Zaslal: po červen 06, 2011 3:17 pm Předmět: Nechuť k sexu
Ahoj,
omlouvám se za Inko,ale..
Mám velmi malé děti, ale od posledního porodu je to už rok a kousek a já mám málokdy chuť na sex.
Jak řešíte nechuť k sexu? Je na to nějaká dobrá rada? Díky.
Neporadím, ale kdybych ti poslala manžela, tak najednou zjistíš, že máš chutě až až. On o ni s každým dítětem přichází zjevně
Uděláme BC burzu
Taky nabízím svého muže.... když ho ukecám jednou za měsíc, tak mám chuť to jít někam zapít, když nevyvinu zbytečně velké úsilí, tak i třeba dva měsíce nic
Jestli se to bude počtem dětí jen zhoršovat, tak si asi budu muset najít milence, protože už takhle mi z toho hrabe
II.
Ani před porodem jsem nebyla moc náruživá, ale porod mě zrušil úplně. Malý mě hodně natrhl, dlouho mě šili, jizvu mám citlivou i teď po deseti měsících. Naprosto mi stačí sex jednou za měsíc, nemusela bych ho mít vůbec, ale manžel by chtěl víc. Beru HA azalia, jestli to má souvislost nevím. Večer, když uspím malého a sama chci jít spát, tak nemám jediný důvod dělat ty divné pohyby, které mě okrádají o čas vlastního spánku, když mě to jenom bolí a nic z toho nemám. Manžel je můj první chlap, ani jednou mě nedokázal udělat, já sama s tím problém nemám. Jeho ex prý byly spokojené. Dřív jsem si alespoň ten sex, byť bez vyvrcholení trochu užívala, i jsem poměrně často sama masturbovala ( pro mě daleko příjemnější činnost), teď nemám chuť absolutně na nic. Nějaká homeopatika by na tohle nebyla?
Zaslal: po červen 06, 2011 4:26 pm Předmět: Re: Nechuť k sexu
Inkognito napsal:
Ahoj,
omlouvám se za Inko,ale..
Mám velmi malé děti, ale od posledního porodu je to už rok a kousek a já mám málokdy chuť na sex.
Jak řešíte nechuť k sexu? Je na to nějaká dobrá rada? Díky.
A co odpočinek? Máš možnost si odpočinout, načerpat síly? Dělat si nějakou chvilku co chceš? Co tě naplňuje?
Inko zakladatelko, u nás je to to samý. Mě osobně by taky stačilo max.jednou za měsíc. Manžel si furt stěžuje, jaký to bylo "za mlada" fajn a teď nic. On by mohl každý den. Samotnou mě to hrozně štve, ale taky nevím, co s tím. Kdyby existovaly nějaký zázračný kapky sexu, tak sem s odkazem, kupuju největší balení a hned se tím předávkuju.
chtela bych si nektereho toho muze pujcit od porodu a zaroven za posledni rok sex 2x no jo nejsem kojici hubnouci typ bohuzel
a od posledniho sexu - poceti druhatka to je 7 mesicu...
muz tvrdi, ze proste mu tehu vadi... taky moje vaha neni to prave ja bych mohla... vypomuzu si sama, ale stejne mi to chybi
smiruju se s tim, ze mam tak na dalsi rok utrum, pokud se 2ma detma nebudu nejak rapidne hubnout i pri kojeni atp. no uvidime... je to nahoru a dolu... obcas to zvladam, obcas ne
Tak já to mám stejně, nikdy jsem sexu moc neholdovala, ale asi první dva roky vztahu mě to i celkem bavilo. Cca před 4 lety začala frekvence klesat, až jsme se dostali k 1x za měsíc, protože jsme chtěli počít .
Teď mám 8m dítě a poslední sex byl při jeho zplození . V těhotenství jsem na to nemohla ani pomyslet, po porodu jsem byla hodně šitá, což se ale brzo úplně zahojilo. Teď poslední dobou bych si občas i dala říct, ale jak to dělat s miminkem v posteli....
Naštěstí muž nijak výrazně neprotestuje, ale mně to trochu trápí...
Holky jak vás tady čtu,
teda žasnu, to nemyslíte vážně. Taky nejsem po porodu nějak náruživá, ale dvakrát za rok a některá ani to ne??Poporodní poranění jsem měla taky velké a z prvu jsem se toho bála. Teď se přemůžu se aspoň 2 x týdně, někdy je chuť někdy to dělám kvůli manželovi.Co zkusit se nějak naladit, nebo oživit to. My třeba zkoušeli dát si vínko, při "tom" si trochu fantazírujeme s jahodama se šlehačkou.Hned je to něco jiného. Zkuste se strochu donutit a ono ta chuť časem přijde. To tomu mužskýmu nechybí?? Já bych třeba měla strach, že chodí za jinou.
Inko KK
Registrace: 1.11. 2008 Příspěvky: 3425 Bydliště: Doma
Zaslal: po červen 06, 2011 5:12 pm Předmět:
já nemám problém , po porodech.. jinačí to bylo v těhu, tam muž chtěl, ale já ne... ale od porodu (samozřejmě po celkovém zahojení )máme frekvenci stejnou jako před otěhu, jasný někdy to nevýjde, přeci jen 2 děti nejsou 1 ale na sebe si čas vždy uděláme i když je to pozdě v noci - a já ho musím povětšinou probudit. protože z našicvh dvou dětí při uspávání vždy usíná nejdřív to třetí - táta. _________________ Smečka tří pinďourů.
Patrik 3/2007, 3130g, 50cm
Jeníček 10/2010, 2670g, 46cm
Kája 6/2012,3260g ,50cm
..a uvidíme co nám přinese budoucnost... "omyl" v podobě holčičky, by nebyl uplně špatný, ale prosím až tak za 5 let :-D
anžel je můj první chlap, ani jednou mě nedokázal udělat, já sama s tím problém nemám. Jeho ex prý byly spokojené.
Inko Netykavka
To asi bude kámen úrazu, pokud z něčeho nemáš radost, proč bys to dělala, že? ...Jeho ex prý byly spokojené....nebo mu spíš neřekly pravdu. Asi bych se snažila nejdřív sama, překonala bych se, abych si to udělala, tak jak mám ráda. A pak se snažit naučit to manžela.
Anebo jinýho chlapa
Jinak určitě jsou prostředky k povzbuzení sexu, já si však myslím, že u žen to je hodně v hlavě.
Tak já neporadím - psané frekvence mě zaskočily.
Jen bych řekla, že pokud není problém jinde a stále se milujete, tak se to dá řešit i bez "chuti" na sex. Prostě někoho miluju a chci, aby mu bylo dobře.
edit: A spící kojenec v posteli přeci není překážkou. Byt snad není jen postel...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.