Zaslal: út červen 28, 2011 11:17 am Předmět: HEMEROIDY V TĚHOTENSTVÍ
Ahojte, ráda bych oživila diskuzi HEMEROIDY. Jsem ve 25. týdnu těhotenství, moje druhé. Už po prvním porodu mě začaly trápit příznaky hemeroidů, většinou po tužší stolici jsem měla trochu krve na toaletním papíře. Teď se to opakuje s tím rozdílem, že krve je víc, už i v záchodové míse. Máte to někdo stejně, prosím?? Za příspěvky předem děkuji.
Registrace: 27.9. 2006 Příspěvky: 205 Bydliště: Francie
Zaslal: út červen 28, 2011 12:08 pm Předmět:
Ahoj,
ja je mela vzdy na konci tehu, jen s tim rozdilem, ze krve moc nebylo.
Bohuzel neziju v Cechach (tim padem neporadim s vyberem leku), ale vim, ze se muzou cipky a mast Factu (nebo Factum???) uz presne nevim.
Ty zase neexistujou tady ve Francii.
Mamina mi poslala cipky a zabraly.
Hodne zdaru, neni to fakt legrace
Dede
Registrace: 26.9. 2006 Příspěvky: 1272 Bydliště: Praha
Zaslal: út červen 28, 2011 12:20 pm Předmět:
Ahoj, já vyzkoušela na radu Naji homeo - Hamamelis Virginiana a po týdnu měla pokoj. V předchozím těhotenství jsem v závěru neustále mazala nějakou mastí na hemeroidy a zbavila jsem se jich až pár měsíců po porodu. Teď budu doufat, že se mi je homeo podaří udržet na uzdě. Zatím to na mě funguje báječně. Tak kdybys chtěla zkusit i to, doporučuju obrátit se na Naju tu na B-C.
mám, derou mě, a představa, že se tlačí ven arnošt a o kousek dál puká jedna z těch hnusných zas akutně se pár dní deroucích boulí, mě bere čert.
nechutné, pardon, potřebuju si postěžovat. _________________ matýsek ( sedm a půl skoro) a vojtíšek arnošt ( rok a pět měsíců )
Tobio - to homeo to je v kremu??? ja jsem po minulem porodu mela pak sveho "Arnosta" (Dib promin ) a teda homeo bych uvitala asi vic... mazala jsem kde cim, zmizl snad po 14ti dnech... ocekavam opet navrat "ztraceneho" syna az porodim druhatko... _________________ Příběhy, zážitky, sdílení... ČTENÍ!!! www.kniharum.cz
Ahoj, holky, moc děkuju za rady a příspěvky. U nás v lékárně homeopatika neměli, tak jsem zkusila ty čípky Preparation H a krvácení ustálo. Brala jsem je 5 dní a dneska jsem první den bez. Chci se ještě zeptat, může s tím i nějak souviset bolest v kříží, ve spodní části zad?
Zaslal: st červenec 11, 2012 2:12 pm Předmět: Krvácení
Během těhotenství jsem na krvácení používala hemostop gel. Krvácení během několika dní ustalo, ale raději jsem ho používala po většinu těhotenství a problém už se nevrátil.
Tak musím přiznat, že mi hemostop opravdu zabral. Měla jsem taky krvácení a za několik dní se opravdu začalo vytrácet, až se úplně ztratilo. V lékárně mi nabízeli i tobolky, ale ty teď v těhotenství nemůžu, ale kdyby se mi objevily po porodu hemeroidy, určitě je vyzkouším.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.