Máte prosím někdo zkušenosti s konkrétní značkou ? Má cenu kupovat levnější variantu ? Je plast dost pevný ? Vydrží na trávníku aniž by se hned propíchla ? Zvládne nápor dětského řádění ?
A pak bych naší Týně k narozeninám (5) chtěla koupit nějaké vodní hrátky. Jen si nejsem jistá, jestli to, co jsem našla není spíš pro prťata. Tak bych vás taky prosila o tipy.
Zatím mám nalezeno toto :
Zaslal: st červen 29, 2011 11:46 am Předmět: Re: Vodní klouzačka na zahradu+vodní stoleček
Zubrienka napsal:
A pak bych naší Týně k narozeninám (5) chtěla koupit nějaké vodní hrátky. Jen si nejsem jistá, jestli to, co jsem našla není spíš pro prťata. Tak bych vás taky prosila o tipy.
Zatím mám nalezeno toto :
Máme doma něco podobného (jednoduchý ovál), jako je v prvním příspěvku. Malý si s tím celkem vyhraje. Ale je třeba to umístit na dlaždičkách nebo venku, protože i když tam vody moc není, stejně se nacáká. Spojení samo o sobě neteče.
V tom druhém si myslím, není moc prostoru na rozjetí loďky. Sice vypadá líp, ale po zkušenostech s tím naším, bych asi raději šáhla po prvním odkazu. _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Tomášek 9/2010, Martínek 5/2007
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
Miss, super, nezapomeň ;) . Díky.
Vydři : taky moc děkuji. Ale koukám, že Tvůj starší malý je pořád mladší než Týna, pro kterou jsem to měla v úmyslu. Tak nevím, jeslti už to není pro mladší děti. Když ono se to tak nabízí, když má ty letní narozeniny . Přece to nekoupím Jáchymovi v březnu, že . Samo počítám s hraním venku .
Miss, super, nezapomeň ;) . Díky.
Vydři : taky moc děkuji. Ale koukám, že Tvůj starší malý je pořád mladší než Týna, pro kterou jsem to měla v úmyslu. Tak nevím, jeslti už to není pro mladší děti. Když ono se to tak nabízí, když má ty letní narozeniny . Přece to nekoupím Jáchymovi v březnu, že . Samo počítám s hraním venku .
Jinak nikdo nic ?
Coby ne, Martínek to dostal k Vánocům
Prostě jsem to dali do kuchyně na dlaždičky a taky to šlo. Jasně na zahradě v létě by to bylo asi lepší, páč nemusejí dávat pozor, ale nevím, zatím jsme to ještě neudělali. Asi prubnem balkón, jenže letos je to počasí jaksi zblázněný - buď je takový vedro, že ani nevycházím nebo je na vodní hrátky skoro zima _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Verunka 7/2013?
Zubri, mám v plánu tu klouzačku dneska vybalit, tak pak napíšu
Miss, jsem napnutá, tak nezapomeň.
Už jsem po klouzačce taky pokukovala, ale zatím jen to. _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Verunka 7/2013?
Registrace: 20.9. 2007 Příspěvky: 2157 Bydliště: všude dobře ;)
Zaslal: st červen 29, 2011 5:28 pm Předmět:
Na ty vodní cesty jsem taky koukala. Ale menší sety píší pro 3 leté děti, větší pak jsou uváděny pro věk 3-6 nebo dokonce 3-8. Ta jednoduchá osmička mi pro 5ti letou přijde už skoro nezábavná.
Máme zahradu v kopci, tak jsem pokukovala po stavebnicích od HABA, některé třeba TU. Přijdou mi náročnější na kombinování, vyvážení jednotlivých dílů cesty, a myslím, že budou bavit i starší děti (můj muž by si s tím asi hrál taky ).
Klouzačka mě zajímá. Trochu mě odrazuje, že se děti třeba hodinu budou klouzat a mně poteče hodinu voda z hadice na zahradu. Není tam pak potopa a místo trávníku bažina??
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 772 Bydliště: maloměsto u Liberce
Zaslal: st červen 29, 2011 8:58 pm Předmět:
ad skluzavky:
máme ten typ, co házela zakladatelka v druhým odkazu. A vyhrajou si na tom obě děti, výborná věc ;)
a bažinu z trávníku pak nemáme, jen jí každej den musím buď sbalit nebo přesunout na jiný místo. Po dvou dnech, když s ní nehýbu, je od sluníčka pod ní vypálený pruh _________________
Noona, a co spotřeba vody? _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Verunka 7/2013?
Registrace: 20.9. 2007 Příspěvky: 2157 Bydliště: všude dobře ;)
Zaslal: st červenec 06, 2011 11:28 am Předmět:
Zubrienko, kdyby sis vybrala nějakou sadu z toho Amazonu, můžu ti jí tady koupit a pak buď poslat v rámci ČR nebo předat první víkend v srpnu v Brně. Základní mají do tisícovky, u některých je i poštovné sem k nám zdarma, jinde je cca za 150 Kč.
Ale chtělo by to rychle, vypadá to, že tu už budu jen 2 týdny .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.