Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Sebedestruktivní...
· 2 Sebedestruktivní...
· 3 Sebedestruktivní...
· 4 Sebedestruktivní...
· 5 Sebedestruktivní...
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Potřebuji poradit
· 2 kdo to seděl u soudu??
· 3 Obaly na sešity
· 4 Kynutý koláč - efektní motání
· 5 Prirodni pripravky v domacnosti
· 6 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
· 7 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
· 8 Boule na krku dítěte, prosím o radu, akutní
· 9 genitální opar - přenos
· 10 Zánět močových cest c/a svědění.

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 *ZPOVEDNICE*
·  2 Alternativní léčba - homeopatie, Bachovy esence, bylinky...
·  3 2006 - listopad
·  4 BC DĚTSKÝ DEN NA HRADĚ HNĚVÍN - aneb Missorka zešílela :-)
·  5 *ZPOVEDNICE*
·  6 *ZPOVEDNICE*
·  7 Boule na krku dítěte, prosím o radu, akutní
·  8 *ZPOVEDNICE*
·  9 *ZPOVEDNICE*
·  10 FOTOPROJEKT 52/2013!!! Dobrý druhý ročník je tu! :)
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Nechuť k sexu
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - v rodině
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Inkognito
Inkognito

Registrace: 1.10. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 3:17 pm    Předmět: Nechuť k sexu Citovat

Ahoj,
omlouvám se za Inko,ale..
Mám velmi malé děti, ale od posledního porodu je to už rok a kousek a já mám málokdy chuť na sex.
Jak řešíte nechuť k sexu? Je na to nějaká dobrá rada? Díky.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 3:27 pm    Předmět: Citovat

Bereš antikoncepci?
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 3:37 pm    Předmět: Citovat

Inko, neporadím, ale sama s tím bojuju... HA neberu, děti nemám ale nechuť bych mohla rozdávat...
Tak ráda bych s tím něco udělala...
Inko2
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 3:43 pm    Předmět: Citovat

Neporadím, ale kdybych ti poslala manžela, tak najednou zjistíš, že máš chutě až až. On o ni s každým dítětem přichází zjevně Grrrrr

Uděláme BC burzu Hustej
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 4:11 pm    Předmět: Citovat

Inkognito napsal:
Neporadím, ale kdybych ti poslala manžela, tak najednou zjistíš, že máš chutě až až. On o ni s každým dítětem přichází zjevně Grrrrr

Uděláme BC burzu Hustej

Taky nabízím svého muže.... když ho ukecám jednou za měsíc, tak mám chuť to jít někam zapít, když nevyvinu zbytečně velké úsilí, tak i třeba dva měsíce nic Kulivočko
Jestli se to bude počtem dětí jen zhoršovat, tak si asi budu muset najít milence, protože už takhle mi z toho hrabe Stydlín
II.
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 4:25 pm    Předmět: Citovat

Ani před porodem jsem nebyla moc náruživá, ale porod mě zrušil úplně. Malý mě hodně natrhl, dlouho mě šili, jizvu mám citlivou i teď po deseti měsících. Naprosto mi stačí sex jednou za měsíc, nemusela bych ho mít vůbec, ale manžel by chtěl víc. Beru HA azalia, jestli to má souvislost nevím. Večer, když uspím malého a sama chci jít spát, tak nemám jediný důvod dělat ty divné pohyby, které mě okrádají o čas vlastního spánku, když mě to jenom bolí a nic z toho nemám. Manžel je můj první chlap, ani jednou mě nedokázal udělat, já sama s tím problém nemám. Jeho ex prý byly spokojené. Dřív jsem si alespoň ten sex, byť bez vyvrcholení trochu užívala, i jsem poměrně často sama masturbovala ( pro mě daleko příjemnější činnost), teď nemám chuť absolutně na nic. Nějaká homeopatika by na tohle nebyla? Vychechtaný

Inko Netykavka
Sendy
Howgh
Howgh

Registrace: 22.10. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 4:26 pm    Předmět: Re: Nechuť k sexu Citovat

Inkognito napsal:
Ahoj,
omlouvám se za Inko,ale..
Mám velmi malé děti, ale od posledního porodu je to už rok a kousek a já mám málokdy chuť na sex.
Jak řešíte nechuť k sexu? Je na to nějaká dobrá rada? Díky.

A co odpočinek? Máš možnost si odpočinout, načerpat síly? Dělat si nějakou chvilku co chceš? Co tě naplňuje?
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 4:33 pm    Předmět: Citovat

Inko zakladatelko, u nás je to to samý. Mě osobně by taky stačilo max.jednou za měsíc. V rozpacích Manžel si furt stěžuje, jaký to bylo "za mlada" fajn a teď nic. On by mohl každý den. Samotnou mě to hrozně štve, ale taky nevím, co s tím. Kdyby existovaly nějaký zázračný kapky sexu, tak sem s odkazem, kupuju největší balení a hned se tím předávkuju.
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 4:37 pm    Předmět: Citovat

chtela bych si nektereho toho muze pujcit Veselý od porodu a zaroven za posledni rok sex 2x Kulivočko no jo nejsem kojici hubnouci typ bohuzel Smutný
a od posledniho sexu - poceti druhatka to je 7 mesicu...

muz tvrdi, ze proste mu tehu vadi... taky moje vaha neni to prave Kulivočko ja bych mohla... vypomuzu si sama, ale stejne mi to chybi Smutný

smiruju se s tim, ze mam tak na dalsi rok utrum, pokud se 2ma detma nebudu nejak rapidne hubnout i pri kojeni atp. no uvidime... je to nahoru a dolu... obcas to zvladam, obcas ne Smutný

radsi inko...
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 4:47 pm    Předmět: Citovat

Tak já to mám stejně, nikdy jsem sexu moc neholdovala, ale asi první dva roky vztahu mě to i celkem bavilo. Cca před 4 lety začala frekvence klesat, až jsme se dostali k 1x za měsíc, protože jsme chtěli počít Stydlín .

Teď mám 8m dítě a poslední sex byl při jeho zplození Stydlín Stydlín Stydlín . V těhotenství jsem na to nemohla ani pomyslet, po porodu jsem byla hodně šitá, což se ale brzo úplně zahojilo. Teď poslední dobou bych si občas i dala říct, ale jak to dělat s miminkem v posteli.... Stydlín
Naštěstí muž nijak výrazně neprotestuje, ale mně to trochu trápí... Kulivočko

Inko V.
Inkognito
Inkognito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 5:07 pm    Předmět: Citovat

Holky jak vás tady čtu,
teda žasnu, to nemyslíte vážně. Taky nejsem po porodu nějak náruživá, ale dvakrát za rok a některá ani to ne??Poporodní poranění jsem měla taky velké a z prvu jsem se toho bála. Teď se přemůžu se aspoň 2 x týdně, někdy je chuť někdy to dělám kvůli manželovi.Co zkusit se nějak naladit, nebo oživit to. My třeba zkoušeli dát si vínko, při "tom" si trochu fantazírujeme s jahodama se šlehačkou.Hned je to něco jiného. Zkuste se strochu donutit a ono ta chuť časem přijde. To tomu mužskýmu nechybí?? Já bych třeba měla strach, že chodí za jinou.
Inko KK
Chokina
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 1.11. 2008

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 5:12 pm    Předmět: Citovat

já nemám problém , po porodech.. jinačí to bylo v těhu, tam muž chtěl, ale já ne... ale od porodu (samozřejmě po celkovém zahojení )máme frekvenci stejnou jako před otěhu, jasný někdy to nevýjde, přeci jen 2 děti nejsou 1 Vychechtaný ale na sebe si čas vždy uděláme i když je to pozdě v noci - a já ho musím povětšinou probudit. protože z našicvh dvou dětí při uspávání vždy usíná nejdřív to třetí - táta. Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný
Kája 6/2012,3260g ,50cm
..a uvidíme co nám přinese budoucnost... "omyl" v podobě holčičky, by nebyl uplně špatný, ale prosím až tak za 5 let :-D
Milu
Krafařka
Krafařka

Registrace: 2.10. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 5:22 pm    Předmět: Citovat

Inkognito napsal:
anžel je můj první chlap, ani jednou mě nedokázal udělat, já sama s tím problém nemám. Jeho ex prý byly spokojené.

Inko Netykavka

To asi bude kámen úrazu, pokud z něčeho nemáš radost, proč bys to dělala, že? ...Jeho ex prý byly spokojené....nebo mu spíš neřekly pravdu. Asi bych se snažila nejdřív sama, překonala bych se, abych si to udělala, tak jak mám ráda. A pak se snažit naučit to manžela.
Anebo jinýho chlapa Veselý

Jinak určitě jsou prostředky k povzbuzení sexu, já si však myslím, že u žen to je hodně v hlavě.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zuza77
Drbna
Drbna

Registrace: 29.11. 2009

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 5:25 pm    Předmět: Citovat

Tak já neporadím - psané frekvence mě zaskočily.
Jen bych řekla, že pokud není problém jinde a stále se milujete, tak se to dá řešit i bez "chuti" na sex. Prostě někoho miluju a chci, aby mu bylo dobře.

edit: A spící kojenec v posteli přeci není překážkou. Byt snad není jen postel...
Chokina
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 1.11. 2008

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 5:34 pm    Předmět: Citovat

inko zakl.
hele málokdo má na sex chuť pořád...
no a když už k něčemu dochází, tak jí pa už máš ? nebo nemáš ? tzn, vzrušuje tě manžel jako chlap?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - v rodině Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4
Přidat do záložek

Přejít na: