat, už takhle mají mí sousedé vřelý dík za trpělivost s námi, skákadlo by bylo přílišným pokoušením jejich trpělivosti. Takže jedna z důležitých věcí pro výběr je to, zda skákadlo vydrží venkovní povrch. Jinak klukovi sice bude sedm, ale takový malý drobek.
Základní otázka je, zda něco takového:
Nebo spíš takového:
Pak jsem našla ještě tuhle možnost:
Popravdě to poslední mě na pohled moc neuchvátilo, ale nevím, jak funguje naživo.
Nejvíc bych dávala přednost té možnosti bez tyče (cenově levnější, než s tyčí), ale tam mám obavy, jestli ten míč vydrží venkovní použití. Jako jo, viděla jsem na youtube videa, kde je děti používaly venku... otázka ale je, jak dlouho... jestli je to dostatečně pevné, nebo jestli se to rychle zničí.
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 21752 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:29 am Předmět:
Jestli je ten materiál podobný tomu míčovému (http://www.medical-shop.cz/skakaci-detsky-mic-usima-45-cm-p-954.html), tak by venku krom nějakých střepů vydržet měl...
to první jsem měla když jsem byla malá a bylo to božský, skákala jsem bez přestání, dokud asi po pěti letech ten míč záhadně neušel (prasklej nebyl) a byl konec, ale šla bych do něj okamžitě
jo a skákala jsem po vsi na jakymkoliv povrchu, kameny, silnice, klacky a fakt v pohodě, nebyl s tim problém
ProsimTe, mas nejaky odkaz na to prvni skakadlo? Zaujali me to. Diky moc.
Já si ho všimla v akutálním katalogu Sparkysu, takže určitě pohledej na jejich stránkách. Jinak když si dáš do googlu "skákadlo pro děti spiderman hello kitty", tak ti vyjede víc obchodů, kde je mají.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.